mrbis Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 nekem is nagyon tetszik bár nem túl nagy a kép de tényleg jó lett! most jártam hétvégén arra de ha legközelebb megyek majd lehet felveszem veled a kapcsolatot! :wacko: szerintem az ár sem vészes főleg így hogy alakítani sem kellett semmit se! <_< :( Ok, ahogy gondolod. Egyébként hétvégén tudok küldeni PÜ be nagyobb képeket is, ahogy megcsinálta a karosszérialakatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Ok, ahogy gondolod. Egyébként hétvégén tudok küldeni PÜ be nagyobb képeket is, ahogy megcsinálta a karosszérialakatos. Azokat a képeket én is szívesen fogadnám... <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Azokat a képeket én is szívesen fogadnám... <_< :( Oksi. Hétvégén lesz a képekből valami, mert akkor készül el a csomagtartó ajtóm és egyszerre fotózom majd akkor. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Oksi. Hétvégén lesz a képekből valami, mert akkor készül el a csomagtartó ajtóm és egyszerre fotózom majd akkor. :wacko: Sztem ide is felrakhatod a képeket, ha nem titok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sztem ide is felrakhatod a képeket, ha nem titok. <_< Ok, csak gondoltam nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá, azért írtam h PÜ ben. De akkor felrakom majd ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ok, csak gondoltam nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá, azért írtam h PÜ ben. De akkor felrakom majd ide. Akit nem érdekel, az nem nézi meg :wacko: Nyomasd csak a képeket <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Így van! Szívesen fogadnánk a képeket!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Vilike kocsija kapcsán megjegyzés : figyelj mááárrrrr ! 3 hengeres gsi !!!!!!!!!!! :wacko: :( Ez nem Pé ex-V6-járól egy kép? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ez nem Pé ex-V6-járól egy kép? <_< De. Mondtam, hogy ezen kocsi kapcsán mondták ? :wacko: ui: szőkeeeee :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ok, ahogy gondolod. Egyébként hétvégén tudok küldeni PÜ be nagyobb képeket is, ahogy megcsinálta a karosszérialakatos. Köszönöm nagyon örülök neki és várom! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok Itt vannak a képek a kocsimról. Ilyen lett. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok Itt vannak a képek a kocsimról. Ilyen lett. <_< http://kephost.hu/share-06C3_4C8CB593.html http://kephost.hu/share-22CF_4C8CB593.html http://kephost.hu/share-A31C_4C8CB593.html Jó :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Jó <_< Már csak 2 szép lökös kéne. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Már csak 2 szép lökös kéne. <_< Meg felnik :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok Itt vannak a képek a kocsimról. Ilyen lett. <_< http://kephost.hu/thumb-06C3_4C8CB593.jpg http://kephost.hu/thumb-22CF_4C8CB593.jpg http://kephost.hu/thumb-A31C_4C8CB593.jpg Nagyon szép lett az autód :wacko: :( Gondolom a hátsó rendszám, be lesz süllyesztve a lökösbe, világitással együtt... Ültetni is fogod? És valami szép felni? Grat hozzá, ######a lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok Itt vannak a képek a kocsimról. Ilyen lett. <_< Kár lenne ezt elcsunyítani valami hótoló lökössel! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Meg felnik :wacko: Na igen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Nagyon szép lett az autód <_< :wacko: Gondolom a hátsó rendszám, be lesz süllyesztve a lökösbe, világitással együtt... Ültetni is fogod? És valami szép felni? Grat hozzá, ######a lett! Köszi. Egyenlőre csak fel van oda dobva a rendszám. Amíg nem tudok szerezni egy jó kis lököst. Sztem GSi lesz. Ültetés majd az alufelni függvényében lesz majd sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Kár lenne ezt elcsunyítani valami hótoló lökössel! <_< Sztem GSI lesz rajta, elől hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sztem GSI lesz rajta, elől hátul. <_< Kellemetes verda :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 :wacko: Kellemetes verda :( tenksz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Tetszik nekem is. :( Bár én fehér autón nem falaznám le a csomiajtót. :wacko: Kéne bele valami nagyobb moci is nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Tetszik nekem is. :( Bár én fehér autón nem falaznám le a csomiajtót. :wacko: Kéne bele valami nagyobb moci is nem? <_< Hümm, mert miért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Hümm, mert miért ? Mer a Tominak is már egynyóc van. :wacko: A hátsóajtó falazás még lehet jó, ha a két lámpa közé felraksz egy facelift utáni 5.ajtó csíkot, amin van a rendszámtábla. Úgy a rendszám helye is meg van oldva és a két lámpa és a hátsóajtó között nincs 1cm szintkülönbség. Szerintem úgy jobb lenne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Mer a Tominak is már egynyóc van. :( A hátsóajtó falazás még lehet jó, ha a két lámpa közé felraksz egy facelift utáni 5.ajtó csíkot, amin van a rendszámtábla. Úgy a rendszám helye is meg van oldva és a két lámpa és a hátsóajtó között nincs 1cm szintkülönbség. Szerintem úgy jobb lenne. <_< Spec most nem fogalmaztam egyértelműen. Fehér méé nem falazandó ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts