zotya975 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ennyi idő alatt már készen is lennétek vele. <_< Persze még beszélhettek róla pár napot. Fejben már készen van. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Jó de naaa :( az a U alakú cucc a zárnyelv, annak kell levágni kb a felét ugye? ;) Write only mode? <_< Egy nagyjából U alakú forgó cucc van benne, aminek az egyik fele, félúton megakad. Azt ami megakad, azt kell kivágni a zárból. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Fejben már készen van. :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Write only mode? <_< igen nem mégse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 igen nem mégse? cancel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 A zárnyelvnek van egy kicsike része ami elsőre kiold, utána van az a nagy része, azt kell kivágni úgy hogy ne tudjon már beakadni, és akkor nem kell semmi időrelé stb. Ma már kint voltam vagy 20x a kocsinál, de ezt mindig elfelejtettem megnézni, pedig fél perc csupán <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 A zárnyelvnek van egy kicsike része ami elsőre kiold, utána van az a nagy része, azt kell kivágni úgy hogy ne tudjon már beakadni, és akkor nem kell semmi időrelé stb. Ma már kint voltam vagy 20x a kocsinál, de ezt mindig elfelejtettem megnézni, pedig fél perc csupán :( Úgy rémlik, hogy ki szoktak vágni a zár nyelvéből... :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 <_< Nos addig nem olvastam vissza, tudom, illene, de ahogy elnéztem a további csevegéseket, mások se, azok akik épp akkor beszéltek, azok nem vették észre a hozzászólásodat, pedig hasznos volt, mint általában, és még meg se kellett fejteni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ok, rádbízom, de szerintem kár túlbonyolítani. <_< Kivágod a zárból amit kell, és egy kicsit kitekersz a gumi ütközőkön, az ajtón. Az ajtó kipattan magától, pont annyira hogy meg tudd fogni az alját vagy a rendszámot vagy akármit hogy fel tudd nyitni. :wacko: Elküldöm postán a zárat. Megcsinálod nekem jó pénzért? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldöm postán a zárat. Megcsinálod nekem jó pénzért? <_< A posta többe kerül, mint az az 5perces flexelés :wacko: Tényleg nem tart sokbol, nyisd fel az ajtót, és egy csavarhúzó segítségével nézd meg hogy is működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 A posta többe kerül, mint az az 5perces flexelés :( Tényleg nem tart sokbol, nyitsd fel az ajtót, és egy csavarhúzó segítségével nézd meg hogy is működik. Nem az a baj. Nincs itthon ilyen szerszámok, gépek sajna. :wacko: Eddig nem volt ilyenekre szükségem. <_< De már be van tervezve a vásárlásuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Nem az a baj. Nincs itthon ilyen szerszámok, gépek sajna. :( Eddig nem volt ilyenekre szükségem. <_< De már be van tervezve a vásárlásuk. Ha akarod bütykölgetni a kocsit, be kell szerezni ezt azt :wacko: Vagy 60ezret elköltöttem már én is szerszámokra gépekre, de megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Köszi. <_< Ilyen most: http://kephost.hu/image-445E_4C83A810.jpg Lesz még kép kb. jövőhét végén. :wacko: Köszi, nagyon klassz igy az autód eleje. A második képen lévö, viszont nekem sem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Elküldöm postán a zárat. Megcsinálod nekem jó pénzért? :wacko: Nem igaz hogy nincs a városotokban valakinek egy flexe kölcsönbe egy kb 22mp-es "munkához". <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nem igaz hogy nincs a városotokban valakinek egy flexe kölcsönbe egy kb 22mp-es "munkához". <_< Kész van már, sikerült. :wacko: nagy TENKSZ mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok Kinéztem egy tuning lökhárítót. Sedanhoz való. Kérdés: Ha megvenném passzolni fog az én 5 ajtós opelemre? Van valamilyen eltérés a sedan meg az 5 ajtós astra között hátsó lökhárító ügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok Kinéztem egy tuning lökhárítót. Sedanhoz való. Kérdés: Ha megvenném passzolni fog az én 5 ajtós opelemre? Van valamilyen eltérés a sedan meg az 5 ajtós astra között hátsó lökhárító ügyben? van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok Kinéztem egy tuning lökhárítót. Sedanhoz való. Kérdés: Ha megvenném passzolni fog az én 5 ajtós opelemre? Van valamilyen eltérés a sedan meg az 5 ajtós astra között hátsó lökhárító ügyben? Zsoltee cartárs igazat szólt...nem is kevés különbség van! Viszont érdekelne a morcosítás ami a gépeden van! Hol csinálták, mennyiért, a felnyitó kallantyú hogy van megoldva....stb stb :wacko: Egyszóval minden <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Zsoltee cartárs igazat szólt...nem is kevés különbség van! Viszont érdekelne a morcosítás ami a gépeden van! Hol csinálták, mennyiért, a felnyitó kallantyú hogy van megoldva....stb stb :wacko: Egyszóval minden <_< Ahol a gyári bebújó van a kezednek a maszkon ( két gumicsík között ), oda kell vágni egy nyílást, hogy beférjen a kezed a morcosítás alá és nem kell meghosszabbítani a kallantyút. :( dújúszívátájmín? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 ja és mrbis, ne vegyél undorító tuninglökhárítót a kocsidra, mert felesleges. Gyári lökös színrefúj, szép felni, ültesd ameddig lehet és kész a "tuning" autó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/26..._1207173131.jpg Vilike kocsija kapcsán megjegyzés : figyelj mááárrrrr ! 3 hengeres gsi !!!!!!!!!!! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Zsoltee cartárs igazat szólt...nem is kevés különbség van! Viszont érdekelne a morcosítás ami a gépeden van! Hol csinálták, mennyiért, a felnyitó kallantyú hogy van megoldva....stb stb :wacko: Egyszóval minden <_< szia Szekszárdon csináltattam egy karosszérialakatossal. 13.000 be fájt nekem. Sima normál, gyári kallantyú van a mocitetőn, átalakítás nélkül. (igaz jó mélyen be kell nyúlni, hogy elérjem a kart! De hát nem mindennap kell felnyitni a motorháztetőt. :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 ja és mrbis, ne vegyél undorító tuninglökhárítót a kocsidra, mert felesleges. Gyári lökös színrefúj, szép felni, ültesd ameddig lehet és kész a "tuning" autó. <_< Lehet h gyári gsi lesz mégis. Ha szerencsém van akkor a paksi bontóban vannak még a gsi lökösök, mert nemrég bontottak gsi t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Vilike kocsija kapcsán megjegyzés : figyelj mááárrrrr ! 3 hengeres gsi !!!!!!!!!!! <_< :wacko: Jó az V6-nak is, mondjuk, hogy a másik 3 alul van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 szia Szekszárdon csináltattam egy karosszérialakatossal. 13.000 be fájt nekem. Sima normál, gyári kallantyú van a mocitetőn, átalakítás nélkül. (igaz jó mélyen be kell nyúlni, hogy elérjem a kart! De hát nem mindennap kell felnyitni a motorháztetőt. :wacko:) nekem is nagyon tetszik bár nem túl nagy a kép de tényleg jó lett! most jártam hétvégén arra de ha legközelebb megyek majd lehet felveszem veled a kapcsolatot! :( szerintem az ár sem vészes főleg így hogy alakítani sem kellett semmit se! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts