Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nekem is paragi dob van, majdnem olyan mint a gyári, aztmondják tele van folytással :/

Thor azért képeket mutass, meg vedt már fel milyen hangja van katalizátor nélkül

Csatlakozom moti kollégához, én is szívesen meghallgatnám milyen a hangja és képeket is szívesen megnézném!

Elküldve
Na mind1 megpróbálom rávenni!

De lehet hogy csak középdob lesz belőle nem katalizátor!

Tényleg a középdob nem elég ha azt kiveszem vagy lecserélem gázgyorsítóra?

Akkor titokba kiszedeted a katalizátort azt jóvan..ha megkérdezi mér ilyen hangos mostanában azt mondod h ez ilyen volt eddig is vagy, kikormoltad azt kész ^_^ :D :D

Elküldve
Na mind1 megpróbálom rávenni!

De lehet hogy csak középdob lesz belőle nem katalizátor!

Tényleg a középdob nem elég ha azt kiveszem vagy lecserélem gázgyorsítóra?

Középdob cseréhez hegeszteni kell, a katalizátort pedig ki lehet iktatni csavarozással is, úgy ahogy Thor-nak van megoldva. Én ezért mondtam hogy jobban járnál azzal. Csak azt nem értem hogy faterod ha nem engedi hogy kiszedd a katalizátort ( ami az egyszerűbb ) akkor miért engedné meg hogy kiszedd a középdobot, amit még rosszabb megcsinálni és gyakorlatilag ott szétbarmolod a gyári rendszert miatta. ^_^

Elküldve
Akkor titokba kiszedeted a katalizátort azt jóvan..ha megkérdezi mér ilyen hangos mostanában azt mondod h ez ilyen volt eddig is vagy, kikormoltad azt kész :D :D :D

Esetleg kell szerezni egy rossz katalizátort, és átdugni rajta egy csövet, így látszólag nem nyúltak hozzá. ^_^

Elküldve
Esetleg kell szerezni egy rossz katalizátort, és átdugni rajta egy csövet, így látszólag nem nyúltak hozzá. ^_^

Ismerősöm 1.6 Brava-ján van kibelezve a katalizátor, de nagyon rút hangja lett tőle :D De legalább már megy és kevesebbet eszik, amióta lélegzik a motor :D

Elküldve

^_^ :D

Ismerősöm 1.6 Brava-ján van kibelezve a katalizátor, de nagyon rút hangja lett tőle :D De legalább már megy és kevesebbet eszik, amióta lélegzik a motor :D

Azért kell bele a cső, lehetőleg perforrált, és úgy egész türető hangja lesz.

Elküldve
Kiváncsi lennék hogy katalizátor nélkül milyen hangja lenne az autónak.

fémes, csörgős hangja lesz, nekem nem volt benne, amikor megvettem, Patyi tett bele. nagyjából fél lóerővel erősebb nélküle ^_^

Elküldve
fémes, csörgős hangja lesz, nekem nem volt benne, amikor megvettem, Patyi tett bele. nagyjából fél lóerővel erősebb nélküle :D

Körülbelűl ennyit érezni, de ettől vmivel több, legalábbis jobban ugrik nem?

Amíg jó a katalizátor nem nyúlok hozzá én se, egyszerűbb úgy a műszaki ^_^

Elküldve
Körülbelűl ennyit érezni, de ettől vmivel több, legalábbis jobban ugrik nem?

Amíg jó a katalizátor nem nyúlok hozzá én se, egyszerűbb úgy a műszaki :D

4 csavar. ^_^

Elküldve
4 bazinagy átmenő csavart raksz a helyére ? ^_^ :D

Úgy rémlik eleve az van ott nem? Örömmel nézegettem, hogy az egész kipufrendszerem csavaros, és nem hegesztéssel van összerakva. :D

Elküldve
Úgy rémlik eleve az van ott nem? Örömmel nézegettem, hogy az egész kipufrendszerem csavaros, és nem hegesztéssel van összerakva. :D

Láttál már katalizátort nem ? Ha leveszed, akkor az hiányzik onnan NEM ? ^_^ :D

Elküldve
Láttál már katalizátort nem ? Ha leveszed, akkor az hiányzik onnan NEM ? ^_^ :D

Egy darab cső, a végén peremmel, meg két-két likkal. Csak arra céloztam a 4 csavarral, hogy ennyi visszarakni a Katit, ha megy műszakira a járgány. Lehet majd egyszer kipróbálom heccből, hátha szaporodik a ménes. :D

Elküldve
Egy darab cső, a végén peremmel, meg két-két likkal. Csak arra céloztam a 4 csavarral, hogy ennyi visszarakni a Katit, ha megy műszakira a járgány. Lehet majd egyszer kipróbálom heccből, hátha szaporodik a ménes. :D

Akkor valami és 4 csavar ugye ? :D

KPM-nek meg nem állsz meg igaz ? ^_^ :D

Elküldve
Egy darab cső, a végén peremmel, meg két-két likkal. Csak arra céloztam a 4 csavarral, hogy ennyi visszarakni a Katit, ha megy műszakira a járgány. Lehet majd egyszer kipróbálom heccből, hátha szaporodik a ménes. ^_^

DSCF1234.JPG

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.