Novy Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Az enyém is csak 1-2-3-ba szabályoz le, 4-5 ben nem. Valami baja lehet? :lol: :) Ja és a multkor majdnem megvolt rükiben is, csak elfogyott az út. ;) béna ;) nem is kell neki sok hátramenetben, még kevesebb, mint előremenetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sierraone Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Kaptam ma egy SCANIA busz kürtöt ami 24 voltos. Hogyan tudom ezt begányolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Kaptam ma egy SCANIA busz kürtöt ami 24 voltos. Hogyan tudom ezt begányolni? szrzel hozzá olyat ami 12ből tud 24et... ha létezik egyáltalán, vagy veszel 12ből 220ast, aztán meg 220ból 24est :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Kaptam ma egy SCANIA busz kürtöt ami 24 voltos. Hogyan tudom ezt begányolni? Olyat én is el fogadnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sierraone Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 szrzel hozzá olyat ami 12ből tud 24et... ha létezik egyáltalán, vagy veszel 12ből 220ast, aztán meg 220ból 24est :lol: Nincs ilyen cucchoz linketek? Azt sem tudom hogy keressek rá. Nem létezik olyan ami 12V-ból csinál egyből 24-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Kaptam ma egy SCANIA busz kürtöt ami 24 voltos. Hogyan tudom ezt begányolni? Nincs ilyen cucchoz linketek? Azt sem tudom hogy keressek rá. Nem létezik olyan ami 12V-ból csinál egyből 24-et? De, úgy hívják transzformátor. :) De szerintem egyszerűbb elvinni egy motortekercselőhöz, ő tudja hogyan kell áttekereni ahhoz, hogy 12V-ról működjön. Nem próbáltad még meg hogyan szól 12-ről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sierraone Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 De, úgy hívják transzformátor. :) De szerintem egyszerűbb elvinni egy motortekercselőhöz, ő tudja hogyan kell áttekereni ahhoz, hogy 12V-ról működjön. Nem próbáltad még meg hogyan szól 12-ről? :lol: Nem.. ezt nem. Amikor még itt volt az IFOR akkor szereztem egy jenkitől egy ilyen 80cm-es dupla ezüstcsöves dögöt. Na azt kipróbáltam. 10BAR kellett hozzá, pont úgy szólt mint a transsiberian express. A gond az, hogy F astra motorterébe, alvázára sehova nem fért be. A szerelő seat ibizája motorterébe meg simán. Légfék tartállyal a csomagtartóban akartam megoldani a 10 bsr-t, de mivel nem fért be, a probléma elvetődött. Pedig kompresszorról brutálisat szólt. Ekkor szólt egy buszsofőr haverom, hogy van neki egy zsír új scania távolságibusz kürtje, odaadja. Így is lett.. nem akarom most tekercseléssel szétbarmoltatni, ki kell találnom valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Nem.. ezt nem. Amikor még itt volt az IFOR akkor szereztem egy jenkitől egy ilyen 80cm-es dupla ezüstcsöves dögöt. Na azt kipróbáltam. 10BAR kellett hozzá, pont úgy szólt mint a transsiberian express. A gond az, hogy F astra motorterébe, alvázára sehova nem fért be. A szerelő seat ibizája motorterébe meg simán. Légfék tartállyal a csomagtartóban akartam megoldani a 10 bsr-t, de mivel nem fért be, a probléma elvetődött. Pedig kompresszorról brutálisat szólt. Ekkor szólt egy buszsofőr haverom, hogy van neki egy zsír új scania távolságibusz kürtje, odaadja. Így is lett.. nem akarom most tekercseléssel szétbarmoltatni, ki kell találnom valamit. Hülyeséget írtam, a trafó nem megoldás, egyenáramról beszélünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Próbáld ki 12V-ról, lehet úgy is jól fog szólni, és akkor nem kell bajlódni a 24V-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nem.. ezt nem. Amikor még itt volt az IFOR akkor szereztem egy jenkitől egy ilyen 80cm-es dupla ezüstcsöves dögöt. Na azt kipróbáltam. 10BAR kellett hozzá, pont úgy szólt mint a transsiberian express. A gond az, hogy F astra motorterébe, alvázára sehova nem fért be. A szerelő seat ibizája motorterébe meg simán. Légfék tartállyal a csomagtartóban akartam megoldani a 10 bsr-t, de mivel nem fért be, a probléma elvetődött. Pedig kompresszorról brutálisat szólt. Ekkor szólt egy buszsofőr haverom, hogy van neki egy zsír új scania távolságibusz kürtje, odaadja. Így is lett.. nem akarom most tekercseléssel szétbarmoltatni, ki kell találnom valamit. Pl. ezzel ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sierraone Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Pl. ezzel ? :lol: UHH, 20.000HUF.. annyiért akkor inkább eladom a scania kürtöt aztán veszek egy 12 voltos tehénbőgőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 UHH, 20.000HUF.. annyiért akkor inkább eladom a scania kürtöt aztán veszek egy 12 voltos tehénbőgőt :lol: ezt mondjuk lehet fel raknám a kis corsámra Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 ezt mondjuk lehet fel raknám a kis corsámra vagy egy mozdony kürtje az jól szólna :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 ezt mondjuk lehet fel raknám a kis corsámra lehet a hangnyomásra megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 vagy egy mozdony kürtje az jól szólna :D ;) Csak az levegővel üzemel, sajna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
smokk Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Kaptam ma egy SCANIA busz kürtöt ami 24 voltos. Hogyan tudom ezt begányolni? Nálunk a boltban volt 10e alatt asszem.Mindig szokott lenni.Baján van a bolt...de ha gondolod megnézem milyen márka aztán megírom.Egyébként inverternek hívják,vagy dc-dc konverter 12v->24v. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Csak az levegővel üzemel, sajna. :D C20LET :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sierraone Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lehet hogy offtopic, de lenne kérdésem. Nem bont valaki 3 ajtós astrát? Kéne két ülés. Kaposváron 20.000et kérnek 2 db ért amit sokallok. Jó lenne egy fekete műszerfal meg ajtókárpit, jobb első lámpa. Kiégtek a műszerfal izzók pl a fűtésnél is. Bonyolult a csere, vagy LED beépítés? Kéne egy kalaptartó is, esetleg vonóhorog, tetőcsomagtartó, tetőbox. Meg a kérdésem, hogy mi lehet a gond, hogy ha feltöltöm a szervót olajjal, (szerintem mint laikus) benyomja a lábamra az olajat az utastérbe. Valahol kiszivárog, vagy nem tudom, befolyik a lábtörlő gumi alá szépen lassan. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Csak az levegővel üzemel, sajna. :) szerintem mindegyik, csak nem mindegy, hogy egy maroknyi kompresszor is elég neki, vagy kell egy 100literes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lehet hogy offtopic, de lenne kérdésem. Nem bont valaki 3 ajtós astrát? Kéne két ülés. Kaposváron 20.000et kérnek 2 db ért amit sokallok. Jó lenne egy fekete műszerfal meg ajtókárpit, jobb első lámpa. Kiégtek a műszerfal izzók pl a fűtésnél is. Bonyolult a csere, vagy LED beépítés? Kéne egy kalaptartó is, esetleg vonóhorog, tetőcsomagtartó, tetőbox. Meg a kérdésem, hogy mi lehet a gond, hogy ha feltöltöm a szervót olajjal, (szerintem mint laikus) benyomja a lábamra az olajat az utastérbe. Valahol kiszivárog, vagy nem tudom, befolyik a lábtörlő gumi alá szépen lassan. Köszi! Az a szervós kormánymű felújításra szorul. szerintem mindegyik, csak nem mindegy, hogy egy maroknyi kompresszor is elég neki, vagy kell egy 100literes :) Jól gondolod. Mindegyik levegős. Az ablaktörlő is levegővel üzemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Jól gondolod. Mindegyik levegős. Az ablaktörlő is levegővel üzemel. khm te most miről beszélsz? Légkürtökről volt szó. Én annyit írtam, hogy mindegyik azzal üzemel, csak nem mindegy mekkora kompresszor hajtja meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kicsi87 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sziasztok! Milyen apró trükköket tudtok javasolni teljesítmény növelésre, vagy akár komolyabbat is? Astra f 1.4 2002 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Sziasztok! Milyen apró trükköket tudtok javasolni teljesítmény növelésre, vagy akár komolyabbat is? Astra f 1.4 2002 Vegyél erősebb autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 vagy járj etanollal, átalakítóval. Valamivel nyomatékosabb lesz alul és talán jobban is fog menni kicsit. De kb ennyit tudsz tenni. Semmi értelmes teljesítmény növelés nincs. Csak a nagyobb motor. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Vegyél erősebb autót. Motorcsere! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts