Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
hát úgy írták vhol nah :rolleyes:

mert ful fehér kristály az van... de fekete nincs :D

kössz

van fullfehér, meg fullfekete, meg kristály, meg füstöskristály, meg lexusfélék.

Elküldve
van fullfehér, meg fullfekete, meg kristály, meg füstöskristály, meg lexusfélék.

fonixtuning.hu-n nem találtam egyiket se astrához :rolleyes:

küszöbök, toldatok voltak, de lámpa nem volt most csak más tipushoz...

Elküldve
Tessék :lol:

A külső kigészitőknél keresd :rolleyes:

ott kezdtem pedig :D

kössz :P

őőő nemjó a link

vagy nekem buziskodik a net..

írd már be simán, ne linkként, és majd bemásolom a böngészőbe

Elküldve
tegnap nem akartez így menni...

köszi

akkor ez lexus lámpa átlátsz(fehér) vagy fekete színben van.

itt eléggé húzósak az árak :D

ingyen tuningot mindenkinek :rolleyes:

Elküldve
ingyen tuningot mindenkinek :rolleyes:

na de Zoli

65 ezerért angel?

nem sok az cseppet?

meg ez a fekete lámpa is ott 35ezer, amit zocsa adott linket ott 25

vaterás ipse meg 20ra mondta...

azért ez eléggé nagy különbözet szerintem...

Elküldve
na de Zoli

65 ezerért angel?

nem sok az cseppet?

tökmind1, a 25re is aztmondjátok hogy sok...ezért van a google, hogy keress. nem egy helyen kell megnézni, hanem 5helyen, és akkor képbe leszel mekkora a szórás..

Elküldve
na de Zoli

65 ezerért angel?

nem sok az cseppet?

Jaja,az a bolt kicsit el van szállva.Egyébként az FK fekete,fehér,piros-fehér mind 25 körül szokott lenni.

Dectane piros-fehér van 15 körül,de annak a minőségét passzolom.

A vaterás gyerekkel én megszívtam,elmentem érte,de nem volt neki,holott azt mondta,hogy van. :rolleyes:

Elküldve
Jaja,az a bolt kicsit el van szállva.Egyébként az FK fekete,fehér,piros-fehér mind 25 körül szokott lenni.

A vaterás gyerekkel én megszívtam,elmentem érte,de nem volt neki,holott azt mondta,hogy van. :rolleyes:

20-25 öt adnék érte.

de egyenlőre csak keresgélek...

és tény, hogy jólenne látni megvétel előtt...

de errefelé ilyen bolt nem létezik...

Elküldve

Dectane és FK ugyanaz. Nekem pl Depo van belenyomva, pedig FK-ként vettem....ezt egy gyárban csinálják, csak eltérő márkát ütnek bele.

Elküldve
Dectane és FK ugyanaz. Nekem pl Depo van belenyomva, pedig FK-ként vettem....ezt egy gyárban csinálják, csak eltérő márkát ütnek bele.

te rendelted, vagy személyesen elmentél érte megnézted stb?

bevallom kicsit félek megrendelni

Elküldve
te rendelted, vagy személyesen elmentél érte megnézted stb?

bevallom kicsit félek megrendelni

Rendeltem, futár hozta, színes nagy dobozban van, csavarokkal, még 2 prizma is volt hozzá.

Elküldve

Nem kötözködésből,de

Nekem is depo van benne,de a dobozon fk cikkszám (fkrl0909) van,valamint az fk-automotive.de honlapon is a depo feliratot

láthatod,ha "rázúmolsz". :D

A Dectane GMBH teljesen más szerintem. :rolleyes:

Elküldve
Nem kötözködésből,de

Nekem is depo van benne,de a dobozon fk cikkszám (fkrl0909) van,valamint az fk-automotive.de honlapon is a depo feliratot

láthatod,ha "rázúmolsz". :D

A Dectane GMBH teljesen más szerintem. :rolleyes:

Egyébként nekem pl az angel eyes lámpába is depo volt nyomva, és szintén fk-ként vettem. De elvileg a dectane-nak is van ilyenje. Spzolinak meg FK volt belenyomva. Szal érdekes.

Elküldve
Egyébként nekem pl az angel eyes lámpába is depo volt nyomva, és szintén fk-ként vettem. De elvileg a dectane-nak is van ilyenje. Spzolinak meg FK volt belenyomva. Szal érdekes.

Érdekes dolgok ezek. :rolleyes:

Elküldve

Az én fekete hátsólámpám is DEPO-s dobozban jött. Azt nem tudom milyen márka van rányomva.

Viszont Novy, azt ugye tudod hogy a fekete hátsólámpába, 18ezeré kell égőkészletet venni íbéjen?

Ha LEDes izzókból akarod megcsinálni, ( 1éve néztem kb. ) azok megfognak dögleni előbb utóbb és kb 23ba jön ki úgy. :rolleyes:

Elküldve
Az én fekete hátsólámpám is DEPO-s dobozban jött. Azt nem tudom milyen márka van rányomva.

Viszont Novy, azt ugye tudod hogy a fekete hátsólámpába, 18ezeré kell égőkészletet venni íbéjen?

Ha LEDes izzókból akarod megcsinálni, ( 1éve néztem kb. ) azok megfognak dögleni előbb utóbb és kb 23ba jön ki úgy. :rolleyes:

erről mesélhetnél miért kell bele 18ezerért égőkészlet, erről nemtudok

Elküldve
erről mesélhetnél miért kell bele 18ezerért égőkészlet, erről nemtudok

azért mert nincs színes foncsor a lámpában,tehát színes izzó kell bele. osram diadem. keress rá

Elküldve
Nincs szines foncsor a lámpában, ezért olyan izzó kell ami szinesen világít, osram diadem. Keress rá. :rolleyes:

oh rékeresek... indexben néztem ilyet, párban majdnem 1000Ft volt...noname

kössz

és neked hogy bírja a belseje??

mélykéknek a caravanra van ilyen, vagy ilyesmi, de neki szétolvad :D

elszomorító.. nem is találtam csak indexet... abbol is legolcsóbban 3ezerért párban...ez osram diadem

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.