spzoli Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 hát úgy írták vhol nah :rolleyes: mert ful fehér kristály az van... de fekete nincs :D kössz van fullfehér, meg fullfekete, meg kristály, meg füstöskristály, meg lexusfélék.
Novy Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 van fullfehér, meg fullfekete, meg kristály, meg füstöskristály, meg lexusfélék. fonixtuning.hu-n nem találtam egyiket se astrához :rolleyes: küszöbök, toldatok voltak, de lámpa nem volt most csak más tipushoz...
Johnny82 Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 fonixtuning.hu-n nem találtam egyiket se astrához :D küszöbök, toldatok voltak, de lámpa nem volt most csak más tipushoz... Tessék :P A külső kigészitőknél keresd :rolleyes:
Novy Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 Tessék :lol: A külső kigészitőknél keresd :rolleyes: ott kezdtem pedig :D kössz :P őőő nemjó a link vagy nekem buziskodik a net.. írd már be simán, ne linkként, és majd bemásolom a böngészőbe
Johnny82 Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 ott kezdtem pedig :rolleyes: kössz :D őőő nemjó a link vagy nekem buziskodik a net.. írd már be simán, ne linkként, és majd bemásolom a böngészőbe http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t..._list&kID=8 Ha így sem jó akkor katt a külső kiegészítőkre, és ott írd be, hogy "astra".
Novy Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t..._list&kID=8 Ha így sem jó akkor katt a külső kiegészítőkre, és ott írd be, hogy "astra". tegnap nem akartez így menni... köszi akkor ez lexus lámpa átlátsz(fehér) vagy fekete színben van. itt eléggé húzósak az árak :rolleyes:
spzoli Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 tegnap nem akartez így menni... köszi akkor ez lexus lámpa átlátsz(fehér) vagy fekete színben van. itt eléggé húzósak az árak :D ingyen tuningot mindenkinek :rolleyes:
zocsa Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 tegnap nem akartez így menni... köszi akkor ez lexus lámpa átlátsz(fehér) vagy fekete színben van. itt eléggé húzósak az árak :rolleyes: Tessék: http://www.rs-shop.hu/virtuemart/HATSO-LAM...EL/ASTRA-F.html
Novy Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 ingyen tuningot mindenkinek :rolleyes: na de Zoli 65 ezerért angel? nem sok az cseppet? meg ez a fekete lámpa is ott 35ezer, amit zocsa adott linket ott 25 vaterás ipse meg 20ra mondta... azért ez eléggé nagy különbözet szerintem...
spzoli Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 na de Zoli 65 ezerért angel? nem sok az cseppet? meg ez a fekete lámpa is ott 35ezer, amit zocsa adott linket ott 25 vaterás ipse meg 20ra mondta... azért ez eléggé nagy különbözet szerintem... tökmind1, a 25re is aztmondjátok hogy sok...ezért van a google, hogy keress. nem egy helyen kell megnézni, hanem 5helyen, és akkor képbe leszel mekkora a szórás..
zocsa Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 na de Zoli 65 ezerért angel? nem sok az cseppet? meg ez a fekete lámpa is ott 35ezer, amit zocsa adott linket ott 25 vaterás ipse meg 20ra mondta... azért ez eléggé nagy különbözet szerintem... Jaja,az a bolt kicsit el van szállva.Egyébként az FK fekete,fehér,piros-fehér mind 25 körül szokott lenni. Dectane piros-fehér van 15 körül,de annak a minőségét passzolom. A vaterás gyerekkel én megszívtam,elmentem érte,de nem volt neki,holott azt mondta,hogy van. :rolleyes:
Novy Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Jaja,az a bolt kicsit el van szállva.Egyébként az FK fekete,fehér,piros-fehér mind 25 körül szokott lenni. Dectane piros-fehér van 15 körül,de annak a minőségét passzolom. A vaterás gyerekkel én megszívtam,elmentem érte,de nem volt neki,holott azt mondta,hogy van. :rolleyes: 20-25 öt adnék érte. de egyenlőre csak keresgélek... és tény, hogy jólenne látni megvétel előtt... de errefelé ilyen bolt nem létezik...
invictus Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Jaja,az a bolt kicsit el van szállva.Egyébként az FK fekete,fehér,piros-fehér mind 25 körül szokott lenni. Dectane piros-fehér van 15 körül,de annak a minőségét passzolom. A vaterás gyerekkel én megszívtam,elmentem érte,de nem volt neki,holott azt mondta,hogy van. :rolleyes: Dectane és FK ugyanaz. Nekem pl Depo van belenyomva, pedig FK-ként vettem....ezt egy gyárban csinálják, csak eltérő márkát ütnek bele.
Novy Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Dectane és FK ugyanaz. Nekem pl Depo van belenyomva, pedig FK-ként vettem....ezt egy gyárban csinálják, csak eltérő márkát ütnek bele. te rendelted, vagy személyesen elmentél érte megnézted stb? bevallom kicsit félek megrendelni
invictus Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 te rendelted, vagy személyesen elmentél érte megnézted stb? bevallom kicsit félek megrendelni Rendeltem, futár hozta, színes nagy dobozban van, csavarokkal, még 2 prizma is volt hozzá.
zocsa Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Dectane és FK ugyanaz. Nekem pl Depo van belenyomva, pedig FK-ként vettem....ezt egy gyárban csinálják, csak eltérő márkát ütnek bele. Nem kötözködésből,de Nekem is depo van benne,de a dobozon fk cikkszám (fkrl0909) van,valamint az fk-automotive.de honlapon is a depo feliratot láthatod,ha "rázúmolsz". :D A Dectane GMBH teljesen más szerintem. :rolleyes:
invictus Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Nem kötözködésből,de Nekem is depo van benne,de a dobozon fk cikkszám (fkrl0909) van,valamint az fk-automotive.de honlapon is a depo feliratot láthatod,ha "rázúmolsz". :D A Dectane GMBH teljesen más szerintem. :rolleyes: Egyébként nekem pl az angel eyes lámpába is depo volt nyomva, és szintén fk-ként vettem. De elvileg a dectane-nak is van ilyenje. Spzolinak meg FK volt belenyomva. Szal érdekes.
zocsa Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Egyébként nekem pl az angel eyes lámpába is depo volt nyomva, és szintén fk-ként vettem. De elvileg a dectane-nak is van ilyenje. Spzolinak meg FK volt belenyomva. Szal érdekes. Érdekes dolgok ezek. :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Január23, 2010 Elküldve Január23, 2010 Az én fekete hátsólámpám is DEPO-s dobozban jött. Azt nem tudom milyen márka van rányomva. Viszont Novy, azt ugye tudod hogy a fekete hátsólámpába, 18ezeré kell égőkészletet venni íbéjen? Ha LEDes izzókból akarod megcsinálni, ( 1éve néztem kb. ) azok megfognak dögleni előbb utóbb és kb 23ba jön ki úgy. :rolleyes:
Novy Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 Az én fekete hátsólámpám is DEPO-s dobozban jött. Azt nem tudom milyen márka van rányomva. Viszont Novy, azt ugye tudod hogy a fekete hátsólámpába, 18ezeré kell égőkészletet venni íbéjen? Ha LEDes izzókból akarod megcsinálni, ( 1éve néztem kb. ) azok megfognak dögleni előbb utóbb és kb 23ba jön ki úgy. :rolleyes: erről mesélhetnél miért kell bele 18ezerért égőkészlet, erről nemtudok
spzoli Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 erről mesélhetnél miért kell bele 18ezerért égőkészlet, erről nemtudok azért mert nincs színes foncsor a lámpában,tehát színes izzó kell bele. osram diadem. keress rá
Zsoltee Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 így ahogy tanult kollégám Zoltán mondotta volt. :D :rolleyes:
spzoli Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 így ahogy tanult kollégám Zoltán mondotta volt. :D :rolleyes: nekem úgysem hisznek...ugyh inkább írd le te is :P
Zsoltee Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 Nincs szines foncsor a lámpában, ezért olyan izzó kell ami szinesen világít, osram diadem. Keress rá. :rolleyes:
Novy Elküldve Január24, 2010 Elküldve Január24, 2010 Nincs szines foncsor a lámpában, ezért olyan izzó kell ami szinesen világít, osram diadem. Keress rá. :rolleyes: oh rékeresek... indexben néztem ilyet, párban majdnem 1000Ft volt...noname kössz és neked hogy bírja a belseje?? mélykéknek a caravanra van ilyen, vagy ilyesmi, de neki szétolvad :D elszomorító.. nem is találtam csak indexet... abbol is legolcsóbban 3ezerért párban...ez osram diadem
Recommended Posts