zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 pont erről volt negatív véleménye a többieknek, akik mostanában váltottak megaligtht plusra... egyébként ez a megalight szerintem nincsen két évnél régebben forgalomban, de lehet tévedek. nem mindegy, hogy mitől látsz jobban? jobban látni vele és kész. de egyébként se értem, miért kérdezed ezt... mondtam én olyat, hogy nagyobb teljesítményt vesz fel, illetve ad le a megalight?? Most mit fortyogsz, csak kérdeztem mitől világítt jobban, ha nem kell neki több áram. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Hja. Csak nagyobb fényerőt ad le, ami nem párosul nagyobb áramfelvétellel. :blink: Most mit fortyogsz, csak kérdeztem mitől világítt jobban, ha nem kell neki több áram. :rolleyes: én úgy tudom, hogy a gáz ami benne van amiatt erősebb a fénye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 én úgy tudom, hogy a gáz ami benne van amiatt erősebb a fénye. Na kösz, most már mehetek aludni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Hja. Csak nagyobb fényerőt ad le, ami nem párosul nagyobb áramfelvétellel. :rolleyes: Lehet h jobb a hatásfoka... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bexzy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Lehet, hogy hülye kérdés, de miért nem lehet használni xenon-al? Annyival erősebb lenne ,hogy már vakít vagy miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Lehet, hogy hülye kérdés, de miért nem lehet használni xenon-al? Annyival erősebb lenne ,hogy már vakít vagy miért? Rohadtul vakít, mert szórja a fényt, roncsolja a búrát stb...a xenont nem ebbe találták ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Rohadtul vakít, mert szórja a fényt, roncsolja a búrát stb...a xenont nem ebbe találták ki. De ha megnéz egy gyárilag xenonnal szerelt autót, és egy normál pölö H4-el szereltet látszik a különbség. Neked voltak xenon fényszóróid nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Rohadtul vakít, mert szórja a fényt, roncsolja a búrát stb...a xenont nem ebbe találták ki. búrát nem bántja, pont a prizmás búra miatt nem jó bele a xenon, mert megszórja a fényt, és így vakít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 búrát nem bántja, pont a prizmás búra miatt nem jó bele a xenon, mert megszórja a fényt, és így vakít. szerintem a foncsorra gondolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 szerintem a foncsorra gondolt A búrára gondoltam. Elvileg a xenon több uv-t bocsát ki. Emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 A búrára gondoltam. Elvileg a xenon több uv-t bocsát ki. Emiatt. és az üvegnek árt az uv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 és az üvegnek árt az uv? az ablaküveg is egy idő után tönkremegy a természetes fénytől is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 az ablaküveg is egy idő után tönkremegy a természetes fénytől is 30-40 év? vagy még több? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bexzy Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Mindenkinek sikerekben, egészségben, és minden szépben-jóban, Astraban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 és az üvegnek árt az uv? Az UV minek nem árt ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 A búrára gondoltam. Elvileg a xenon több uv-t bocsát ki. Emiatt. Nézz utána a xenon és a halogén spektrumának, és akkor rájössz hogy ez hülyeség :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Helloztok mesterek!! Boldog ujj évet kivánok mindenkinek! az lenne a kérdésem hogy kinek van egy elado vagy hogy hol tok venni board computert van egy oldal amit küldtetek csak ot nincs vagy legaláb is nekem azt mondták hogy msot nincs(arra gondolom hogy ami mutatja a fogyasztást meg stb.. ami a gsi astrákba van) na szoval kinek van egy elado teljes szetje?? aztán kinek van 18 as stabrudja és a hozzá valo lengökar ˝kapaszkodok" köv: olyan fényszoroja ami elektromosan állithato de zet ugy venném meg hogy van nekem 2 db vacsi ujj nem elektromos sima fényszorom astra f be és cserélnék plusz rá fizetek ha kell és még segitséget hogy hogyan kössem be az ilyen világitos kapaszkodokat ugy hogy ha minden hol van kivéve a vezetö oldalin ) és ha ki nyitom az ajtot akor fel villanyon és el aludjon mint a középsö beltér világitás vagy cak azt onnan kell el vezetni rola a vezetékeket a többihez és kész ?????ja és az elektromos tükröknek hogy kel össze kötni ha nics sériába a kocsiba bennnne és én tenném bele tehát meg veszem az elektromos tükröket utána a kapcsolot és csak plusz kel és össze kötnia kapcsoloval vagy annán már a fütés dolog miat nem egyszerü????????? köszi minden kinek a segitséget és ha van alkatrészetek nekem??!?!?!!??!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Helloztok mesterek!! Boldog ujj évet kivánok mindenkinek! az lenne a kérdésem hogy kinek van egy elado vagy hogy hol tok venni board computert van egy oldal amit küldtetek csak ot nincs vagy legaláb is nekem azt mondták hogy msot nincs(arra gondolom hogy ami mutatja a fogyasztást meg stb.. ami a gsi astrákba van) na szoval kinek van egy elado teljes szetje?? aztán kinek van 18 as stabrudja és a hozzá valo lengökar ˝kapaszkodok" köv: olyan fényszoroja ami elektromosan állithato de zet ugy venném meg hogy van nekem 2 db vacsi ujj nem elektromos sima fényszorom astra f be és cserélnék plusz rá fizetek ha kell és még segitséget hogy hogyan kössem be az ilyen világitos kapaszkodokat ugy hogy ha minden hol van kivéve a vezetö oldalin ) és ha ki nyitom az ajtot akor fel villanyon és el aludjon mint a középsö beltér világitás vagy cak azt onnan kell el vezetni rola a vezetékeket a többihez és kész ?????ja és az elektromos tükröknek hogy kel össze kötni ha nics sériába a kocsiba bennnne és én tenném bele tehát meg veszem az elektromos tükröket utána a kapcsolot és csak plusz kel és össze kötnia kapcsoloval vagy annán már a fütés dolog miat nem egyszerü????????? köszi minden kinek a segitséget és ha van alkatrészetek nekem??!?!?!!??!?! Fényszoró állító motor Kapcsoló Világítos kapaszkodókról az Astra F topikban, és azon belűl a GYÍK-ban olvashatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ujj Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ok köszi a motort meg a kapcsolot de zeket már láttam csak kérdeztem nincs e nektek elado vagy valakinek a forumon olcsobban vagy kevesebb zsetonért de köszike a segitséget várom a többi válaszokat a kérdéseimre ha valaki tud válaszolni!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 ok köszi a motort meg a kapcsolot de zeket már láttam csak kérdeztem nincs e nektek elado vagy valakinek a forumon olcsobban vagy kevesebb zsetonért de köszike a segitséget várom a többi válaszokat a kérdéseimre ha valaki tud válaszolni!!!! f astra GYK ott benne van a világítós kapaszkodó bekötése, de úgy is jó ha rákötsz a középsőre. a tökrök bekötése már bonyolultabb, bontott autóbol szokás megvenni a kábelköteget hozzá, vagy kapcsolási rajz alapján bekötögeted, ami eltart egy ideig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 okés rendben köszi a segitséget de várom a többi kérdésre is a választ kérdéseket amik vannak! még f astra GYK ott benne van a világítós kapaszkodó bekötése, de úgy is jó ha rákötsz a középsőre. a tökrök bekötése már bonyolultabb, bontott autóbol szokás megvenni a kábelköteget hozzá, vagy kapcsolási rajz alapján bekötögeted, ami eltart egy ideig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 ful fekete kristálylámpáról ki hallott már?? esetlegesen helyet ahonnét megvehető?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 ful fekete kristálylámpáról ki hallott már?? esetlegesen helyet ahonnét megvehető?? most fullfekete vagy kristály? :rolleyes: fonixtuning.hu ott volt régebben, sztem most is akad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 most fullfekete vagy kristály? :rolleyes: fonixtuning.hu ott volt régebben, sztem most is akad hát úgy írták vhol nah :D mert ful fehér kristály az van... de fekete nincs :P kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts