zotya975 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 :huh: Mit akarsz egész szépen bejött a hang. Nem féltetted a gépet? Valaki meglóg vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 :huh: Zene füleimnek....zsír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Zene füleimnek....zsír :huh: hátőőő ilyesmi hangminőségű videóm mondjuk van, igaz benti igaz itt is betorzul egy picit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nem kéne egy GSi kormányt beszerezned? Nemtom nekem ez a simafajta gyári nagyon nem tetszik. :huh: Múltkor havernak szereztem vaterán 4ezer pénz volt és jó állapotú. Sztem megéri a fogása is jobb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Jól hallom, hogy tiltásig huzatod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Jól hallom, hogy tiltásig huzatod? nem is egyszer. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nem kéne egy GSi kormányt beszerezned? Nemtom nekem ez a simafajta gyári nagyon nem tetszik. :huh: Múltkor havernak szereztem vaterán 4ezer pénz volt és jó állapotú. Sztem megéri a fogása is jobb. :D de tervebe van véve, 2ezerért kaptam is volna egy kissé kopottat, de egy kormányvédővel megoldható lett volna, de vmiért elmaradt... Jól hallom, hogy tiltásig huzatod? néha néha megkapja nem is egyszer. :lol: 1.2.3. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nem kéne egy GSi kormányt beszerezned? Nemtom nekem ez a simafajta gyári nagyon nem tetszik. :lol: Múltkor havernak szereztem vaterán 4ezer pénz volt és jó állapotú. Sztem megéri a fogása is jobb. :lol: Kár hogy légzsákosból nincs valami dizájnosabb. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Kár hogy légzsákosból nincs valami dizájnosabb. :huh: vegyél raid lufisat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 vegyél raid lufisat :lol: Az nem gyári :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Az nem gyári :huh: a fejegységed sem :lol: akkor vegyél irmschert, ugyan olyan mint a gyári, a lufi is belemegy, csak kicsit kisebb, meg vastagabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 a fejegységed sem :huh: akkor vegyél irmschert, ugyan olyan mint a gyári, a lufi is belemegy, csak kicsit kisebb, meg vastagabb És keresem is a gyári megoldást. Csak sajna mp3-as gyári fejegységből nincs 1 din-es. Plusz a felnim sem gyári. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 És keresem is a gyári megoldást. Csak sajna mp3-as gyári fejegységből nincs 1 din-es. Plusz a felnim sem gyári. :lol: :lol: Elég szomorú! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nekem belülről a hangja. Lehet is hallani, már amikor nem pofázunk meg sziszegünk épp. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nekem belülről a hangja. Lehet is hallani, már amikor nem pofázunk meg sziszegünk épp. :huh: Voaaaaaaa, sssszzzz. :lol: Kéremkapcsojjaki! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Sziasztok! Csak azért írok mert nem olyan rég volt... egy turbo-s F astra-m, sajnos szétszerelve el lett adva... Na mindegy, az emléke örökké él!!! Beillesztek ide egy két videót róla. Nem a legjobbak, de nekem nagyon tetszenek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Voaaaaaaa, sssszzzz. :huh: Kéremkapcsojjaki! :lol: :lol: Mondom milyen sziszegés??? ;) Aztán amikor meghallottam mejdnem leestem a székről! :D Sziasztok! Csak azért írok mert nem olyan rég volt... egy turbo-s F astra-m, sajnos szétszerelve el lett adva... Na mindegy, az emléke örökké él!!! Beillesztek ide egy két videót róla. Nem a legjobbak, de nekem nagyon tetszenek! Baba. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Mondom milyen sziszegés??? :lol: Aztán amikor meghallottam mejdnem leestem a székről! :huh: Baba. :D Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Köszönöm! :huh: Szép autó és tetszik nagyon az elsőlökös! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Szép autó és tetszik nagyon az elsőlökös! :huh: Köszönöm! Úgy csináltattam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Sziasztok! Csak azért írok mert nem olyan rég volt... egy turbo-s F astra-m, sajnos szétszerelve el lett adva... Na mindegy, az emléke örökké él!!! Beillesztek ide egy két videót róla. Nem a legjobbak, de nekem nagyon tetszenek! Király autó...miért lett eladva? És most milyen autód van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Király autó...miért lett eladva? És most milyen autód van? Szia. Sokba került volna még nagyon, hogy olyan legyen mint amilyet szerettem volna... így is benne volt már egy halom lóvé... és az egyik legfőbb ok = a rendőrök... ha megfognak akkor repül a forgalmi... Elég feltűnő autó volt, nem akartam tovább kockáztatni... meg volt még sok más oka is... Most sajnos nincs autóm... de a következő ha minden igaz nagyon durva lesz! Insignia OPC-t akarok, és meg is veszem ha bele döglök akkor is! Kint élek Németországban, és nemsokára majd munkába is állok... Összeszedem a kezdőrészletre és aztán hitelre bevállalom. Itt kint meg lehet fizetni hála az istennek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Szia. Sokba került volna még nagyon, hogy olyan legyen mint amilyet szerettem volna... így is benne volt már egy halom lóvé... és az egyik legfőbb ok = a rendőrök... ha megfognak akkor repül a forgalmi... Elég feltűnő autó volt, nem akartam tovább kockáztatni... meg volt még sok más oka is... Most sajnos nincs autóm... de a következő ha minden igaz nagyon durva lesz! Insignia OPC-t akarok, és meg is veszem ha bele döglök akkor is! Kint élek Németországban, és nemsokára majd munkába is állok... Összeszedem a kezdőrészletre és aztán hitelre bevállalom. Itt kint meg lehet fizetni hála az istennek!!! Izlések és pofonok, de nekem hasok pénzem lesz rá és ennyire belevágok, akkor a Classik felirat is fent marad, meg a gyári szín :huh: Na az lenne az igazi alázás a sok raceboynál! Olyan szépen el tudom álmodni ezeket a dolgokat, pedig most ébredtem nem rég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roleegsi Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Izlések és pofonok, de nekem hasok pénzem lesz rá és ennyire belevágok, akkor a Classik felirat is fent marad, meg a gyári szín :huh: Na az lenne az igazi alázás a sok raceboynál! Olyan szépen el tudom álmodni ezeket a dolgokat, pedig most ébredtem nem rég :lol: Ja hát mondjuk az elég meglepő lenne! De azért így is okoztam egy két meglepetést!!! :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bexzy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sziasztok! Nehézkesen, de összegyűlt a pénzem arra, hogy megvegyek egy 1,6-os F Astrat. Annyi igaz, hogy nem lesz rajta alufelni, de azt majd megoldom mert veszek rá. Lenne viszont egy pár kérdésem, és mivel időm nincs visszaolvasni, így feltennék egy pár kérdést, remélem majd válaszokat is kapok. 1. Mekkora felnit lehet venni egy F Astra alá? 15-öst szeretnék, erre mekkora gumit vegyek, hogy ne legyen nagy csalás a gyári méretekhez képest. 2. Ha megveszek egy méretpontos sportkipufogót, csak a hátsódobot 80-as véggel, azt nagyon nehéz cserélni, vagy csak bilinccsel van fogatva, vagy pedig heggeszteni kell? Egy ilyentől milyen lenne a hangja? 3. Milyen lámpát vegyek bele előre? Néztem az Angel eyes lámpákat, de láttam a dayline lámpákat is, bár ilyet még nem láttam astra f-hez. 4. Első és hátsó lámpából melyik a szebb a csillogós króm, vagy a fekete? Egyenlőre még csak ennyi kérdésem van, de biztos, hogy lesz még egy néhány. Előre is köszönöm a válaszokat, és további jó fórumhasználatot, és Astra használatot mindenkinek. bexzy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts