Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

Nem kéne egy GSi kormányt beszerezned? Nemtom nekem ez a simafajta gyári nagyon nem tetszik. :huh:

Múltkor havernak szereztem vaterán 4ezer pénz volt és jó állapotú. Sztem megéri a fogása is jobb. :D

de tervebe van véve, 2ezerért kaptam is volna egy kissé kopottat, de egy kormányvédővel megoldható lett volna, de vmiért elmaradt...

Jól hallom, hogy tiltásig huzatod?

néha néha megkapja

nem is egyszer. :lol:

1.2.3.

:lol:

Megosztás:

Voaaaaaaa, sssszzzz. :huh: Kéremkapcsojjaki! :lol: :lol:

Mondom milyen sziszegés??? ;) Aztán amikor meghallottam mejdnem leestem a székről! :D

Sziasztok!

Csak azért írok mert nem olyan rég volt... egy turbo-s F astra-m, sajnos szétszerelve el lett adva...

Na mindegy, az emléke örökké él!!!

Beillesztek ide egy két videót róla. Nem a legjobbak, de nekem nagyon tetszenek!

Baba. :angry:

Megosztás:

Sziasztok!

Csak azért írok mert nem olyan rég volt... egy turbo-s F astra-m, sajnos szétszerelve el lett adva...

Na mindegy, az emléke örökké él!!!

Beillesztek ide egy két videót róla. Nem a legjobbak, de nekem nagyon tetszenek!

Király autó...miért lett eladva? És most milyen autód van?

Megosztás:

Király autó...miért lett eladva? És most milyen autód van?

Szia.

Sokba került volna még nagyon, hogy olyan legyen mint amilyet szerettem volna... így is benne volt már egy halom lóvé...

és az egyik legfőbb ok = a rendőrök... ha megfognak akkor repül a forgalmi...

Elég feltűnő autó volt, nem akartam tovább kockáztatni... meg volt még sok más oka is...

Most sajnos nincs autóm... de a következő ha minden igaz nagyon durva lesz!

Insignia OPC-t akarok, és meg is veszem ha bele döglök akkor is!

Kint élek Németországban, és nemsokára majd munkába is állok...

Összeszedem a kezdőrészletre és aztán hitelre bevállalom. Itt kint meg lehet fizetni hála az istennek!!!

Megosztás:

Szia.

Sokba került volna még nagyon, hogy olyan legyen mint amilyet szerettem volna... így is benne volt már egy halom lóvé...

és az egyik legfőbb ok = a rendőrök... ha megfognak akkor repül a forgalmi...

Elég feltűnő autó volt, nem akartam tovább kockáztatni... meg volt még sok más oka is...

Most sajnos nincs autóm... de a következő ha minden igaz nagyon durva lesz!

Insignia OPC-t akarok, és meg is veszem ha bele döglök akkor is!

Kint élek Németországban, és nemsokára majd munkába is állok...

Összeszedem a kezdőrészletre és aztán hitelre bevállalom. Itt kint meg lehet fizetni hála az istennek!!!

Izlések és pofonok, de nekem hasok pénzem lesz rá és ennyire belevágok, akkor a Classik felirat is fent marad, meg a gyári szín :huh: Na az lenne az igazi alázás a sok raceboynál!

Olyan szépen el tudom álmodni ezeket a dolgokat, pedig most ébredtem nem rég :lol:

Megosztás:

Izlések és pofonok, de nekem hasok pénzem lesz rá és ennyire belevágok, akkor a Classik felirat is fent marad, meg a gyári szín :huh: Na az lenne az igazi alázás a sok raceboynál!

Olyan szépen el tudom álmodni ezeket a dolgokat, pedig most ébredtem nem rég :lol:

Ja hát mondjuk az elég meglepő lenne!

De azért így is okoztam egy két meglepetést!!! :lol::D

Megosztás:

• 3 weeks later...

Sziasztok!

Nehézkesen, de összegyűlt a pénzem arra, hogy megvegyek egy 1,6-os F Astrat. Annyi igaz, hogy nem lesz rajta alufelni, de azt majd megoldom mert veszek rá.

Lenne viszont egy pár kérdésem, és mivel időm nincs visszaolvasni, így feltennék egy pár kérdést, remélem majd válaszokat is kapok.

1. Mekkora felnit lehet venni egy F Astra alá? 15-öst szeretnék, erre mekkora gumit vegyek, hogy ne legyen nagy csalás a gyári méretekhez képest.

2. Ha megveszek egy méretpontos sportkipufogót, csak a hátsódobot 80-as véggel, azt nagyon nehéz cserélni, vagy csak bilinccsel van fogatva, vagy pedig heggeszteni kell? Egy ilyentől milyen lenne a hangja?

3. Milyen lámpát vegyek bele előre? Néztem az Angel eyes lámpákat, de láttam a dayline lámpákat is, bár ilyet még nem láttam astra f-hez.

4. Első és hátsó lámpából melyik a szebb a csillogós króm, vagy a fekete?

Egyenlőre még csak ennyi kérdésem van, de biztos, hogy lesz még egy néhány.

Előre is köszönöm a válaszokat, és további jó fórumhasználatot, és Astra használatot mindenkinek.

bexzy

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.