Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ez már megvan de azért kössz :) 110es hőmérőjű esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 ez már megvan de azért kössz :) 110es hőmérőjű esetleg? :) Novy hőfokjeladót is kaptál hozzá, hogy azt annyira erőlteted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Novy hőfokjeladót is kaptál hozzá, hogy azt annyira erőlteted? mégnem, de úgytünik, jeladóm hamarabb lesz, mint 100as óra :) vagyis ha vasárnapi nap jól jön össze akkor astrásgyerektől kapok egyet cserébe az enyémért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nekem egy ilyen tetszene, de kicsit sokba kerülne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Nekem egy ilyen tetszene, de kicsit sokba kerülne! egy késes plotter kellene onnantól meg mér a fantázia szabna határt na meg a paraméterek :) de tény, ha lenne egy olya nyomtatóm akkor... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 egy késes plotter kellene onnantól meg mér a fantázia szabna határt na meg a paraméterek :D de tény, ha lenne egy olya nyomtatóm akkor... :) ahol találtam ott 12 rongy egy ilyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Nekem egy ilyen tetszene, de kicsit sokba kerülne! http://www.heatwave.hu/img/tachonit.gif Én is csipáznám ha ilyen tekingetne vissza rám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Én is csipáznám ha ilyen tekingetne vissza rám :) Nekem ez jön be nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Nekem ez jön be nagyon. http://www.szamlapok.hu/images/references/115-n.jpg Ja, csak hülyén néz ki, hogy 0-tól van a számozás, de az alaphelyzet a 20-nál van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ja, csak hülyén néz ki, hogy 0-tól van a számozás, de az alaphelyzet a 20-nál van. :) Átt kell helyezni a kezdőpöcköt 0-ra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 ez már megvan de azért kössz :) 110es hőmérőjű esetleg? :) Van olyan is, de az Vectrához/Calibrához van, mert ott viszont a tank is 60literes. Ráadásul kicsit kopottas is. De ha ügyesen bánsz a Photoshoppal, akkor a kettőből már tudsz csinálni egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Van olyan is, de az Vectrához/Calibrához van, mert ott viszont a tank is 60literes. Ráadásul kicsit kopottas is. De ha ügyesen bánsz a Photoshoppal, akkor a kettőből már tudsz csinálni egyet. köszi szépen, ebből már így lesz vmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 ahol találtam ott 12 rongy egy ilyen! :) komplett késes plotter??? üzemképes jó állapotú?? az nem sok még ha csak A4be dolgozik akkor se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 komplett késes plotter??? üzemképes jó állapotú?? az nem sok még ha csak A4be dolgozik akkor se. nem a plotter, hanem a számlap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 :) Az a baj hogy az Astránál ha elveszed a 12v-ot egy műszerfalizzótól akkor a másik még kicsit bevilágítja...mert pl fordszámot meg a két kis órát simán le lehetne kapcsolni éjjel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 http://index.hu/cikkepek/totalcar/tesztek/...93sctid_100.gif :) Te nyertél....ez baromi cééép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Az a baj hogy az Astránál ha elveszed a 12v-ot egy műszerfalizzótól akkor a másik még kicsit bevilágítja...mert pl fordszámot meg a két kis órát simán le lehetne kapcsolni éjjel. ha nagyon ez a vágyad ez megoldható ledes módszerrel.. csak kell egy fényzáró réteg a fordszám, és a kisműszereknek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Te nyertél....ez baromi cééép :) Néha a kevesebb a több...ez igaz a tuningra is...szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 megmérték a kipufogómat hangnyomásmérővel. 129.9dB szerintem nem rossz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 megmérték a kipufogómat hangnyomásmérővel. 129.9dB szerintem nem rossz :) Ez max. fordulatnál, 1m-ről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Ez max. fordulatnál, 1m-ről? hát nemigazán volt egy méterre a mérő... olyan 20cmre, de mindenkinek úgy mérték, és a legtöbb volt 136dB, mellettem egy cali 132 dB a fordulatszám meg... eleve nem padlón a leghangosabb, és Dáw mondta, hogy mikor letiltott, és onnan állt vissza alapjáratra, na akkor hörgött, és az volt a 129,9 dB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 megmérték a kipufogómat hangnyomásmérővel. 129.9dB szerintem nem rossz :huh: Valahogy publikálni kéne, hogy mi is megkagylózuk (p: youtube...stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Valahogy publikálni kéne, hogy mi is megkagylózuk (p: youtube...stb) telefon alapjáraton is betorzít, de a fényképezőgép szintén, arrol nem is beszélve, hogy hogyan jön vissza a youtubrol.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 telefon alapjáraton is betorzít, de a fényképezőgép szintén, arrol nem is beszélve, hogy hogyan jön vissza a youtubrol.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts