invictus Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nem, de bííííírjáák... (enyém pl több mint 6éve :D ) igaz, nem kevés pénzbe került anno 2003-ban.. ma már 2-4 gsi-t lehet venni annyiból (jó állapotú- lepukkant) Nem tudom. Inkább x20xev caravan vagy 5ajtós. Szeretem a praktikumot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Nem tudom. Inkább x20xev caravan vagy 5ajtós. Szeretem a praktikumot. :D Márk is milyen jól járt vele :) Ecotec nem pálya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Remény hal meg utoljára :) Kevésbé megviselt darab beszerzése nem lehetetlen. Meg a lepényhal..... :D Sok sikert neki a keresgéléshez. Nem lehetetlen persze, csak sokáig fog tartani....sztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Nem tudom. Inkább x20xev caravan vagy 5ajtós. Szeretem a praktikumot. :) Vannak jó darabok,csak az meg senkinek sem kellenek...Ez az ország ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Vannak jó darabok,csak az meg senkinek sem kellenek...Ez az ország ilyen :D Mármint a tiedre célzol? Igazából akkoriban megfordult a fejemben, csak nem tudtam volna összeszedni a különbözetet...meg ugye a visszafogott színeket kedvelem, de ez a legkevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mármint a tiedre célzol? Igazából akkoriban megfordult a fejemben, csak nem tudtam volna összeszedni a különbözetet...meg ugye a visszafogott színeket kedvelem, de ez a legkevesebb. Az enyémre is...de van még pár azon kivül is....Pista se nagyon tudná 400e felett eladni a caravant...sajnos idig jutottunk.Ha nem caravan lenne az enyém,már rég eltudtam volna adni :D Mindegy,ennyiért megmarad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Az enyémre is...de van még pár azon kivül is....Pista se nagyon tudná 400e felett eladni a caravant...sajnos idig jutottunk.Ha nem caravan lenne az enyém,már rég eltudtam volna adni :D Mindegy,ennyiért megmarad :) Az a vicc,hogy a zenét több pénzrét el tudnám addni,mint a kocsimat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Az enyémre is...de van még pár azon kivül is....Pista se nagyon tudná 400e felett eladni a caravant...sajnos idig jutottunk.Ha nem caravan lenne az enyém,már rég eltudtam volna adni :D Mindegy,ennyiért megmarad :) Pedig nekem pl nagymotorsban inkább Caravan kellene, nagyon tetszik a forma (csak a kis motornak akkor még a nehezebb puttony is betesz). Ha lett volna pénzem már nem vigyorognál hogy még nálad van. :D :D :D szerk: amúgy azt hittem a színe miatt nem vitték. De ha lesz valami csoda folytán pénzem akkor megkereslek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Pedig nekem pl nagymotorsban inkább Caravan kellene, nagyon tetszik a forma (csak a kis motornak akkor még a nehezebb puttony is betesz). Ha lett volna pénzem már nem vigyorognál hogy még nálad van. :) :D :D szerk: amúgy azt hittem a színe miatt nem vitték. De ha lesz valami csoda folytán pénzem akkor megkereslek. :D Lehet a színe is közre játszott,de nem hiszem.Mielött lefényeztettem,sok embernek megkérdeztem a véleményét a színről.90% azt mondta ilyennek kell maeradnia.Még a holland fórumon is ezt mondták.Szerintem a puttony az,ami miatt nem kellett senkinek. Az autóm azóta szinte gyári állapotra lett vissza alakítva.Már az alu felnit is eladtam.marad hétköznapi melós kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Lehet a színe is közre játszott,de nem hiszem.Mielött lefényeztettem,sok embernek megkérdeztem a véleményét a színről.90% azt mondta ilyennek kell maeradnia.Még a holland fórumon is ezt mondták.Szerintem a puttony az,ami miatt nem kellett senkinek. Az autóm azóta szinte gyári állapotra lett vissza alakítva.Már az alu felnit is eladtam.marad hétköznapi melós kocsi :D Nekem is jobban jönne egy erős motoros caravan. Az a legbejövősebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Vannak jó darabok,csak az meg senkinek sem kellenek...Ez az ország ilyen :D Viszont neked van/volt igazad amikor azt mondtad, hogy a kasztni legyen kurv@ hibátlan és inkább motort kelljen cserélni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petike86 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sziasztok! F Astrámba szeretném kicserélni a műszerfal és a középkonzol világítást (esetleg ablakemelő kapcsolókat is) ledesre, de sajna nem tudom milyen fajta kell ledek kellenek. Valaki tudna segíteni benne? Köszi előre is! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok! F Astrámba szeretném kicserélni a műszerfal és a középkonzol világítást (esetleg ablakemelő kapcsolókat is) ledesre, de sajna nem tudom milyen fajta kell ledek kellenek. Valaki tudna segíteni benne? Köszi előre is! Üdv. Szia petike! Az F astra elektromosban kitárgyalták ez a dolgot, olvass vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nekem is jobban jönne egy erős motoros caravan. Az a legbejövősebb. Szia invictus! A fricceknél nagyon pengék annak a mobilén, mostanában én is nézegetem, de sajnos ez csak álom marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Szia invictus! A fricceknél nagyon pengék annak a mobilén, mostanában én is nézegetem, de sajnos ez csak álom marad. Mire behozod, papír, addigra kb irreálisan drága lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Mire behozod, papír, addigra kb irreálisan drága lesz. Ja itt nem volt szó papírrol :D De sajnos ilyen magyarország!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ja itt nem volt szó papírrol :) De sajnos ilyen magyarország!!!! Megnéztem a honlapon, egy jól felszerelt 1,8-2,0 astra, amit 300.000 huf körüli áron adnak ott, viszont mire behozatod, túllépi az 1.000.000-t. Azért itthon meg kapsz már G astra-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ...Azért itthon meg kapsz már G astra-t. :D Csak az meg nem olyan szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Csak az meg nem olyan szép :D De. Egy G kombi jó felnivel meg kis ültetéssel szerintem nagyon korrekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 De. Egy G kombi jó felnivel meg kis ültetéssel szerintem nagyon korrekt. Igaz. A Caravanok meg a Coupe-k tényleg jól néznek ki. De a többi nekem nem jön be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Igaz. A Caravanok meg a Coupe-k tényleg jól néznek ki. De a többi nekem nem jön be. Nekem is ez a kettő bejövős, csak kupéból ki tudja hogy milyet lehet találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 A g astra az egy elektronikai kutyű, az autó a benzintől müködik és nem az sok tömeg, hőfok, mennyiség és egyébb mérőktől! :D Nálam a G-s se külsőre, se belsőre nem játszik, sok a kopogós müanyag már benne és az utodokról nem is beszélve, a H csak külsőre jön be, bellül egy csőd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Csáó te figy láttam a hirdetésed racing bazáron az elado f asrta krom angel eyes lámpákrol!!? meg krédezném hgy meg vannak e még és hogy az árral lene egy kis gondom hogy anyiért lehet kapni indexel együt ami ugyan ugy külön van ,!!csak mert nekem meg vanak az indexek hozzá már csak a belsö rész kell és én olan 15-20 közöt gondolnám hogy annyit adnéák érte!!! Invictus-hoz szól ez az üzenet!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 hello számlapot szeretnék csinálni, de amit eddig találtam az kinyomtatva kaka minőségű... illetve neekm 110es hőmérő skálájú órám van valaki tudna egy képet küldeni olyanról?? akár a gyári fekete is jó, csak nagyfelbontású legyen, hogy kinyomtatva is szép képe legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ezek jók lesznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts