mörfi Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Oké... Gyorsan válogattam 1 pár cuccot 500 e értékben... Már csak pénz kéne... Hát igen ,de azért nézni is jó nameg van olyan is amit te magad is kivitelezhetsz http://www.lenk-opel-tuning.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Oké... Gyorsan válogattam 1 pár cuccot 500 e értékben... Már csak pénz kéne... Én azért kiváncsi lennék, hogy milyen Lexmaul terméket látnál szívesen a kocsidon, kocsidban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Pölö ezeket... Első lökhárító C+ 0201 1431301 101.946,- Hátsó spoiler nem féklámpás (3/5ajtós) 143200 33.808,- Hátsó lámpa kerek 1490300 97.611,- Futóműtuning Eibach rugószett 35/25mm 6500201 44.289,- KONI sport softgas első 0861406 39.801/db KONI sport softgas hátsó 0801049 33.903/db Toronymerevítő első 1454100 25.946,- Ezekhez még 1 tuti fény, esetleg egy GSI moci... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Ha kékíteni akarom a műszerfalat akkor a szétszedésnél, van-e valami elektromos trükk amire figyelnem kell? Arra gondolok, hogy az akksi sarut is le kell-e szednem( nem tudom a rádió kódját), vagy elég az is ha nincs a kulcs a gyújtáskapcsolóban. Minden másról volt már szó ezzel kapcsolatban, de úgy emlékszem ezt még senki sem feszegette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember30, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Ha kékíteni akarom a műszerfalat akkor a szétszedésnél, van-e valami elektromos trükk amire figyelnem kell? Arra gondolok, hogy az akksi sarut is le kell-e szednem( nem tudom a rádió kódját), vagy elég az is ha nincs a kulcs a gyújtáskapcsolóban. Minden másról volt már szó ezzel kapcsolatban, de úgy emlékszem ezt még senki sem feszegette. Hello. Én többször kivettem már a müszeregységet. Gyujtás nélkül nyugodtan nekiállhatsz,nem kell levenni a sarut. Vettem már ki gyujtás alatt is, de nem hiszem hogy jót tesz a műszereknek. :oops: Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Kösz Tiv! hemi :!: 16V Antenna 1. 500,- <---ez milyen antenna? www.gsi.hu -n láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Valahol már kérdeztem ,de nem volt válasz, most itt ismét megkérdem. Van-e valakinek a motorháztetőbe teló beszerelve, ha igen akkor milyen, és mik a méretei, vagy adatai, hova kell a lyukat fúrni stb..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Valahol már kérdeztem ,de nem volt válasz, most itt ismét megkérdem. Van-e valakinek a motorháztetőbe teló beszerelve, ha igen akkor milyen, és mik a méretei, vagy adatai, hova kell a lyukat fúrni stb..? a www.lexmaul.de -n találsz ilyet, és van MO-forgalmazójuk is. Ezen felül próbálkozhatsz a Kárászy cégnél is (www.karaszy.hu), ők valsz. tudnak segíteni a kérdésben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Atommanó! Feltennék egy kérdést. A motortunning mellett gondoltál féktuningra? Mert ez sajnos tipikus Hungaricum, hogy tuningoljuk a motort, de hogy az erősebb motorral meg tudunk-e állni, az már mellékes... és itt nem csak a ferrodo betétre gondoltam! Beszélgettem egyszer egy haverral erről a témáról és a következőkre jutottunk: az Astra GSI/Vectra 2000/Calibra 16V fékrendszere eleve alulméretezett, gyenge. A megoldás a következő: - B Vectra V6 első féknyereg+egyedileg legyártatott tárcsa (átmérő a B Vectrájé asszem 330mm, agy 4 lyukas, és az ellipszis alakú bemarás sem rossz dolog, mint pl az ATE Powerdisc-en) - fémháló bevonatú fékcső - B Vectra V6 főfékhenger - ha első generációs az ABS-ed, ajánlott az ABS cseréje is (B Vectra V6) - toronycsapágy alá erősítő alátét (ilyen van a Calibra Turbo-ban), mert különben az erős fékezést a torony sínyli meg A spéci tárcsát a XIV ker. Várna utcában található Száraz fékműhelyben le tudják gyártani. Az egész tuning nem olcsó játék, de ha belegondolsz, hogy az életed a tét, szerintem a motorgenerálod előtt a féket tedd rendbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Éa milyen igaz.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Kép eredetei méretben Kép eredetei méretben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Atommanó! Feltennék egy kérdést. A motortunning mellett gondoltál féktuningra? Mert ez sajnos tipikus Hungaricum, hogy tuningoljuk a motort, de hogy az erősebb motorral meg tudunk-e állni, az már mellékes... és itt nem csak a ferrodo betétre gondoltam! Beszélgettem egyszer egy haverral erről a témáról és a következőkre jutottunk: az Astra GSI/Vectra 2000/Calibra 16V fékrendszere eleve alulméretezett, gyenge. A megoldás a következő: - B Vectra V6 első féknyereg+egyedileg legyártatott tárcsa (átmérő a B Vectrájé asszem 330mm, agy 4 lyukas, és az ellipszis alakú bemarás sem rossz dolog, mint pl az ATE Powerdisc-en) - fémháló bevonatú fékcső - B Vectra V6 főfékhenger - ha első generációs az ABS-ed, ajánlott az ABS cseréje is (B Vectra V6) - toronycsapágy alá erősítő alátét (ilyen van a Calibra Turbo-ban), mert különben az erős fékezést a torony sínyli meg A spéci tárcsát a XIV ker. Várna utcában található Száraz fékműhelyben le tudják gyártani. Az egész tuning nem olcsó játék, de ha belegondolsz, hogy az életed a tét, szerintem a motorgenerálod előtt a féket tedd rendbe. ez tök jogos.. nekem egyelöre jo a fékem "elöl hatul DS2000 betét" egyébként haver astra turboján lyuggatott tárcsa + ferrodo ds2000 betét igen meggyöző meg soha nem volt kevés neki jahh 9col széles felni és ehez megfelelö méretű gumi de nekem elég hamar be akar "be is" kapcsol az ABS .. de mit értessz azon hogy elsö generácios ABS ? mi a külömbség? a várna utcában tudnak szerezni, vagy árulnak, esetleg ilyen fémhálos fék csövet is mert ezt már nézegettem... fék tárcsára meg ilyenre gondoltam igy talan egyszerübb mert mindig csak a tarcsa kell a közepe nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 ez tök jogos.. nekem egyelöre jo a fékem "elöl hatul DS2000 betét" .... de nekem elég hamar be akar "be is" kapcsol az ABS .. Erről beszéltem! Ez a két sor üti egymást. Valami nem OK a fékkel! A ferrodo betétek jobban fognak, és az a jellemzőjük, hogy ha bemelegedtek "ragadnak" a tárcsához, azaz jobban megfogja a tárcsát. Mivel a féked alulméretezett, azaz gyenge az autó tömegéhez, teljesítményéhez, hamar bemelegszik és "ragad" azaz megfogja a tárcsát, az ABS meg teszi a dolgát. Na ezért kell minnél nagyobb átmérőjű tárcsa, és ezért alulméretezett meg gyenge a féked. de mit értessz azon hogy elsö generácios ABS ? Szó szerint az értem amit írtam. mi a külömbség? Az első generációs ABS-eknek a mintavételezési frekvenciája alacsony, azaz kicsit "nagyol". Az újabbak sűrűbb mintavételezéssel dolgoznak, ezért precízebbek. a várna utcában tudnak szerezni, vagy árulnak, esetleg ilyen fémhálos fék csövet is mert ezt már nézegettem... Elképzelhető hogy tudnak. Fő profiljuk a féktárcsa, fékdob gyártás. Van öntödéjük, gépműhelyük stb. fék tárcsára meg ilyenre gondoltam igy talan egyszerübb mert mindig csak a tarcsa kell a közepe nem Szerintem tudnak ilyet gyártani, kérdezd meg őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 De lesz az is, csak most elfogyott a pénzem! :oops: Addig meg csak óvatosan közlekedek... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Motorügyileg alkészült az autó, benne van az új váltóáttétel is, meg minden amit idénre terveztem! Jövőhéten elmegyünk a Pistával azt megméretjük :) , és remélem több lesz a Sonique 136 lóerejénél... :roll: Én most így valahol 150, és 175 paci között gondolom, de majd a papíron minden kiderül... :roll: Ha csúnya számot kapok, akkor jön egy "drága" motorgenerál, mert ezekkel a cuccokkal most így 180-185 LE-t kéne produkálnia szerintem... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Ja és tavasszal folytatódik a projekt az optikai tunying keretei között... :roll: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Nekem most készült el a generál. Árak szempontjából (a minőséget még nem ismerem) a Szakáll-Metáll volt a legmeggyőzőbb. 107ezerért (áfa felejtős) teljesen rendbevágták a blokkot, Kolbenschmidt dugókkal, ami majdnem Mahle minőség. Ugyanezt 140-160ezer körül saccolták a Mészáros gépműhelyben... Ehhez még jött egy 48-ezres hengerfej felújítás (35 körül lett volna, de mind a 16 szelepvezetőt kicserélték). Hát lehet számolgatni... 8) Ma beszéltem Szuromiékkal. A szívó és kipufogó oldali járatbővítést és polírozást 70ezerre saccolták. Kérdeztem a teljesítménynövekedést, hát röpködtek a +10 lóerők. Most nem vágok bele, valahogy nem voltak meggyőzőek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Én olyan 200.000 HUF-ra kalkuláltam a motor felújítását... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 A szerelő munkadíja és a járulékos anyagköltségek (olaj, tömítések, stb...) ebben nincsenek benne. Az a 200ezer egy "alap" felújításra kábé elég. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Jó! Akkor helyesbítek! 200 és 300 között beszéltük Sonique kollégával! Ha az alapoknál már sok LE hiányzik, akkor ott elég jó áron elég sokat lehet nyerni a motor helyreállításásval, ami mellesleg a tuning mellett elmaradhatatlan... Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 ....Jó! Akkor helyesbítek! 200 és 300 között beszéltük Sonique kollégával! Ha az alapoknál már sok LE hiányzik, akkor ott elég jó áron elég sokat lehet nyerni a motor helyreállításásval, ami mellesleg a tuning mellett elmaradhatatlan.... Ha a motorfelújítás + tunjingolás után is kevésnek találod a pacikat, akkor egy szavad sem lehet, hogy nem szóltam előre : vegyél inkább turbo OPC-t 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 :finga: :butthead: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Manó, tervezed, hogy hozzányúlsz a hengerfejhez is ? Mármint a normál felújításon túl ... Lassan-lassan LET motort is vehetnél abból, amit eddig-ezután rá költesz a motortuningra, nem ? :) Télleg, hány pacira akarod felhúzni a C20XE-t ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 a www.lexmaul.de -n találsz ilyet, és van MO-forgalmazójuk is. Ezen felül próbálkozhatsz a Kárászy cégnél is (www.karaszy.hu), ők valsz. tudnak segíteni a kérdésben Nos Kárászynak írtam erre jött egy sovány válasz, íme: Kedves István! Cégünk a Moliton egri gyár termékeit forgalmazza, egyedi esetekben az ottani tervezökkel kellene felvennie a kapcsolatot. Telefonszámuk 06-36-510-397. Üdvözlettel: Kárászy Cég Ez kb: úgy hangzik, hogy itt egy szám és zaklasd őket a hülyeségeiddel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 ....Ez kb: úgy hangzik, hogy itt egy szám és zaklasd őket a hülyeségeiddel.... Sonique azt mondta, hogy Szeles Gábornál - eszgab.ini.hu - is van néha olyan készség, amire neked van szükséged. Tehát te egy gepárdot is megszégyenítő gyorsasággal felhívod - még ma -. Ha van nála + megfelel az ár is, akkor kiugrom érte és vasárnap leviszem neked :wink: Emlékeim szerint nem kell furkálni, megvannak a felfogatási pontok. ui: ja és +ban lepörögsz a kutya esetleges elkalapálása témáról :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts