shitty Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 és az hogy átalakítód hengerenkéntire a befecskendezést az nem minősül véletlen engedély nélküli átalakításnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 az nem sok! <_< akkor az enyém se vihet elméletben 180-at hiába annyit mutat, ennyit csalna az óra!?? én kb 10km/ó csalást láttam az enyémbe. Az tudom hogy a gyári adat caravannal 153Km/h sedánnál/ötajtósnál meg talán 165km/h. és az hogy átalakítód hengerenkéntire a befecskendezést az nem minősül véletlen engedély nélküli átalakításnak? De igen, de szerinted hol foglalkoznak vele, ha a motorszám passzol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Elkészült Vasi barátom autója :) szerintem szépre sikerült további képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Elkészült Vasi barátom autója :( szerintem szépre sikerült http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/65..._1248028892.jpg további képek Tényleg szép! A tükör B-Vectráé volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Tényleg szép! A tükör B-Vectráé volt? :) igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Tényleg szép! A tükör B-Vectráé volt? :) igen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 igen :P Jól sikerült. Igényes lett. Nem olvastam el az oldalát rendesen és véletlenül nyomtam is egy zsírt neki :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 nagyon szép lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Nem az én világom,de igényes,szép meló! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Nem az én világom,de igényes,szép meló! :) bezzeg ha nagy MONSTER felirat lenne az oldalán :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 A lököstoldat, felette a bevágás, a hátsó extra szárny, a tükrök is furcsák meg a kilincsek is, de azonkívül nagyon szép munka. Főleg hogy a karosszériázást ő maga csinálta otthon, ahogy a képein láttam. A fényezés sem egy rendes autófényező műhelyben készült ( vagy csak nem látni pontosan a helyet ahol fújták ) szal összességében odab@sz, főleg ha megnézitek hogy miből, mi lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 senki nem épít semmit? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 10 OFF hozzászólás átkerült IDE Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Helló. Egy kérdés a guruktól. C14SE-be belemennek az X18XE injektorai? Vagy teljesen mások? A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Helló. Egy kérdés a guruktól. C14SE-be belemennek az X18XE injektorai? Vagy teljesen mások? A válaszokat előre is köszönöm. Szerintem igen. Nekem voltak már Alfa 33-as injektorok is az Astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 tök más... 16v injektorok 2 vagy 4 sugarasak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 tök más... 16v injektorok 2 vagy 4 sugarasak. Akkor ez kiesett. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Srácok! Esetleg ha valakit érdekel: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...e7f2&s=3279 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Hello sziasztok!!! Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !??? Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé:rolleyes:át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!! Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!! Köszönöm elöre is a segitséget opelos társak!! Üdv:rob Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=59&st=2720 Ezen az oldalon lapozgass lefelé van egy lista ott megtalálod mi kell hozzá. Hello sziasztok!!! Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !??? Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé:rolleyes:át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!! Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!! Köszönöm elöre is a segitséget opelos társak!! Üdv:rob Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Hello sziasztok!!! Az lenne a kérdésem hogy hoygan tudnék job autot faragni egy f astrábol motor ügyileg !??? Én arra gondoltam hogy a C14SE motor alkatrészeit (hajtokar dugo szivósor computer minden egyé<_<át raknám egy C14Nz mociba! aért nem teszem át az egész blokkot mert a gyári blokkot nem aakarom ki veni mert nem akarom hogy a vizsgán szoljanak tudomeztbisztos meg lehet oldani de én nem akarok ilyet csinálni! na ez lenne a kérdésem hogyan és meg lehet e csinálni hogy nagyobb teljesitmény tudja ki nyerni a mocibol.??!! Esetleg ha már az se motorcuccai lesznek benne ha miinden jol megy és minden ki tud segiteni akor létezik ebbe az se hengerfejhez sport vez tengely?? ez lenne a második kérdés????!!! Köszönöm elöre is a segitséget opelos társak!! Üdv:rob Csak a hengerfejtől felfele kell mindent cserélni, a hajtókar és a dugó maradhat. A fent említett linken megtalálsz mindent. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Köszöm a segitséget opel társak! Remélem jol fog müködni ha egyszer össze rakom!az ilyen fék vagy futoműben kell valamit alakitani hogy ki birja a kb 30le val több eröt??? Csak a hengerfejtől felfele kell mindent cserélni, a hajtókar és a dugó maradhat. A fent említett linken megtalálsz mindent. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Köszöm a segitséget opel társak! Remélem jol fog müködni ha egyszer össze rakom!az ilyen fék vagy futoműben kell valamit alakitani hogy ki birja a kb 30le val több eröt??? Csak 22 lóerővel több, más karakterisztika, a fék bírni fogja, a s futómű is, de ha kész lesz és kipróbálod, érzed majd kell-e valamit változtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Okés köszönöm a jotanácsot!! és még mivel lehetne fejleszteni a teljesitményét ,ami nem befolyásolja a gyári blokk cseréjét!!:???? ilyen hogy computer átirása ,nagyobb injektorok?? ezekkel lehet valami még fejleszteni????? Csak 22 lóerővel több, más karakterisztika, a fék bírni fogja, a s futómű is, de ha kész lesz és kipróbálod, érzed majd kell-e valamit változtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Okés köszönöm a jotanácsot!! és még mivel lehetne fejleszteni a teljesitményét ,ami nem befolyásolja a gyári blokk cseréjét!!:???? ilyen hogy computer átirása ,nagyobb injektorok?? ezekkel lehet valami még fejleszteni????? Komolyabb veztengely, leömlő, lendkerék, stb...plusz ehhez írt chip. aztán még lehetne sorolni. De ezek sokba kerülnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts