Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

Igen sikerült találni ilyet! Nagyon szépen dolgozik és jó drágán...

Lehet ám hogy csak egyszínű lesz, mert akkor nem jön ki rajta szépen a hátsó lámpa... :wink:

Szerdán kapok választ a fényezőtől, hogy mennyi lesz a vége, mindenféle egyébb lakatos munkával... :wink:

Ugyanannyiba kerül mintha egy színre fújná az egészet! :wink:

Üdv.: Atommanó

Megosztás:

Igen sikerült találni ilyet! Nagyon szépen dolgozik és jó drágán...

Lehet ám hogy csak egyszínű lesz, mert akkor nem jön ki rajta szépen a hátsó lámpa... :wink:  

Szerdán kapok választ a fényezőtől, hogy mennyi lesz a vége, mindenféle egyébb lakatos munkával... :wink:  

Ugyanannyiba kerül mintha egy színre fújná az egészet! :wink:  

De olyan kocsit láttál, amelyet ő csinált és a fenti átmenet van rajta ?

Esetleg kép nincs róla ?

Megosztás:

Nem, átmeneteset nem láttam tőle, de azt mondta, hogy semmivel nem bonyolultabb megfújni ilyenre mint simán!

Láttam pár autót amit ők fényeztek! Kifogástalan volt mind!

A legjobb példa erre egy szép hasonló színű Bravo volt:

Ott ált a Műhely előtt! Megkérdeztem, hogy ők csinálták-e, amire mondta, hogy igen! Csili-vili volt a gép, mint ami épp most lett kész! Nézegettem közelebbről, amikor is kiszúrtam a lökösén, egy kavicsfelverődést! Mondtam, hogy hú de kár érte most lett kész és már kapott egyett...

Erre mondta a srác hogy több mint másfél éve csinálták, és utcán áll az autó.. :wink:

Egyébként a lökösömet is velük fényeztettem most, és hibátlan lett...

Amúgy a Hernád Tomi is ismeri, ő is vele fogja fényeztetni a kocsit! :wink:

Megosztás:

• 4 weeks later...
A hátsó lámpa marad a gyári , de az autó színére lesz fújva... :wink:

astraf_39.jpg

Ilyen sötétített irányjelzőt látott már valaki?

A motorháztetőbe szeretnék telót rakni, van ilyen valakinek beszerelve, és mi a mérete a telónak?

Anti!

A színrefújt lámpa milyen festékkel van kezelve, és hogy világít át a pilács rajta? (Láttam Fóton azt a G astrát, de működés közben még nem figyelhettem meg ilyet)

Megosztás:

Ilyen sötétített irányjelzőt látott már valaki?
Szerintem simán le van fújva.

A motorháztetőbe szeretnék telót rakni, van ilyen valakinek beszerelve, és mi a mérete a telónak?

Nem vagy egyedül. :) Én a német e-bay-en láttam kifejezetten erre való teleszkópokat. És nem is voltak túlzottan drágák. (~20 euro)

Láttam Fóton azt a G astrát, de működés közben még nem figyelhettem meg ilyet

A kék G astrára gondolsz? Azt én is láttam, szerencsére működés közben is. Átvilágít rajta de szerintem elég halványan.

Amúgy már forgalomban is volt szerencsém hasonlót látni. Valahogy az sem győzött meg. Ott ezüst színű volt. Bár nem tudom van-e valamennyi köze a színnek az átláthatósághoz.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.