Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Ugyanugy mint ahogy most is kék, csak szebb ledek lesznek belerakva... :wink: A hátsó lámpa marad a gyári , de az autó színére lesz fújva... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Ugyanugy mint ahogy most is kék, csak szebb ledek lesznek belerakva... :wink: A hátsó lámpa marad a gyári , de az autó színére lesz fújva... :wink: Ááááá én azt hittem, hogy valami speckobb megoldás lesz a műszerfal kapcsán :roll: Ezen a képen mit kell nézni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Úgy néz ki ilyen színű lesz a gép! Ez megy a jégkék beső világításhoz... :wink: :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Úgy néz ki ilyen színű lesz a gép! Ez megy a jégkék beső világításhoz... :wink: :) :D :D Üdv.: Atommanó Legyen inkább fehér :arrow: sötétkék 8) Ahhoz még jobban megy a jégkék belső világítás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Anti ! Szeretnél ilyen széppppppppp sárga toronymeretívőt ugyeeeeeeeeeeeeeee ? :wink: :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Olyan sárga toronymerevítőből kéne 4-5 darab ha van.. :) :D :D A turbós motor az jobban kéne... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Legyen inkább fehér :arrow: sötétkék 8) Ahhoz még jobban megy a jégkék belső világítás :wink: Ne legyen inkább ? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Olyan sárga toronymerevítőből kéne 4-5 darab ha van.. :) :D :D A turbós motor az jobban kéne... :wink: Megbarátkoznál a sárga toronymerevítővel, ha olyan motor lenne alatt, mint a képen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 "...Ki fogja ilyen átmenettel lefényezni neked ? ..." A Szandi... :wink: :) Hát ki ha nem a fényező.... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 "...Ki fogja ilyen átmenettel lefényezni neked ? ..." A Szandi... :wink: :) Hát ki ha nem a fényező....:roll: Kösz, erre a lehetőségre nem is gondoltam :shock: Ha már ilyen jártas vagy ezen területen, akkor gondolom, hogy ismersz olyan fényezőt, aki csinált már hasonlót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Igen sikerült találni ilyet! Nagyon szépen dolgozik és jó drágán... Lehet ám hogy csak egyszínű lesz, mert akkor nem jön ki rajta szépen a hátsó lámpa... :wink: Szerdán kapok választ a fényezőtől, hogy mennyi lesz a vége, mindenféle egyébb lakatos munkával... :wink: Ugyanannyiba kerül mintha egy színre fújná az egészet! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Igen sikerült találni ilyet! Nagyon szépen dolgozik és jó drágán... Lehet ám hogy csak egyszínű lesz, mert akkor nem jön ki rajta szépen a hátsó lámpa... :wink: Szerdán kapok választ a fényezőtől, hogy mennyi lesz a vége, mindenféle egyébb lakatos munkával... :wink: Ugyanannyiba kerül mintha egy színre fújná az egészet! :wink: Üdv.: Atommanó De olyan kocsit láttál, amelyet ő csinált és a fenti átmenet van rajta ? Esetleg kép nincs róla ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Nem, átmeneteset nem láttam tőle, de azt mondta, hogy semmivel nem bonyolultabb megfújni ilyenre mint simán! Láttam pár autót amit ők fényeztek! Kifogástalan volt mind! A legjobb példa erre egy szép hasonló színű Bravo volt: Ott ált a Műhely előtt! Megkérdeztem, hogy ők csinálták-e, amire mondta, hogy igen! Csili-vili volt a gép, mint ami épp most lett kész! Nézegettem közelebbről, amikor is kiszúrtam a lökösén, egy kavicsfelverődést! Mondtam, hogy hú de kár érte most lett kész és már kapott egyett... Erre mondta a srác hogy több mint másfél éve csinálták, és utcán áll az autó.. :wink: Egyébként a lökösömet is velük fényeztettem most, és hibátlan lett... Amúgy a Hernád Tomi is ismeri, ő is vele fogja fényeztetni a kocsit! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 ....Egyébként a lökösömet is velük fényeztettem most, és hibátlan lett.... Megkérdezhetem, hogy mennyit kóstált ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 De kiváncsiak vagyunk... 20-ért csinálta, mert hogy még lesz mikor keressen rajtam :wink: Üdv:: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2004 Angel Eye from sufni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 A hátsó lámpa marad a gyári , de az autó színére lesz fújva... :wink: Üdv.: Atommanó Ilyen sötétített irányjelzőt látott már valaki? A motorháztetőbe szeretnék telót rakni, van ilyen valakinek beszerelve, és mi a mérete a telónak? Anti! A színrefújt lámpa milyen festékkel van kezelve, és hogy világít át a pilács rajta? (Láttam Fóton azt a G astrát, de működés közben még nem figyelhettem meg ilyet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 Ilyen sötétített irányjelzőt látott már valaki?Szerintem simán le van fújva. A motorháztetőbe szeretnék telót rakni, van ilyen valakinek beszerelve, és mi a mérete a telónak? Nem vagy egyedül. :) Én a német e-bay-en láttam kifejezetten erre való teleszkópokat. És nem is voltak túlzottan drágák. (~20 euro) Láttam Fóton azt a G astrát, de működés közben még nem figyelhettem meg ilyet A kék G astrára gondolsz? Azt én is láttam, szerencsére működés közben is. Átvilágít rajta de szerintem elég halványan. Amúgy már forgalomban is volt szerencsém hasonlót látni. Valahogy az sem győzött meg. Ott ezüst színű volt. Bár nem tudom van-e valamennyi köze a színnek az átláthatósághoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 A színnek van köze az átláthatósághoz! ha például pirosra fújod le, akkor nappal nem is látszik ha rálépsz a fékre... Elöl az index meg csak simán sötétítőspray-vel van megfújva.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 A színnek van köze az átláthatósághoz! ha például pirosra fújod le, akkor nappal nem is látszik ha rálépsz a fékre... Elöl az index meg csak simán sötétítőspray-vel van megfújva.. Üdv.: Atommanó Itt van 1 db cím érdekesség képhttp://gportal.hu/portal/xtremtuning/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Na még egyszer http://gportal.hu/portal/xtremtuning/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Meg 1 másik csak at árak végett http://www.incontrol.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 Oké... Gyorsan válogattam 1 pár cuccot 500 e értékben... Már csak pénz kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember26, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2004 blöe.. extreme... háát az a OFFcivicON eleje elég extrém.. nekem nagyon nem jön be... ez már sok(k) :? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts