Alex0403 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sziasztok!! Sportkormányt szeretnék venni! Még rágodom rajta, mert sajnálom a légzsákot ami a gyári kormányba van.... Neketek mi a véleményetek? Mondjuk egy 32cm-es sportkormánnyal kényelmesebb a vezetés? Biztos kell valami konzol, vagy adapter... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Szia! Nekem Corsa B GSI gyári sport kormányom van és konzol sem kellett hozzá. Arra figyelj, hogy 2 félét lehet kapni a bőrrel bevont méretben kisebb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Szia! Nekem Corsa B GSI gyári sport kormányom van és konzol sem kellett hozzá. Arra figyelj, hogy 2 félét lehet kapni a bőrrel bevont méretben kisebb. :rolleyes: Aha..értem! Köszi! Tudnál képet mutatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Szerintem a légzsákos,és nem légzsákos kormány agy teljesen más...Ezért kell a sportkormányhoz olyan agyat venni,ami légzsákos kormányhoz való :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Sziasztok!! Sportkormányt szeretnék venni! Még rágodom rajta, mert sajnálom a légzsákot ami a gyári kormányba van.... Neketek mi a véleményetek? Mondjuk egy 32cm-es sportkormánnyal kényelmesebb a vezetés? Biztos kell valami konzol, vagy adapter... Korábban 35ös kormányt használtam. Úgy általában a vastagabbak, mint a gyári kormány és jónéhány kikápzett "fogási ponttal" rendelkeznek. Kisebb kormányok közvetlenebb kapcsolatot adnak. Ki kellne próbálni mi a szimpatikus számodra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Szerintem a légzsákos,és nem légzsákos kormány agy teljesen más...Ezért kell a sportkormányhoz olyan agyat venni,ami légzsákos kormányhoz való :) Jó szolgál amúgy az új kormány ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Jó szolgál amúgy az új kormány ? :) Már megszoktam a busz kormányt :) Viszont sokkal jobb hogy vastagabb mint a gyári...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Köszönöm a hozzászólásokat!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Szia! Nekem Corsa B GSI gyári sport kormányom van és konzol sem kellett hozzá. Arra figyelj, hogy 2 félét lehet kapni a bőrrel bevont méretben kisebb. :) A legjobb kormány szerintem,amit az opel gyárilag csinált! :rolleyes: Háttérben Udi szerkeszt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 (edited) A legjobb kormány szerintem,amit az opel gyárilag csinált! :rolleyes: http://gallery.site.hu/d/3570279-2/IMG_1162.JPG Háttérben Udi szerkeszt! :) Hát..... Oszlik a vélemény:-) Más tészta: Egyre több sima F astrán látok GSI első lököst, és nekem is megtetszett. Simán rápasszol, vagy kell valamit faragcsálni? Olykor jobban néz ki egy GSI lökös, mint akármilyen tuning másik!! Módosítva December29, 2008 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Hát..... Oszlik a vélemény:-) Más tészta: Egyre több sima F astrán látok GSI első lököst, és nekem is megtetszett. Simán rápasszol, vagy kell valamit faragcsálni? Olykor jobban néz ki egy GSI lökös, mint akármilyen tuning másik!! Ha lehet kapni akkor rámegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Háttérben Udi szerkeszt! :rolleyes: Ülésfűtést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ülésfűtést? Épp a gyári kapcsolókra kötötte a világítást. :) Ilyenkor nem szabad zavarni,de figyelni azt kell,mert egy váratlan pillanatban a müszerfalat adja a kezedbe! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ha lehet kapni akkor rámegy Szerintem lehet kapni....Internet, bontó...stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ülésfűtést? katapult :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Szerintem lehet kapni....Internet, bontó...stb persze mert gyakori darab és minden sarkon lehet kapni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 persze mert gyakori darab és minden sarkon lehet kapni :rolleyes: Tudom hogy nem lesz egyszerű...de próba cseresznye :) Megaztán baromi kitartó vagyok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 katapult :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Johnny! MEGA LOL... :rolleyes: Jó "kis" meló volt ami szó szerint megért egy misét... :) :) Tavasszal az Fx is szét lesz szedve klíma beépítés miatt, talán másik műszerfalat is kap. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Tavasszal az Fx is szét lesz szedve klíma beépítés miatt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Tavasszal az Fx is szét lesz szedve klíma beépítés miatt, talán másik műszerfalat is kap. :rolleyes: Tapasztalatokat várjuk. :) Úgy néz ki a Bp-ről való téli kitiltás miatt nem fogja megérni eladni a kocsimat, úgyhogy kénytelen leszek én is belevágni a klímásításba. Mikori a kocsid egyébként? Jól tudom, hogy csak 94 utániakban volt egyáltalán klíma, azaz lehet, hogy a 93-as kocsimban felejtős lesz a dolog (helyhiány, felfogatási pontok hiánya, stb. miatt)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 ...lehet, hogy a 93-as kocsimban felejtős lesz a dolog (helyhiány, felfogatási pontok hiánya, stb. miatt)? Ez sztem hülyeség, bár az Astrát nem ismerem ebből a szempontból, de kizártnak tartom hogy ne készítették volna fel a klíma fogadására, ha úgy is van ahogy te mondod, akkor is legrosszabb esetben műszerfalat kell cserélned (ha egyáltalán más) hogy elférjen a klíma mögötte, illetve max. másfajat motortartó bakot estleg a motortérbe, ha az Astrában is ahhoz van rögzítve mint a Calinál. A nagy sz.vás nem ez lesz szvsz, hanem befűzni az új kábelköteget a klímás autóból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Ez sztem hülyeség, bár az Astrát nem ismerem ebből a szempontból, de kizártnak tartom hogy ne készítették volna fel a klíma fogadására, ha úgy is van ahogy te mondod, akkor is legrosszabb esetben műszerfalat kell cserélned (ha egyáltalán más) hogy elférjen a klíma mögötte, illetve max. másfajat motortartó bakot estleg a motortérbe, ha az Astrában is ahhoz van rögzítve mint a Calinál. A nagy sz.vás nem ez lesz szvsz, hanem befűzni az új kábelköteget a klímás autóból... Ennyire nem bonyolult a dolog, de alaposan szét kell hozzá bombázni a verdát.A donorból szinte minden kell, különös tekintettel a klímakompresszort tartó konzollal, a komplett középkonzol, minden cső és elektromos csatlakozó, hűtő, meg kell vágni a klímacsövek miatt a homlokfalat is, mert amiben nem volt klíma, csak kikönnyítve van, ill. a zárhíd alati ventillátorházat is bele kell faragni. Szóval nem kivitelezhetetlen, csak barmi nagy munka és idő valamint pénz ráfordítás.Bár pl. egy komplett bontott klíma emlékeim szerint 60-70e.ft, mindennel.Nagy szériában pedig az olasz piacra készült C14SE motorkódú autókban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Ennyire nem bonyolult a dolog, de alaposan szét kell hozzá bombázni a verdát.A donorból szinte minden kell, különös tekintettel a klímakompresszort tartó konzollal, a komplett középkonzol, minden cső és elektromos csatlakozó, hűtő, meg kell vágni a klímacsövek miatt a homlokfalat is, mert amiben nem volt klíma, csak kikönnyítve van, ill. a zárhíd alati ventillátorházat is bele kell faragni. Szóval nem kivitelezhetetlen, csak barmi nagy munka és idő valamint pénz ráfordítás.Bár pl. egy komplett bontott klíma emlékeim szerint 60-70e.ft, mindennel.Nagy szériában pedig az olasz piacra készült C14SE motorkódú autókban volt. Köszöntem a választ, közben én is rájöttem, hogy hülyeséget beszéltem, ráadásul úgy néz ki, lehet olyan donort is találni klímásat, ami nekem kell (isuzu td). (Az a gond, hogy már annyi pénz benne van a kocsiban, hogy nem szívesen adnám el, mert rengeteget buknék rajta, ráadásul modernebb dieselből meg elég nehéz kifogni olyat, amire nem kell kezdésként 3-400.000-at rákölteni a motorra, ha nem akar az ember kellemetlen meglepetéseket...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Nagy meló lesz 93-as a verda. Homlokfalat és lököst nem akarok cserélni ezért nem a gyári klímaventit fogjuk használni, hanem a legtöbb klímás szaki által használt univerzális Spal ventit és keretet fogjuk beépíteni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts