Tápiószecső Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 F16 váltóval kompatibilis (ugyanaz a háza). Köszi, de szerintem maradok az f13nál. Ezzel nem szeretnék kísérletezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 F16 váltóval kompatibilis (ugyanaz a háza). F13 és F16 két külön világ. Más a váltóharang, és a féltengelyek is. F16 opelnél a nagyobb blokkokra megy csak fel alapból (1.8->, illetve dízelek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
T-Boy Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Hy. Valakinek nincs véletlenül egy kapcsolási rajza a gyári elektromos ablak bekötéséhez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Hy. Valakinek nincs véletlenül egy kapcsolási rajza a gyári elektromos ablak bekötéséhez??? Szevasz! ha F astrához kell akkor NESZE ITTVAN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
T-Boy Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Klímához nincs véletlenül rajza valakinek.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 http://www.opelalkatresz.com/ Itt van állítólag két darab is C374-ből. :lol: 30-ért. :lol: Nincs valakinek kedvezménye náluk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kory Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Helló mindenkinek!!! Segitségre lenne szükségem van egy ABS-es astrám amiböl kiszedtem a hidat, a golyalábakat vezérlöt mindent kicseréltem h a másik astrám Abs-es legyen de jó lenne egy kapcsolási rajz amin a szinek is megvannak jelölve h könnyebben be tudjam kötni az Abs-t pontosabban h be tudjam kötni:D Az különben lehet h valamennyire elö van készitve a kocsim, mert biztositék táblába találtam helyett az ABS-nek és vezetékek is mennek oda meg foglalat is van . Segitségeteket elöre is köszönöm Baráti üdv : egy új astrás tag Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Helló mindenkinek!!! Segitségre lenne szükségem van egy ABS-es astrám amiböl kiszedtem a hidat, a golyalábakat vezérlöt mindent kicseréltem h a másik astrám Abs-es legyen de jó lenne egy kapcsolási rajz amin a szinek is megvannak jelölve h könnyebben be tudjam kötni az Abs-t pontosabban h be tudjam kötni:D Az különben lehet h valamennyire elö van készitve a kocsim, mert biztositék táblába találtam helyett az ABS-nek és vezetékek is mennek oda meg foglalat is van . Segitségeteket elöre is köszönöm Baráti üdv : egy új astrás tag Hi! Itt találsz javítási könyvet, amiben a végén benne vannak a kapcsolási rajzok is. De azt nem tudom, hogy hivatalosan lehet-e átalakítani ABS-esre egy kocsit, műszakin nem tudom, mit szólnak hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kory Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 helló köszi a gyors választ hát müszaki az nem érdekel hisz a aforgalmiba nincs benne gyárit teszek bele igy nem fog feltünni senkinek h az volt e a vagy sem. vagyis remélem bár ugyis jófajta müszakira megy majd mert hisz több probléma is lenne különben:D kösz baráti üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 http://www.opelalkatresz.com/ Itt van állítólag két darab is C374-ből. :lol: 30-ért. :lol: Nincs valakinek kedvezménye náluk? :lol: Na találtam máshol is. Itt 25-ért lesz, valószínű ezt el is hozom, de van többféle és kérdés volt hogy csak spirálos jó nekem vagy elektronikus jaladós is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Spirálos kell neked ha C14NZ a motorblokk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Spirálos kell neked ha C14NZ a motorblokk. :lol: De a bele sem egyezik meg? Ha egy mód van rá így is úgy is spirálost veszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Na találtam máshol is. Itt 25-ért lesz, valószínű ezt el is hozom, de van többféle és kérdés volt hogy csak spirálos jó nekem vagy elektronikus jaladós is? Megveheted bármelyiket, mert át lehet tenni a spirálos cuccost az elektromos jeladós helyére is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 A kuplungnál lévő takarólemezt is hozd el ha nem ablakos a váltó....nálam sajna ez elmaradt és sehol sem találok hozzávalót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 A kuplungnál lévő takarólemezt is hozd el ha nem ablakos a váltó....nálam sajna ez elmaradt és sehol sem találok hozzávalót. :lol: Milyen egy hozzávaló? Rákérdezzek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Nekem 96-os évjáratú F13-as váltóm van ami már nem ablakos. A régi ablakoshoz való takarólemez kb. 2 cm-rel kisebb ezért alul nem fedi teljesen a váltót (kb. 2 mm az átfedés ami nagyon kevés). Röviden: -nem ablakos F13-as váltóhoz való kuplung takarólemez kellene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Nekem 96-os évjáratú F13-as váltóm van ami már nem ablakos. A régi ablakoshoz való takarólemez kb. 2 cm-rel kisebb ezért alul nem fedi teljesen a váltót (kb. 2 mm az átfedés ami nagyon kevés). Röviden: -nem ablakos F13-as váltóhoz való kuplung takarólemez kellene. :lol: Nekem 97-es, úgyhogy valószínű nekem is ez lesz. Bár ez most lényegtelen. Megkérdezem. Mennyit adhatok érte max, ha van? Vagy csak kérdezzek és ne vegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Max. 3 eFt-ot adok érte....köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dongo Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 sziasztok érdeklődnék van e valakinek tapasztalata Fk AKX komplett futóművel kapcsolatban.minőség?élettartam?ha sokat megyek az autóval érdemes e beszerelni?astra f 1.4 16v 97' be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 sziasztok érdeklődnék van e valakinek tapasztalata Fk AKX komplett futóművel kapcsolatban.minőség?élettartam?ha sokat megyek az autóval érdemes e beszerelni?astra f 1.4 16v 97' be Én mintha már olvastam volna valami nemjót róla itt a fórumban, de nem emlékszem pontosan. -> Keresés :lol: Sárga Koni a preferált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dongo Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Én mintha már olvastam volna valami nemjót róla itt a fórumban, de nem emlékszem pontosan. -> Keresés :lol: Sárga Koni a preferált.hát köszi gondolom ezért ócsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Max. 3 eFt-ot adok érte....köszi előre is! Hát számodra nincsenek jó híreim. Megkérdeztem, először nem nagyon vágták miről van szó (én sem, így nem is tudtam jól elmagyarázni), aztán az egyik muksó észbe kapott, hogy talán az a ("félhold" alakú) lemez, ami a váltó alján van. Ugye ez az? Ilyet vadászott egyet és odapakolta a váltóhoz, hogy íme ezaz. Persze az a régi fajtához van, aztán keresett még és talált is valami mást, de utána azt mondta az sem az. :lol: De a váltóm az megvan. :lol: Nem lötyög sehol, kapcsolgatta a manus úgyis jónak tűnt, viszont olyan olajsaras kívülről, hogy a váltót alig látni. :lol: Remélem nem lesz vele semmi gond. Gari addig van rá, amíg nincs megbontva, úgyhogy valószínű az ugrott is. Valami még esetleg, amit meg lehet nézni rajta összeszerelve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Köszi, hogy megnézted...jól mondta az a félhold alakú lemez a váltó alján. Első körben le kellene mosni az olajsarat róla és megnézni a tömítéseket, szimeringeket, a kinyomó csapágyat stb. Utánna olajat leengedném belőle és vennék bele új szimeringeket, kinyomó csapágyat, olajat, ha szükséges tömítéseket is. Szerintem a legjobb az lenne ha felraknád ezt a váltót és nem építenéd át a másik házába, feltéve ha "spirálost" hoztad el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Köszi, hogy megnézted...jól mondta az a félhold alakú lemez a váltó alján. Első körben le kellene mosni az olajsarat róla és megnézni a tömítéseket, szimeringeket, a kinyomó csapágyat stb. Utánna olajat leengedném belőle és vennék bele új szimeringeket, kinyomó csapágyat, olajat, ha szükséges tömítéseket is. Szerintem a legjobb az lenne ha felraknád ezt a váltót és nem építenéd át a másik házába, feltéve ha "spirálost" hoztad el. Spirálost hoztam. Szerinted miért lenne jobb? Sok érv van a másik oldalon. Egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb. Ha csak a belét cseréltetem 5ezer munkadíjból megúszom, teljes cserével 15 lenne. Szerelési anyagból is kevesebb kell. Bár én is szeretek alaposan csinálni dolgokat, de most inkább bevállalom, hogy esetleg nem lesz tökéletes, és majd utána kell még mókolni vele valamit, vagy nagyon rossz esetben visszacserélni az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts