opel16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Az egyenesfogas ment szét? Oda a hosszú egyes? :lol: Legalább valami komoly? Az előny pusztán annyi, hogy ha le lenne szedve akkor könnyen lehetne tisztítani, és jól hozzáférhető lenne a rudazatmechanika is. Igen, de pont a kettes ment szét, ami az egyetlen gyári fokozat volt. De még meglátjuk szétszedés után, milyen kár van a többi fokozatban, mert kétlem hogy ennyivel megúsznám... A belének kihúzásához le kell venni a kapcsolófedelet is, ahhoz is simán hozzá lehet férni (a kapcsolóvillák a belén vannak, amit kihúzol). Lényegében ezen kívül csak a tolatókapcsolót kell levenni, és az oldalsó deknin 6 csavar kicsavarása után már jön is kifele a bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 jaja, így azon is lehet cserélgetni a végáttételt. Akkor ennek örömére ha láttok valahol F20 C 3.55-ös végáttételűt, vagy akár csak jó állapotú difit, megtenné valaki, hogy szólna? tudom, nem pont itt van a helye, de sajna a jelenlegi jobb, mint a törött fogú F18 volt, de ennek is van pici hangja, meg "kotty"-a is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Akkor ennek örömére ha láttok valahol F20 C 3.55-ös végáttételűt, vagy akár csak jó állapotú difit, megtenné valaki, hogy szólna? OpelosFatert kérdezd, neki biztos van valami ötlete! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Sziasztok! Oriási problémám van. Betört a jobb angel eyes-om üvegbúrája :lol: :lol: :lol: Azt mondták, hogy nem gyártanak külön üveget. Most tényleg nincs más megoldás, minthogy venni egyet? Láttam az e-bay-en de annak az indexe egybe van a testtel :lol: Mi tévő legyen ilyen helyzetben az ember?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Sziasztok! Oriási problémám van. Betört a jobb angel eyes-om üvegbúrája :lol: :lol: :lol: Azt mondták, hogy nem gyártanak külön üveget. Most tényleg nincs más megoldás, minthogy venni egyet? Láttam az e-bay-en de annak az indexe egybe van a testtel :lol: Mi tévő legyen ilyen helyzetben az ember?? Sajnos még darabban sem fox kapni...csak párban...így csak ez a megoldás létezik...hacsak nem találsz valakit, akinek a másik oldali van megnyekkenve, és eladja az egy darabját... Azért annyit elmesélhetnél, hogy összetörted a kocsit??? Mert kavicsból azért nem kicsi kell, hogy betörjön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Azért annyit elmesélhetnél, hogy összetörted a kocsit??? Mert kavicsból azért nem kicsi kell, hogy betörjön... :lol: anyagfáradás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Láttam az e-bay-en de annak az indexe egybe van a testtel :lol: Az egybe indexes amúgy plexi, nem is üveg...a külön indexes viszont ami neked van, az üveg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Fel kell rakni egy hirdetést mondjuk a kársztájlingra... Van ott nem egy puffos angel-es astra... hátha van 1db eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Sajnos még darabban sem fox kapni...csak párban...így csak ez a megoldás létezik...hacsak nem találsz valakit, akinek a másik oldali van megnyekkenve, és eladja az egy darabját... Azért annyit elmesélhetnél, hogy összetörted a kocsit??? Mert kavicsból azért nem kicsi kell, hogy betörjön... :lol: Elöttem bénázott egy új 20 millás BMW és belementem, amikor hirtelen lefékezett mert észrevette a szaros üzlet bejáratát.. A szemétláda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Az egybe indexes amúgy plexi, nem is üveg...a külön indexes viszont ami neked van, az üveg... De nagyon hülyén nézne ki ha az egyik oldalon ilyen lenne a másikon olyan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Elöttem bénázott egy új 20 millás BMW és belementem, amikor hirtelen lefékezett mert észrevette a szaros üzlet bejáratát.. A szemétláda... Fogadni merek, hogy éppen telefonált is közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 De nagyon hülyén nézne ki ha az egyik oldalon ilyen lenne a másikon olyan? :lol: Nagyon...mert még a karika sem egyforma bennük... Nagyon összetört??? Vagy csak a lámpa??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nagyon...mert még a karika sem egyforma bennük... Nagyon összetört??? Vagy csak a lámpa??? :lol: Csak az üvegbúra, ami mögötte van ép és egészséges :lol: világít meg minden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Csak az üvegbúra, ami mögötte van ép és egészséges :lol: világít meg minden :lol: Lámpán kivűl mi sérült még ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lámpán kivűl mi sérült még ? :lol: a krómrács :lol: meg elmozdult az egész karosszéria Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 a krómrács :lol: meg elmozdult az egész karosszéria Szegény autó :lol: Járóképes ? Szükséged van valamilyen alkatrészre a fent említetteken felül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Szegény autó :lol: Járóképes ? Szükséged van valamilyen alkatrészre a fent említetteken felül ? Köszönöm szépen, de nincs, teljesen renben van a kicsike, nem is látszik rajta a baleset.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Köszönöm szépen, de nincs, teljesen renben van a kicsike, nem is látszik rajta a baleset.. Törött lámpára és a maszkra raktál sebtapaszt ? :lol: Futóműveshez azért elvihetnéd, hogy minden ok-e :lol: Lámpa kapcsán pedig megkérdezzünk majd Zolit, ő mindnt szétszed és összerak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Törött lámpára és a maszkra raktál sebtapaszt ? :lol: Futóműveshez azért elvihetnéd, hogy minden ok-e :lol: Lámpa kapcsán pedig megkérdezzünk majd Zolit, ő mindnt szétszed és összerak :lol: :lol: legalább is a szétszedbe biztos vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 De nagyon hülyén nézne ki ha az egyik oldalon ilyen lenne a másikon olyan? :lol: szerintem nem de max elbújsz Stefan mellé egy oszlopnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lehet hogy hülyeség, de a normál astra lámpa üvege nem jó az Angel-esre? Elvileg a formája és a mérete ugyanaz, kérdés hogy az üveg talpa ua-e. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lehet hogy hülyeség, de a normál astra lámpa üvege nem jó az Angel-esre? Elvileg a formája és a mérete ugyanaz, kérdés hogy az üveg talpa ua-e. :lol: Szerinted a normál lámpabúra clíííííír ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Szerinted a normál lámpabúra clíííííír ? :lol: jahm ez igaz... erre nem gondoltam főnök... Bár egy kis csiszolás és egy kis polír megoldja... valahol mintha olvastam volna már ilyesmiről... márminthogy kicsiszolták a búrából a vonalakat... Csak nemtom hogy megérne-e annyi szenvedést + X összeget vagy abból már lehetne venni két zsírúj lámpát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 szerintem nem de max elbújsz Stefan mellé egy oszlopnál :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Számok alapján szinte ugyanaz tehát így jó, de hogy ez passzol-e azt nem tudom. Netán éppen van egy ilyened feleslegben? :lol: F16 váltóval kompatibilis (ugyanaz a háza). Sajnos csak d16wr váltót tudok 20ért (ha még nem adták el). Áttételei : I. 3,545 II. 2,048 III. 1,346 IV. 0,971 V. 0,763 R 3,333 Végáttétel 4,176 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts