hemi Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Lámpa témám lezárvba. Ilyen fehér/piros csak prototipusig jutott el.... nincs ilyen sajna.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Meg fogom keresni az az oldalt ha tobb ejszakam is ramegy mert ugy emlekszem nem irtak volna hogy tul bonyolult. Akkor nézd meg [url=http://www.blue-lcd.de/]EZT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Helló Olyan kerdesem van hogy ki mit hallott arrol hogy digitalis kilometerorat lehet rakni az astraba. Valahol egy külföldi lapon ratalaltam de aztan fagyott a gep es az oldalt nem tudtam lementeni azota padig nem talalom. Valami olyasmi volt irva hogy egy regebbi opelbol van az ora. Erol tud valaki valami vagy esetleg latott ilyet mert tetszik a dolog. Újratöltve Ki mit hallaott :) naiv kérdés mérnem ugy ki hogy csinalta meg erre már tudok valaszolni :D) no itt egy kép az astra gsi-m ből egy kadett lcd vel kombinálva vectra 2000 -é is bele megy de gondban leszel a benzin vissza jelzéssel és ha van B.C. a kocsiban akkor ott is elrontja a megtehetö km orat nekem volt egy vectra 2000 és egy astraba gyartott kadett gsi is ebböl a kadettét tartottam meg mivel korektebben muködik és nem is kerül 40e ft ba mint a vectra 2000 de ha kadett lcd-t veszel KINT astraba atalakitva akkor az ebay en 40 kőrül kapod meg a vetcra 2000 et meg 80 körül szal a vectra 2000 haverom gsi jébe került be arrol pedig itt egy kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Meg fogom keresni az az oldalt ha tobb ejszakam is ramegy mert ugy emlekszem nem irtak volna hogy tul bonyolult. Újratöltve hehe :) :D nem nem bonyolul ha értessz az elektronikához és némi barkácsolási hajlam is van benned mert ugye ha csak be akarod rakni a kadett lcd-t ala natur akkor no comment de mint fentebb latod az én kmoram rendesen meg van csinalva hogy astra kmora formája legyen és ez már nme is olyan 1xrü tessék bekötni igy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Lámpa témám lezárvba. Ilyen fehér/piros csak prototipusig jutott el.... nincs ilyen sajna.. Hangosan gondolkodom: Nem lehetne ilyet legyártatni valakivel? Csak egy formát kellene kiönteni piros meg fehér színű műanyaggal. Nagyon hülye ötlet vagy csak senki nem tud ilyen helyet ahol megcsinálnák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus9, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2004 Aki szeretett volna ilyet az astrajára az vehetett volna kint a Blitz Hits-en ilyet is meg krómosat is 99eu ill. 109euróért/pár! Az elég ócsónak tűnik nem? Én csak azért nem vettem mert jövőre lehet, hogy eladom az autót és már nem akarok rá költeni de ha nem akkor veszek egy feketét mert az menne az autómhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 S mit vezsel helyete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Astra G OPC Turbo vagy Audi A3 1,8 Turbo vagy VW Golf IV 1.8 Turbo ezekböl az OPC kintröl hozva 4,5 5 milla egyenlőre ez még odébb van de a többit 3-ból ki lehet hozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 A többiről ne halllljak:)) Csak az OPC jöhet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Nem fikázni! Adjá kőcsön úgy tíz évre évi 5% kamattal! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 ....Astra G OPC Turbo.... Esetleg egy Caravan ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Nem a Caraván! Az nagycsaládosoknak való nekem egy 3 ajtós kéne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2004 Le kell falazni a hátsó két ajtót... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Tud valaki valamit erről??? Spirex? www.spirex.hu Szerintetek??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 :arrow: Ilyen érdekel valakit ? A 17111-es hozzászólást csekkoljátok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 ....Spirex? Szerintetek???.... http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?...id=628&step=100 + keress rá az oldalon a "spirex"-re :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Jól néz ki, de nem tudom hogy állna a trabant műszerfal a kocsimban... :wink: Árat nem kérdeztél PIIIIIIIIIIISTA? Mostanában ritkán látunk... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Naaaa mégegy vélemény : http://lapforum.lap.hu/pageforum.php?actio...ID=215&AID=2364 + ismét keress rá a szóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Jól néz ki, de nem tudom hogy állna a trabant műszerfal a kocsimban... :wink:Teeeeenagyonlükeeeeee :twisted: :twisted: Árat nem kérdeztél PIIIIIIIIIIISTA? Nem kérdeztem, de nem is beszéltem vele. Majd te szépen felhívod Mr. Jégkékmegvilágításúműszerfalatszerenék :wink: Mondjuk a képen látható megoldás nekem is tetszik 8) Mostanában ritkán látunk... Pénteken találkoztunk teeeeeeee. Ma vasárnap van és már hiányolsz ???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Köszi Isti! Megnéztem, de nem lettem okosabb... A carstaylingon meg meg sem találtam.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 ....Megnéztem, de nem lettem okosabb... A carstaylingon meg meg sem találtam.... Ctrl+f, majd bepötyögöd a keresendő szót, a megjelenő ablakba :wink: vgergo 2004. augusztus 05. 19:02 | Válasz erre | #121 [Előzmény: #120 steet 2004. augusztus 05. 18:48] "és mi a helyzett akkor, ha ugy tudom elhelyezni a direktszűrőt, hogy hideg ( hidegebb) levegőt kapjon, és nagyobb nyomással (Spirex cső, vagy rezonátor- kettő között van valami külömbség ? ) jusson el a mint gyárilag ?" steet 2004. augusztus 06. 07:07 | Válasz erre | #127 [Előzmény: #121 vgergo 2004. augusztus 05. 19:02] "Ezt a torlónyomásos megoldást már én is próbáltam, egy flexibilis csővel rávezetni a levegőt, nagyobb tempónál (180-200) valamivel jobb, de hangsúlyozom, nem ettől jobb, hanem a motortérből kapott meleg levegő miatt rosszabb. Annyi volt a hátulütője a rávezetésnek, hogy ezer kilométer alatt vastagon rárakódott a por a szűrőre, így sokkal gyakrabban kell tisztítani." vgergo 2004. augusztus 06. 10:00 | Válasz erre | #129 [Előzmény: #127 steet 2004. augusztus 06. 07:07] "szóval igazán akkor jobb ha hideget kap, azt, hogy nagyobb nyomással az csak nagy tempónál lesz előny ." Többi olvasd magad tovább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Köszi! Hát rendesen lehúzzák... Na majd meglátjuk... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 ....Hát rendesen lehúzzák... Na majd meglátjuk.... Inkább a szép kék műszeregységet gyártó srácot zaklasd :wink: Future új lámpáját láttad már ? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Jól néz ki, de az enyim szebb lesz... Bi-bi bííííííííííííííí (Majd egyszer...) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 ....Jól néz ki, de az enyim szebb lesz.... Miért neked milyen lámpicsku tetszene ? :) Hogy gondoltad, mely megoldás által fog majd jégkék színben tündökölni a műszerfalad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts