GhostMan Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintem sokan szeretnénk annyit költeni az autóra mint amennyit te. :D +nem szivessen válnék meg tölle mert nagyon megbizható olcsó alkatrész árak(föleg hogy van span nagykerben) sztem az egyik legolcsobban fenn tartható autó . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ez nem azt jelenti hogy egyböl 200 kilót tudok rá költeni :D csak ez a max amit ráköltenék mert akkor inkább átülnék 1 másikba . tehát az SE-nek át kellene rakni a injektorát az enyémbe? ugy mennyi paripa lessz benne? :D vagy ha nem pofátlan kérdés te hogy csináltad a tuningot a kocsidon? SE 82 lesz mint Pepe is írta. Ezek nem viruális lóerők, ettől tényleg erősebb lesz az autó, főleg ha az alkatrészek és a blokkod jó állapotban vannak, de azért nem kell majd elájulni tőle. Hogy mit kell átpakolni az ott van az aláírásban. Hogyhogy hogy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ez nem azt jelenti hogy egyböl 200 kilót tudok rá költeni :D csak ez a max amit ráköltenék mert akkor inkább átülnék 1 másikba . tehát az SE-nek át kellene rakni a injektorát az enyémbe? ugy mennyi paripa lessz benne? :D vagy ha nem pofátlan kérdés te hogy csináltad a tuningot a kocsidon? ott van Tápiószecső aláírásában a link, hogy mi kell hozzá, mellesleg gyárilag 82 paci. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintem sokan szeretnénk annyit költeni az autóra mint amennyit te. :D Már nem is :D Más projektek léptek előtérbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintetek is béna lenne egy astrán egy ilyen? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=260180612343 5 hónap mulva lesz :D Mintha egy kecskeméti corsán láttam volna ilyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintetek is béna lenne egy astrán egy ilyen? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=260180612343 5 hónap mulva lesz :D Mintha egy kecskeméti corsán láttam volna ilyet :D Szép búcsús autó lesz a kabrióból már látom :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szerintetek is béna lenne egy astrán egy ilyen? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=260180612343 5 hónap mulva lesz :D Mintha egy kecskeméti corsán láttam volna ilyet :D Azt még megértem, hogy ez valakinek esetleg tetszhet, nade 300 euróért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szép búcsús autó lesz a kabrióból már látom :D :D :D :D Miért? Jó dolog az a búcsú. Van körhinta, medvecukor, nyalóka... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szép búcsús autó lesz a kabrióból már látom :D :D :D :D Mos mé má? :D Miért? Jó dolog az a búcsú. Van körhinta, medvecukor, nyalóka... :D Meg amikor a körhintáról a nyakadba "szórják" a virslit sörrel vegyítve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Meg amikor a körhintáról a nyakadba "szórják" a virslit sörrel vegyítve! :D Ha szórják, akkor az még a kisebbik rossz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha szórják, akkor az még a kisebbik rossz! :D Me mi a nagyobbik? :D Világosícsámá fő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nagyjából véglegesen benn van a vezetőoldali ülés, csak még egy picit kell igazítani rajta. Igaz nem mentem vele, de úgy néz ki nagyon jó lesz. Pont annyira van lenn, hogy épp kilátok a kormány felett. :D Ha minden jól megy holnap benn a másik is és el is hozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Me mi a nagyobbik? :D Világosícsámá fő! :D Hagyjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nagyjából véglegesen benn van a vezetőoldali ülés, csak még egy picit kell igazítani rajta. Igaz nem mentem vele, de úgy néz ki nagyon jó lesz. Pont annyira van lenn, hogy épp kilátok a kormány felett. :D Ha minden jól megy holnap benn a másik is és el is hozom. Csinálj képet a felfogatásról........Mennyi súlyt nyersz így vele?????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csinálj képet a felfogatásról........Mennyi súlyt nyersz így vele?????????? :D Ha kisz@rja magát rendessen reggel van vagy 5kiló minuszban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha kisz@rja magát rendessen reggel van vagy 5kiló minuszban! :D Annál azért szerintem több :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Annál azért szerintem több :D :D :D Na jó,legyen 10! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csinálj képet a felfogatásról........Mennyi súlyt nyersz így vele?????????? :D Csak hétvégén, de majd fényképelek. Súlyt sem tudom, kicsit bonyolultabb és ezért gondolom nehezebb is lett mint eredetileg gondoltam. Szép méretes T vasak lettek alapanyagként felhasználva, de még le sincs finiselve. Meg majd kiflexelek innen-onnan, ha sok lesz. :D Johnny, múltkor még csak 2 kiló volt. Én ekkorákat nem tudok, avass már be hogy kell. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Meg amikor a körhintáról a nyakadba "szórják" a virslit sörrel vegyítve! :D A szép gyerekkori élmények, mi? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Johnny, múltkor még csak 2 kiló volt. Én ekkorákat nem tudok, avass már be hogy kell. :D :D Azt hiszem erről most inkább Coupénak van "friss" élménye,tőle kérj tanácsokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Azt hiszem erről most inkább Coupénak van "friss" élménye,tőle kérj tanácsokat! :D Bárkitől szivesen fogadok. :D Más. Gabi múltkor mondtad, hogy a hátsó tárcsát senki meg nem mondja gyárilag volt-e rajta. Ülésnél miből mondja meg? Nem esetemben, mert itt az állíthatóság is ugrott. De magát az ülést miből? Tegyük fel semmi felirat nincs rajta, egyszerű fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ennyire azért ne nézd már hülyének a jardot sem, meg a műszaki állomáson dolgozókat sem :D Megnézném azt, amikor magyarázod, hogy ez gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megnézném azt, amikor magyarázod, hogy ez gyári :D Ugyanmá.Ez vót már csak a gyárban a végén! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ....Mos mé má? :D.... Persze ha nem Dóri linkelte volna a lököst, akkor már tolnád a lehúzós dumát :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Persze ha nem Dóri linkelte volna a lököst, akkor már tolnád a lehúzós dumát :D :D :D Hát ha neki az jön be! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts