Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Széép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Loooreeeeeééééé... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Loooreeeeeééééé... :) :lol: Akkoriiiis. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Valaki : http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...76678&s=169 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Valaki : http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...76678&s=169 :huh: Az ár jó, talán túl jó is. De nem értem igazán, ha 120-ért vette, akkor azért már illett volna szettet kapnia, de rugóról nem ír. Azt sem írja, hogy piros vagy sárga, mert mindkettő állítható csak a sárga beszerelet állapotban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 szerintem rugót nem adja hozzá, azt megtartja Link to comment Megosztás: More sharing options...
grubiastra Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 szevasztok.....kéne egy kis segítség....opel astra f kocsiba mi lenne a jobb angel eyes vagy xenon....ár nem lényeg...minőség és persze kinézet a lényg és h sokáig bírja.....előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 a kettő együtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 a kettő együtt :) Olvastad a sokáig bírja tételt ? Tudod garantálni azt is ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Olvastad a sokáig bírja tételt ? Tudod garantálni azt is ? :) Valamit valamiért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 szevasztok.....kéne egy kis segítség....opel astra f kocsiba mi lenne a jobb angel eyes vagy xenon....ár nem lényeg...minőség és persze kinézet a lényg és h sokáig bírja.....előre is köszi Gyári lámpába valami jobb xenon szett(ne a gagyi 25EFt-ost) és lehetőleg ne magas K számút.Úgy 5000K körül az ideális szerintem. Lámpában pedig,ha F astra lehetőleg Carello vagy Bosch lámpa a jó,mert a bajonettzárasba nem megy bele egyből a xenon izzó foglalata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Gyári lámpába valami jobb xenon szett(ne a gagyi 25EFt-ost) és lehetőleg ne magas K számút.Úgy 5000K körül az ideális szerintem. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...erature.svg.png Lámpában pedig,ha F astra lehetőleg Carello vagy Bosch lámpa a jó,mert a bajonettzárasba nem megy bele egyből a xenon izzó foglalata. Bosch-ba is néha kell faragni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Bosch-ba is néha kell faragni. Pici erővel megoldható! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Pici erővel megoldható! :) Én pici erő vagyok, mégis kellett faragni a Píísta bosch lámpája miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én pici erő vagyok, Ezt elhiszem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nálam simán belement a Bosch lámpába, igaz nem gagyi szettet vettem. Depo, Silti utángyártottba nem lehet berakni Johnny-val már tapasztaltuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nálam simán belement a Bosch lámpába, igaz nem gagyi szettet vettem. Depo, Silti utángyártottba nem lehet berakni Johnny-val már tapasztaltuk. :) Na, ezexerint vettél :) ? És bi-t, vagy simát :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nálam simán belement a Bosch lámpába, igaz nem gagyi szettet vettem. Depo, Silti utángyártottba nem lehet berakni Johnny-val már tapasztaltuk. :) Ez "Type-R" cucc. Ajándék kaptam :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ez "Type-R" cucc. Ajándék kaptam :) :) A verdát nem akarták neked ajiznií? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Tisztítókúra volt az "új"Astrám hátulján.Levettem óvatosan a feliratokat"ASTRA 1,6 16V" meg a többit is damillal. A kérdésem az ,hogy maradt a ragasztóból a lemezen,azt mivel lehet letakarítani róla,hogy le is jöjjön,de a fényezést ne sértse,fakítsa,marja le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Tisztítókúra volt az "új"Astrám hátulján.Levettem óvatosan a feliratokat"ASTRA 1,6 16V" meg a többit is damillal. A kérdésem az ,hogy maradt a ragasztóból a lemezen,azt mivel lehet letakarítani róla,hogy le is jöjjön,de a fényezést ne sértse,fakítsa,marja le? Körömmel. :) Az még nem olyan sok, hogy nagyon sokáig tartson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 denszesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 denszesz Rögtön a pia! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Rögtön a pia! :) De jó bulik is szoktak lenni azok a versenyautó lematricázások versenyek után... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 De jó bulik is szoktak lenni azok a versenyautó lematricázások versenyek után... :) :) Szerinted miért szerettünk mi a reptéren dolgozni?...repszesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts