Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 mennyibe kerül kb normális fékbetét szett gsi-be? előre és hátra. hol találom a gsi topicot? Itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ronda G astra felni,nem tom mitől nagyszám! :huh: az persze fel sem tűnik senkinek, hogy ott a szedán kasztni és rárakták a gsi hátsólököst.....igaz egy fény ráfért volna, de igy sem rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Majd ha nekem is GSi-m lesz és már egy pár hónapja használom a gépet én sem fogok elérzékenyülni egy ilyen videó láttán, de egyenlőre a 75lovas autóm nem ad ilyen feelinget és a GSi-s videókat átéléssel nézem. :D :lol: Redi arra gondolt hogy állandóan offolunk és nagyon gyorsan írogatunk ;) :) .... Amúgy mindegy milyen autód van akkor is el fogsz érzékenyülni egy ilyen video láttán :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Magyar Zoli is csinált már ilyet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 az persze fel sem tűnik senkinek, hogy ott a szedán kasztni és rárakták a gsi hátsólököst.....igaz egy fény ráfért volna, de igy sem rossz :huh: Ez mitől nagy szám????A Muhának már 2 éve ilyen lökös van a cabrióján :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Amúgy mindegy milyen autód van akkor is el fogsz érzékenyülni egy ilyen video láttán :) :) :lol: Főleg ha vezettél is ilyet legalább egyszer... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ez mitől nagy szám????A Muhának már 2 éve ilyen lökös van a cabrióján :) :lol: Tudom, de akkor is nagyon jól néz ki....nekem ez a felni meg az ültetés nagyon bejön a bordó kabrión :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 valaki segítene? mennyibe kerül kb normális fékbetét szett gsi-be? előre és hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Főleg ha vezettél is ilyet legalább egyszer... :lol: Ilyt sajnos még nem vezettem :) ,de Antié is nagy élmény volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 valaki segítene? mennyibe kerül kb normális fékbetét szett gsi-be? előre és hátra http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2725 az 1850-es hozzászólásban irtak árakat is, és ezek gsi-hez vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tegyél gyorsan alá valami másikat...19 collal... :lol: :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szerinted nem tudunk olvasni???? Mit mondjunk...10-40e között...attól függ milyet veszel és hol... Holnap reggel hívd fel a www.csergoe.hu weboldalon található telszámot, aztán ott megmondják... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 :huh: http://kepfeltoltes.hu/080116/asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :D bleeh :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát nem az igazi, de sokkal jobb mint volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 köszi red Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jah elég sz@r lett. A Gyorsmunka eredménye... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 de sokkal jobb mint volt... :) bleeh :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Zsolti!!!!! Erröl a kocsiról a felniket át tudnád varázsolni az enyémre?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Előre is köszi....Ja és ráér holnapra :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocsi Atommanó! De Felhívtam 1 boltot és ott azt mondták hogy 8000 lesz kompletten mert az első betétek megeggyeznek az A-s vectráéval.Innentől kezdve bűzlik a dolog és ezért kellett a vélemény és a tanács.Nem akartam beléd gázolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Előre is köszi....Ja és ráér holnapra :lol: ;) :huh: Látom biztosra mész...mind a két oldalra kell...végül is 4 felni van rajta... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Látom biztosra mész...mind a két oldalra kell...végül is 4 felni van rajta... :lol: :) :) Az első kép szerintem nem jó hozzá,azért töltöttem fel másikat is...... ;) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Láttál valaha gsi ködlámpát bontva vagy bontóban? :huh: Igen.S, nem tudták, hogy menyire kurens cikk, aztán asszem 8e.ft-ért vették meg anno.A kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocsi Atommanó! De Felhívtam 1 boltot és ott azt mondták hogy 8000 lesz kompletten mert az első betétek megeggyeznek az A-s vectráéval.Innentől kezdve bűzlik a dolog és ezért kellett a vélemény és a tanács.Nem akartam beléd gázolni! Nem gázoltál belém...azt már érezted volna... :lol: :huh: :) Na de viccet félretéve...Valóban, ha az Astrádon is meg a Vectrán is 236-os vagy ha GSI akkor 256-os fék van, akkor persze, hogy lehet ugyan az...meg amúgy is lehet... :) Szóval ettől nem kell tartanod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts