coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jaja, de neki a wategate szólt... :lol: de durvát ment nagyon... :) Az mindegy mi szól,de isten hangja van...Azt hiszem az a fél óra kocsizás felejthetettlen élmény volt.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Na én most nem nyúlok hozzá...annál hiúbb vagyok... :lol: Meghagytam a tiedet :huh: meg egy segnyalós smiley :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Na én most nem nyúlok hozzá...annál hiúbb vagyok... :huh: a Turbós Istent nem lehet törölni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 :huh: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem tom ezen hallatszik e a lefújó, mert nincs bedugva a hangfal az asztali géphez most... :huh: klikk-katt... hallatszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 hallatszik. :) kicsit le vagy maradva...ezt már 3 is linkeltük :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szegény Demot, hogy körbekocsiztuk a kanyarban a c20xe A corsájával... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Az mindegy mi szól,de isten hangja van...Azt hiszem az a fél óra kocsizás felejthetettlen élmény volt.... :huh: idéznék egy klasszikust 3:53-tól: "Erről beszéltem b+...ennyit a turbórol" :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 idéznék egy klasszikust 3:53-tól: "Erről beszéltem b+...ennyit a turbórol" :lol: :) Az Antiéra vonatkozott :) ...és engem nem is a teljesítmény érdekel hanem a hang....Az is nagyon tetszik mikor el kezd tölteni a turbó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 kicsit le vagy maradva...ezt már 3 is linkeltük :) :huh: :lol: Bocs, én közben epilepsziás rohamot kaptam a gyönyörtől és nem tudtam magamról vagy 4percig. Azért késtem a commenttel. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocs, én közben epilepsziás rohamot kaptam a gyönyörtől és nem tudtam magamról vagy 4percig. Azért késtem a commenttel. :) :lol: ez az opelforum és gsisekkel csevegsz....a gyengék elhullanak és nincs helyük a vadonban :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 mennyibe kerül kb normális fékbetét szett gsi-be? előre és hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Rediiiiiiiiiiii...bazzz...kiesek a fotelbőőőőől... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ez az opelforum és gsisekkel csevegsz....a gyengék elhullanak és nincs helyük a vadonban :huh: :) Majd ha nekem is GSi-m lesz és már egy pár hónapja használom a gépet én sem fogok elérzékenyülni egy ilyen videó láttán, de egyenlőre a 75lovas autóm nem ad ilyen feelinget és a GSi-s videókat átéléssel nézem. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Na szerintem lassan azért kússzunk vissz a GSi topicba, mert én át nem helyezek ennyi hozzászólást... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ez az opelforum és gsisekkel csevegsz....a gyengék elhullanak és nincs helyük a vadonban :lol: :) köhöm...Gsi-sek...hüm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 idéznék egy klasszikust 3:53-tól: "Erről beszéltem b+...ennyit a turbórol" :huh: :lol: Hogy a 3000 TDi audis kötsög szavait idézzem,amit felém intézett: "Így kell előzni te kis buzl?" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Na szerintem lassan azért kússzunk vissz a GSi topicba, mert én át nem helyezek ennyi hozzászólást... :) ennyit az elhivatottságról :) ontopik - azaz amiért megéri beszerezni egy ötcsavaros futóművet is: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 köhöm...Gsi-sek...hüm :huh: bonyolult szó b+ :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jó ez a szín! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát én nem hugyozok be ettől a felnitőőőő... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát én nem hugyozok be ettől a felnitőőőő... :huh: Nekem sem tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát én nem hugyozok be ettől a felnitőőőő... :huh: Ronda G astra felni,nem tom mitől nagyszám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 mennyibe kerül kb normális fékbetét szett gsi-be? előre és hátra. hol találom a gsi topicot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem sem tetszik... Tegyél gyorsan alá valami másikat...19 collal... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts