Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szép az a felni............ Figyelj légyszi, hogy milyen hozzászólásra reagálsz...Nem szeretünk nagyon feleslegesen dolgozni, törölni, meg áthelyezni... :huh: Nem baszogatás, csak jeleztem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Pont semmi... :huh: Akkor egy lefújó szelep az segít csak........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocs! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Akkor egy lefújó szelep az segít csak........ Elég macerás bekötni, mert a gázpedált is be kell kötni a dologba, és hallottam már olyasmit is, hogy akkor ha van tempomatod, az onnantól nem lesz... :huh: Monjuk dízelben pont nem csinál semmit a lefújószelep, csak a hangja adott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Elég macerás bekötni, mert a gázpedált is be kell kötni a dologba, és hallottam már olyasmit is, hogy akkor ha van tempomatod, az onnantól nem lesz... :huh: Monjuk dízelben pont nem csinál semmit a lefújószelep, csak a hangja adott... Miért egyébként mi értelme lenne a lefúvószelepnek? Nem csak a hang miatt teszik be az emberek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Miért egyébként mi értelme lenne a lefúvószelepnek? Nem csak a hang miatt teszik be az emberek? :) Elengedi a felesleges nyomást,ezzel kiméli a turbót.....Azt hiszem :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem...a lényege, hogy elengedi a turbónyomást, és ezzel nem állítja meg a turbólapátot, hanem engedi tovább forogni...jó, meg amúgy sem állítja, csak erősen terheli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Elengedi a felesleges nyomást,ezzel kiméli a turbót.....Azt hiszem :huh: :lol: Ohhhhh....jeeeeeeessssszzzz... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Aha, értem... Én azthittem hogy ennek csak az az egyetlen szerepe hogy füttyögjön valami a motortérben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ohhhhh....jeeeeeeessssszzzz... :lol: :D És még gyorsabb is voltam :) :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 hazsnáltan érdemes Angel's-t venni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Aha, értem... Én azthittem hogy ennek csak az az egyetlen szerepe hogy füttyögjön valami a motortérben. :lol: Az esetek 90%ba,azért rakják be szerintem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem tudok képet feltölteni a vasamról! Lehet azért mert 0.9 M ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem tom ezen hallatszik e a lefújó, mert nincs bedugva a hangfal az asztali géphez most... :huh: klikk-katt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem tudok képet feltölteni a vasamról! Lehet azért mert 0.9 M ? www.kepfeltoltes.hu, és onnan már be tudod illeszteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem tom ezen hallatszik e a lefújó, mert nincs bedugva a hangfal az asztali géphez most... :lol: klikk-katt... Nem igazán lehet hallani,vagyis Én hallom,de úgye Én ott voltam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem tom ezen hallatszik e a lefújó, mert nincs bedugva a hangfal az asztali géphez most... :lol: klikk-katt... hallatszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A kecskeméti pályanaposon rémlik, hogy lehet...amit Sonique töltött fel valahova...csak nem tom hova... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A legdurvább akkor is a Lalié volt..... http://www.youtube.com/watch?v=Aab60zPlCjocsak a hang miatt kell majd egy turbós motor,de nem az astrába....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jó hogy egyszerre 3 raktuk be ugyanazt :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 na most lehet moderálni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A legdurvább akkor is a Lalié volt..... http://www.youtube.com/watch?v=Aab60zPlCjocsak a hang miatt kell majd egy turbós motor,de nem az astrába....... Jaja, de neki a wastegate szólt... :huh: de durvát ment nagyon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 na most lehet moderálni :huh: Na én most nem nyúlok hozzá...annál hiúbb vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts