Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080116/2008011...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nagyon ott van ez a fekete lámpa...Kár hogy a rendőr lelöne érte az első sarkon :huh: Jól megnézted a képet? Ezek a csőszerű lámpák neked bejönnek? Ez nem egy agyig lesötétített lámpa,csak nem valami jól látszik a képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jól megnézted a képet? Ezek a csőszerű lámpák neked bejönnek? Ez nem egy agyig lesötétített lámpa,csak nem valami jól látszik a képen. Igazad van :huh: nem vettem észre.... :) Így már nem is tetszik,csak az hogy fekete. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A gsi topicba rakott fel róla képeket...1-2nappal ezelött :lol: Megtaláltam. Ültetve valóban jobban nézne ki neki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Lajbinak a c20xe mantán is ugyan ilyen van, és nagyon szépen mutat rajta... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Igazad van :huh: nem vettem észre.... :D Így már nem is tetszik,csak az hogy fekete. :) ;) Bakker... Én is meglepődtem először az ízléseden... Mondom az Angel nem jön be ez a csőlámpa meg ja. :lol: Ezekszerint agyad nem vágta amit a szemed látott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Megtaláltam. Ültetve valóban jobban nézne ki neki... :) http://kepfeltoltes.hu/080116/33401779_cop...ltoltes.hu_.jpg Bocs fiúk,nem vagyok egy pc-szaki. :lol: Hol találom azt a képet? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocs fiúk,nem vagyok egy pc-szaki. :lol: Hol találom azt a képet? :huh: Ő ne képpel idézz mert megölnek... :) Ottvan a kép a felső az eredeti az alsón meg leültettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocs fiúk,nem vagyok egy pc-szaki. :lol: Hol találom azt a képet? :huh: Bocs,storno :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ő ne képpel idézz mert megölnek... :lol: Ottvan a kép a felső az eredeti az alsón meg leültettem. :) Kivettem a kép idézést.... Nagyon szép ez a felni,de nekem az elözö akor is jobban tetszett..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocs,storno :huh: Már késő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bocs,storno :huh: Egyébként itt van még egy pár kép róla, ebben a HSZ-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ő ne képpel idézz mert megölnek... :huh: Ottvan a kép a felső az eredeti az alsón meg leültettem. :lol: Nem direkt volt,lehet lassan dolgozik a gépem!Elnézést mindenkitől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Az elöző Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok! Tud valaki Angel's-t?Lehetőleg ne ökör áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Kivettem a kép idézést.... Nagyon szép ez a felni,de nekem az elözö akor is jobban tetszett..... :huh: Addigra én már rég kivettem... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem direkt volt,lehet lassan dolgozik a gépem!Elnézést mindenkitől! Nem történt semmi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Addigra én már rég kivettem... :huh: :) Az egyiket Én vettem ki,legalábbis Én is :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szerintetek van értelme egy szűrőnek egy dízel autóba?Lesz szívó hangja?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem direkt volt,lehet lassan dolgozik a gépem!Elnézést mindenkitől! Meg nem fog ölni senki...a lényeg annyi, hogy ha idézel egy hozzászólást, amiben van kép, akkor előle meg utána az IMG-t töröld ki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :) :D ;) neked szuzukid volt? :) :huh: mert akkor nemismerünk :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Az egyiket Én vettem ki,legalábbis Én is :lol: :huh: Szép az a felni............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Az egyiket Én vettem ki,legalábbis Én is :) :huh: Én is csak egyet láttam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok! Tud valaki Angel's-t?Lehetőleg ne ökör áron. 40K-ért kapsz ujat, nézd mert carstyling-on a nagyképűen tuningcégeknek (sic!) titulált boltok hirdetéseit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szerintetek van értelme egy szűrőnek egy dízel autóba?Lesz szívó hangja?? :huh: Pont semmi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts