Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szepi vegyél ki a cimlistádról(a privát üzinél)mert nem tudok válaszolni :huh: Sajnos a hiba a fórumban van. pillanat Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Próbáld meg a Steinmetztől... :) :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Szepi vegyél ki a cimlistádról(a privát üzinél)mert nem tudok válaszolni :huh: Sajnos a hiba a fórumban van. Megvan!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem mondod?? :huh: Sajnos nemtudok németül.........rám szamarat is sózhatnának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem mondod?? :huh: Sajnos nemtudok németül.........rám szamarat is sózhatnának :lol: Ottvan az oldal tetején hogy English version. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ottvan az oldal tetején hogy English version. :) :lol: Még nem is néztem :huh: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nem mondod?? :lol: Sajnos nemtudok németül.........rám szamarat is sózhatnának :) de legalább bontatlanul vissza tudod küldeni, mert hallod ahogy ordít a dobozban ha megrázod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 De ha bebatyox valamelyik márkakereskedésbe, ott is biztos szívesen lerendelik neked a motyót... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 de legalább bontatlanul vissza tudod küldeni, mert hallod ahogy ordít a dobozban ha megrázod :huh: Ez mekkora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 De ha bebatyox valamelyik márkakereskedésbe, ott is biztos szívesen lerendelik neked a motyót... :lol: Az lehet de azért is levesznek x ezreket már próbáltam.......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát ha a Steinmetztől rendeled sem lesz túl olcsó... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A lila GSI az nagyon kis fain... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 http://img442.imageshack.us/img442/6356/dsc00551ms3.jpg Nagyon ott van ez a fekete lámpa...Kár hogy a rendőr lelöne érte az első sarkon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A lila GSI az nagyon kis fain... :) :huh: Nem de majd eladom a házam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nagyon ott van ez a fekete lámpa...Kár hogy a rendőr lelöne érte az első sarkon :) Nekem pont az a lámpa nem jön be. :huh: De a kocsi egészében tetszetős. Kivi lennék rá Stocknak meg-e vannak már az ATS felnik, amik a Caravan-on vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nagyon ott van ez a fekete lámpa...Kár hogy a rendőr lelöne érte az első sarkon :huh: Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem pont az a lámpa nem jön be. :huh: De a kocsi egészében tetszetős. Kivi lennék rá Stocknak meg-e vannak már az ATS felnik, amik a Caravan-on vannak. :lol: Igen, megvan neki...már képeket is rakott fel valahova... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem pont az a lámpa nem jön be. :huh: De a kocsi egészében tetszetős. Kivi lennék rá Stocknak meg-e vannak már az ATS felnik, amik a Caravan-on vannak. :lol: A gsi topicba rakott fel róla képeket...1-2nappal ezelött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :huh: :lol: :) coupe nem szereti az olyan lámpákat... Az Angel's is likvidáta. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 A gsi topicba rakott fel róla képeket...1-2nappal ezelött :huh: Igen? Akkor keresem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :huh: :lol: :) 2 elemlámpa és lőn világosság:)....a rendőr meg elnéző főleg ha nem állsz meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nekem ilyen volt anno a szusin...nem is láttam 1 métert sem...viszont jól nézett ki...de hisz ismertek... :D ;) :D Agressorral egyszer lefóliáztuk a lámpáját....nagyon ütös lett,de a rendör 1 nap múlva közölte ha nem szedi le ugrik a forgalmi :) .Még a xenon se villágított át rajta rendesen :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 coupe nem szereti az olyan lámpákat... Az Angel's is likvidáta. :lol: :huh: Ebben nem angel van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Mélykék mi a véleményed az autóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts