Tom Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Normál körülmények a fékerő jelentős része az első fékeket terheli, a maradékot hátul pedig simán kiszolgálja a dob is. Aki azért cseréli a hátsó dobot tárcsára, mert azt hiszi mennyivel jobb lesz a fékhatás, az valószínűleg csalódni fog. Ezt annyival egészíteném ki, hogy a dobfék is tudja azt a fékerőt biztosítani üzemi körülmények között, amire a hátsó tengelynél szükség van, viszont sokkal jobban melegszik, mint a tárcsafék, és emiatt sokkal drasztikusabban veszíti el a fékhatását. 100ról 0ra történő fékezés esetén nem hiszem, hogy lényegi különbség lenne a dob és tárcsa között üresen, viszont teljes terhelés mellett (4-5 személy, + csomagok) és kicsit nagyobb sebességnél (~120km/h) már biztos elég komoly fékút különbség van a két fékrendszer között. Ugyan ez igaz abban az esetben is, ha kicsit sportosabban vezet az ember. Normál használat mellett szerintem nem érezni a különbséget. Cserébe szerintem már az első ilyen szituációban visszahozzá azt a 30-40e forintot, amibe a csere került. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha csak a tárcsa fék miatt akarsz hídat cserélni,akkor elég csak agyat cserélned,meg kézifék kötelet :huh: .Dininek biztos van hátsó komplett fékrendszere és az is jó neked. Akkor viszont fel kell heggeszteni a hídra a kézifékkötél tartóját, ami a nem tárcsás hidakról hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 100ról 0ra történő fékezés esetén nem hiszem, hogy lényegi különbség lenne a dob és tárcsa között üresen, viszont teljes terhelés mellett (4-5 személy, + csomagok) és kicsit nagyobb sebességnél (~120km/h) már biztos elég komoly fékút különbség van a két fékrendszer között. Ugyan ez igaz abban az esetben is, ha kicsit sportosabban vezet az ember. Én sportosabban is vezetek meg nagyobb sebességgel is, igaz nem 4-5 személlyel, de a csere után nem mondtam volna meg mi van alattam, ha nem tudom. És nem voltak valami toppon már a dobok akkoriban. Nemígy az első fékcsere. Ott elég jelentős a különbség, pedig a 236-osaim jó állapotban voltak a 256 meg valami bontós szökevény lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én sportosabban is vezetek meg nagyobb sebességgel is, igaz nem 4-5 személlyel, de a csere után nem mondtam volna meg mi van alattam, ha nem tudom. És nem voltak valami toppon már a dobok akkoriban. Nemígy az első fékcsere. Ott elég jelentős a különbség, pedig a 236-osaim jó állapotban voltak a 256 meg valami bontós szökevény lett. Pedig bezony nálam hozott változást a hátsó fékek tárcsára cseréje. Normál fékezésnél tényleg nem érződik, de egy vészféknél írtó nagy különbség van a két fék között. Mivel a tárcsaféknek más a geometriája, a működési elve, ezért az autó stabilitásán is látszik vészfékezéskor. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Pedig bezony nálam hozott változást a hátsó fékek tárcsára cseréje. Normál fékezésnél tényleg nem érződik, de egy vészféknél írtó nagy különbség van a két fék között. Mivel a tárcsaféknek más a geometriája, a működési elve, ezért az autó stabilitásán is látszik vészfékezéskor. :lol: Persze ez igaz! De lehet ezt még fokozni: pl 4 dugattyús munkahenger, lyukas tárcsák meg ilyesmi.... :huh: Azért az sem elhanyagolandó, hogy mekkora teljesítményű és össztömegű autót kell biztonságosan megállítani, azaz biztos tervezték a fékeket is mielőtt sorozat gyártás lett belőle. Azt akarom ezzel mondani, hogy a plusz költségek ill. lehetőségek nem biztos, hogy arányosak azzal a "többlettel" amit az átalakítás utáni állapot eredményez...... (főleg, ha ki sem aknázod teljesen, gondolok itt a hétköznapi átlag autózásra, ahol nem mindig éppen szélsőséges körülmények között a "határon kell teljesíteni" a technikának). De ez legyen mindenkinek saját szíve-joga :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Persze, én is azt mondom, hogy aki normális családi körülmények között használja az autót, annak nem éri meg ezzel ügyködnie. Bár én személyszerint sokat szívtam télen a dobfékek lefagyásával, ami a tárcsánál nincs meg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Nomeg a téli latyak szépen bele tud folyni a dobba, és ezért az "beharaphat", és keresztbe rántja a kocsit. Ami aszfalton még megfogható lenne, de a havas-jeges úton szinte esélyed sincs. Mondjuk ez velem egy Trabanttal történt meg, de azóta nem igazán tartom teljesen biztonságosnak a dobot. Én is variálni fogok hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Én is variálok a Corsán a fékeimmel. Ami most lesz, az 284-es elöl, Kadett tárcsa hátul, 22-es ATE föfékhenger nagy fékrásegítövel (Cali, GSI, V2000). Amin még agyalok, az az Omegák tandem fékrásegítöje.... B Corsában már láttam olyant, A-ban még nem. Remélem, hogy ha most elöl lecserélem a 256-os fékeket 284-re, valamivel kiegyensúlyozottabb lesz a fékeröelosztás az elsö és hátsó tengely között. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Az első fék tuningja szerintem is többet ér, de én azért a hátsót sem hanyagolnám. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Remélem, hogy ha most elöl lecserélem a 256-os fékeket 284-re, valamivel kiegyensúlyozottabb lesz a fékeröelosztás az elsö és hátsó tengely között. :huh: tilton fékerőszabályzó a hátsó körbe, és profin be tudod lőni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ami most lesz, az 284-es elöl, ezt a morr is írta cs-n....engem az érdekelne, hogyan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 tilton fékerőszabályzó a hátsó körbe, és profin be tudod lőni :huh: Ha más megoldás nem marad, olyasmi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sziasztok! A turbójet-ről mi a véleményetek? Szerintetek érdemes betenni 2.0 16v GSI-be? A turbót mennyiért lehet beletenni ? A segítségeteket előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 ezt a morr is írta cs-n....engem az érdekelne, hogyan :huh: Pének 288-as lesz, nekem meg elég lesz a 284 is. :lol: Nyergek V6, vagy Turbó Caliról, Vectráról. ezek csont nélkül passzolnak. Tárcsát vagy kell külföldröl rendelni 4-lyukút, vagy az 5-lyukút át kell fúrni 4-lyukúra. Kell még egy központosító gyürü és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sziasztok! A turbót mennyiért lehet beletenni ? Aaaaaantiiiiiiii keresnek!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sziasztok! A turbójet-ről mi a véleményetek? Szerintetek érdemes betenni 2.0 16v GSI-be? A turbót mennyiért lehet beletenni ? A segítségeteket előre is köszi! Mi az a turbójet? :huh: Turbót érdemes, ha van rá legalább 1 millád. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Demó a turbojet az nem az az NDK hajszárítóra hasonlító vacak? Ami bűn rondán néz ki, de legalább nem való semmire? Valami elektromos turbónak, vagy minek reklámozzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mi az a turbójet? :huh: Turbót érdemes, ha van rá legalább 1 millád. :) turbós repülő. Nem hallottál még róla? :lol: amúgy szerintem 1 millával még nem biztos, hogy neki mernék kezdeni egy turbósításnak. Én legalábbis nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mi az a turbójet? Az az amit Sörös SAnyi mond és a szűrő után teszik be mert a beáramló levegő hatására forogni kezd benne a lapát ezáltal a levegő áramlásában örvényt kelt és állítólag gyorsabb a levegő beáramlás. Nekem valami ilyet mondtak rólla Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 A gázgyorsítóról tudtok valamit?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Na most nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek... :huh: látszik, hogy eladó lenne nekik... amolyan "magnumtuning" meg ne vedd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mi az a turbójet? Az az amit Sörös SAnyi mond és a szűrő után teszik be mert a beáramló levegő hatására forogni kezd benne a lapát ezáltal a levegő áramlásában örvényt kelt és állítólag gyorsabb a levegő beáramlás. Nekem valami ilyet mondtak rólla Mivel nem okoz közvetlen feltöltést, így sztem nem sok érdemi haszna van.Egy turbósítás pedig közel 1.2M környéke, mindennel, de ebben még nincs benne a váltó, féltengelyek, miegymás. A gázgyorsítóról tudtok valamit?? Elvileg a középdobban ami amúgy is átmenő dob, ilyen hosszanti irányú bütyökszerűségek vannak, amik ha jól tudom megveztni hivatottak a kiáramló kipuffgázt, ezáltal gyorsítva annak sebességét, és javítva a kiáramlást. Van aki azt mondja rá, hogy jó.Viszont van aki használta/ja, és nem jött be neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ebként a hátsó tárcsáról pedig Futó Gabi tapasztalatát tudom megerősíteni, mert bár normál fékezésnél az 1.6 16V hátsó dobja tényleg jó volt, de komolyabb lassításnál hiányzott az, ami a GSi-nél megvolt.Gyakoratilag odaszögelt az úthoz, bólintás nélkül.Megálltunk, oszt annyi.Semmi csúszás, semmi bólintás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Köszönöm szépen az infókat. Akkor gyüjtögetek még 1 kicsit és turbósítom a vasat. A nitróról mi a véleményetek??? Még ezen gondolkozom csak félek hogy kinyírja a mocit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Mi az a turbójet? Az az amit Sörös SAnyi mond és a szűrő után teszik be mert a beáramló levegő hatására forogni kezd benne a lapát ezáltal a levegő áramlásában örvényt kelt és állítólag gyorsabb a levegő beáramlás. Nekem valami ilyet mondtak rólla Jól mondja Mackósajt meg ne vedd!C20xe-re Powercap-ot kell venni,demó avatarján jól látszik az sfi doboz helyén.Az ér valami csak kár hogy itthon ritka de kintről lehet szerválni.Olyan 25-30körül mozog az ára és hozzávetőlegesen 5lóvat hoz. A gázgyorsítóról tudtok valamit?? Erre meg azt mondom egy normális rendszert kell alá venni.Jetex-Fortex,Lexmaul,Friedrich-Motorsport,Supersprint,Bastuck és még sorolhatnám!Ilyenekre kell pénzt áldozni és meghálálják! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts