Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jaja...ha nem akarsz drágán venni motyókat, akkor jobban jársz ha akkor veszed amikor van...nem amikor neked kell... Azt kell megtanulni, hogy venni akkor kell amikor a másik el akar adni, eladni meg akkor amikor a másik venni akar...és ha ez így összejön, akkor okés minden... :huh: Azért ha vmit nagyon akarok,csak kinyitom a spájzot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ma is öregebb lettem egy nappal... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ma is öregebb lettem egy nappal... :huh: kérdés, hogy bölcsebb is? bár a mai napra beirhatjuk, de a többi 28 évre? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ma is öregebb lettem egy nappal... :lol: Ne is törődj vele, nálam ez mindennapos esemény :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A caravan-hoz mekkora ültetést javasoltok?Én olyan 40/40-re gondoltam,16-os kerekekkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A caravan-hoz mekkora ültetést javasoltok?Én olyan 40/40-re gondoltam,16-os kerekekkel! Ez mind attól függ hogy milyet akarsz,mennyire rossz az út ahol közlekedsz,gátlót is akarsz cserélni,akarsz e pakolni a kocsidba...stb :huh: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ...akkorát, hogy húúúzza a hasát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ...akkorát, hogy húúúzza a hasát... :huh: alap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 alap :D Hihetettlen hogy a fórumon mekkora a szád az ültetést illetően....A kocsid meg olyan mint egy terepjáró. :D :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ...akkorát, hogy húúúzza a hasát... :huh: Kösz,az a Suzukim volt/van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hihetettlen hogy a fórumon mekkora a szád az ültetést illetően....A kocsid meg olyan mint egy terepjáró. :P :huh: :lol: :D mert a koni 120k ennyi :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mert a koni 120k ennyi :huh: :lol: :D Meg kell venni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ez mind attól függ hogy milyet akarsz,mennyire rossz az út ahol közlekedsz,gátlót is akarsz cserélni,akarsz e pakolni a kocsidba...stb :huh: :lol: :D :D :D Nem akarom nagyon a földre tenni,mert családi autónak szánom! Hátul nekem liftes telóm van,szóval ha cuccolok,csak "felfingom"(bocs :P ) és indulok is! Csak azt akarom,hogy szép legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem akarom nagyon a földre tenni,mert családi autónak szánom! Hátul nekem liftes telóm van,szóval ha cuccolok,csak "felfingom"(bocs :huh: ) és indulok is! Csak azt akarom,hogy szép legyen! Müköd is ? Kipróbáltad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Meg kell venni :P :D mondani könnyü, jo hogy eddig lebeszéltél midnenröl :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hihetettlen hogy a fórumon mekkora a szád az ültetést illetően....A kocsid meg olyan mint egy terepjáró. :P :huh: :lol: :D Ő már csak ilyen...de mi így szeretjük... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mondani könnyü, jo hogy eddig lebeszéltél midnenröl :huh: :lol: :D :D jön a tavasz...krúzing hegyek...és nem szeretnénk ha lemaradnál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ő már csak ilyen...de mi így szeretjük... :P :P :P :huh: :D :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 jön a tavasz...krúzing hegyek...és nem szeretnénk ha lemaradnál... :huh: mivel is indulsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mondani könnyü, jo hogy eddig lebeszéltél midnenröl :huh: :lol: :D :D Most is azt mondom hogy felejtsd el a tuningot,vagy jó úgy ahogy van,ebbe a motort is értem.Vagy add el és vedd meg a vectrát :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 jön a tavasz...krúzing hegyek...és nem szeretnénk ha lemaradnál... :P Sajnos már sose lesz olyan mint tavaly télen :P ...Azok voltak a szép idők :P mivel is indulsz? :P Ez engem is érdekelne :P :huh: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Most is azt mondom hogy felejtsd el a tuningot,vagy jó úgy ahogy van,ebbe a motort is értem.Vagy add el és vedd meg a vectrát :P :P :P tudok én olvasni a sorok között, rettegsz hogy mi lesz ha XE lesz :huh: :lol: :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 mivel is indulsz? :lol: Beülök Tom mellé, vagy ha Te is gyorsan akarsz menni akkor majd vontatlak a Kadettel... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Müköd is ? Kipróbáltad ? Ja,a hülye haverom,aki ajánlotta nekem az autót(egy autószalonban számolták be),felfújta 6bar-ra!!!!!!!! Tudtam,hogy idióta,de hogy ennyire!? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Beülök Tom mellé, vagy ha Te is gyorsan akarsz menni akkor majd vontatlak a Kadettel... :huh: :P félő, hogy ha csak ülsz egy turbos autoba az akkor is elromlik :P :P :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts