Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azt írta... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Azt írta... :lol: De lehet hogy lökösre gondolt...elég durva lenne 35e egy bontott gépháztetőért :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Géptetőt akartál írni????Mert annak kb 15e a bontott ára. GÉPTETŐT!!!!!!Én is odalettem rögtön! Vagy csak engem akart palira venni a srác?! Ha gondoljátok,megmondhatom,hol néztem,egy kék színűt?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 De lehet hogy lökösre gondolt...elég durva lenne 35e egy bontott gépháztetőért :huh: A lökőre tudjátok mennyit mondott??????? Bár az már nem volt meg,de azt mondta ködlámpás volt,s 50000-ért adta el!!!!!!! A ködlámpa nélkülire azt hiszem 35000-t mondott!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 GÉPTETŐT!!!!!!Én is odalettem rögtön! Vagy csak engem akart palira venni a srác?! Ha gondoljátok,megmondhatom,hol néztem,egy kék színűt?! Annyiért ne vedd meg..Keresd meg Rattesid Dénest a fórumon....Bár most biztos nincs neki de 15e szokta adni. ui:Ő az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A lökőre tudjátok mennyit mondott??????? Bár az már nem volt meg,de azt mondta ködlámpás volt,s 50000-ért adta el!!!!!!! A ködlámpa nélkülire azt hiszem 35000-t mondott!!!!!! A lökös sajnos nehezebb ügy...ha van akkor is nagyon hamar elviszik.Az 25körül szokott menni ködlámpa nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A lökös sajnos nehezebb ügy...ha van akkor is nagyon hamar elviszik.Az 25körül szokott menni ködlámpa nélkül. Kösz!Majd megkeresem! Örülök,hogy regisztráltam ide,itt jó társaság van! U.i:Láttam szlovákban egy "olyan" technikát mint a tiéd,de csak színben hasonlított!Persze tuningolt volt az is,de a tiéd nálam mindent űberel! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Coupe! Tudnál nekem segíteni Caravan-tuning ügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kösz!Majd megkeresem! Örülök,hogy regisztráltam ide,itt jó társaság van! U.i:Láttam szlovákban egy "olyan" technikát mint a tiéd,de csak színben hasonlított!Persze tuningolt volt az is,de a tiéd nálam mindent űberel! :D :huh: Köszönöm szépen :lol: ...Szerintem sokkal szebb lesz ha rajta lesz az új felni :D Nálatok szoktak Opel találkozók lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Szlovákiábol honnan fórumozol? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sahy(Ipolyság) mellett egy kis faluban!A határtól kb.15km-re! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köszönöm szépen :huh: ...Szerintem sokkal szebb lesz ha rajta lesz az új felni :lol: Nálatok szoktak Opel találkozók lenni? Tisztáznom kell a dolgot! :D Én szolnoki vagyok,csak idén megnősültem,s mivel feleségem szlovákiai magyar,ezért vagyok én Szlovákiában! Most itt élünk.Amúgy eddig nemigen jutottam el még magyarban sem autótalikra,mert kamionozok,úgyhogy örülök,ha itthon vagyok!De biztos vannak itt is! Egyszer akartam elmenni egy kis "hegyi" versenyre,de az asszony lebeszélt!Persze indulni akartam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A lökőre tudjátok mennyit mondott??????? Bár az már nem volt meg,de azt mondta ködlámpás volt,s 50000-ért adta el!!!!!!! A ködlámpa nélkülire azt hiszem 35000-t mondott!!!!!! Egyik isminél van GSi lökös, ködlámpa nélkül 15e. , ködlámpával 35e.ft.Nem volt törve/javítva. A kontakt: 0620/918-15-85 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kösz! Szóval,igen, Sahy mellől!Esztergomtól,kb.45km! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Egyik isminél van GSi lökös, ködlámpa nélkül 15e. , ködlámpával 35e.ft.Nem volt törve/javítva. A kontakt: 0620/918-15-85 Köszi!Kecskeméti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köszi!Kecskeméti? Igen. Viszont géptetőt is lehet tud szerezni, bár 20e. környékén szokta adni.......Szal azt lehet, jobb lenne máshol nézni.....Bár, hátha alkuképes. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Igen. Viszont géptetőt is lehet tud szerezni, bár 20e. környékén szokta adni.......Szal azt lehet, jobb lenne máshol nézni.....Bár, hátha alkuképes. :lol: Kösz mégegyszer! Holnap lehet meginterjúvolom! :huh: Bár még csak tavasszal akartam elkezdeni a "tuningot"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kösz mégegyszer! Holnap lehet meginterjúvolom! :huh: Bár még csak tavasszal akartam elkezdeni a "tuningot"! :lol: Azt nem lehet elég korán kezdeni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kösz mégegyszer! Holnap lehet meginterjúvolom! :huh: Bár még csak tavasszal akartam elkezdeni a "tuningot"! :lol: Ez sajnos nem úgy van,hogy tavasszal kezdem...Akkor kell emgvenni amikor van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ez sajnos nem úgy van,hogy tavasszal kezdem...Akkor kell emgvenni amikor van :D Ezzel én is így vagyok,de "anyukám" nem nagyon engedett el most! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ezzel én is így vagyok,de "anyukám" nem nagyon engedett el most! :huh: :P Hidd el majd megszokja :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jaja...ha nem akarsz drágán venni motyókat, akkor jobban jársz ha akkor veszed amikor van...nem amikor neked kell... Azt kell megtanulni, hogy venni akkor kell amikor a másik el akar adni, eladni meg akkor amikor a másik venni akar...és ha ez így összejön, akkor okés minden... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hidd el majd megszokja :D :huh: :lol: :D Vagy még most lelép... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hidd el majd megszokja :D :lol: :D :D Azzal nincs gond,mert a Suzukit is csinosítgattam,meg neki is megtetszettek a tuning autók! Csak jelenleg kiköltekeztem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jaja...ha nem akarsz drágán venni motyókat, akkor jobban jársz ha akkor veszed amikor van...nem amikor neked kell... Azt kell megtanulni, hogy venni akkor kell amikor a másik el akar adni, eladni meg akkor amikor a másik venni akar...és ha ez így összejön, akkor okés minden... :huh: ma nagyon bölcs vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts