coupe Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Angel's-re visszatérve... Milyen foglalatú égők kellenek az Angel's lámpákba? Csakhogy tudjam milyen Xenonszettel lepessem meg magam karira. ;) Attól függ hogy melyik :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Én ezt rendeltem most meg. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Szerintem várd meg amíg megérkezik, és akkor biztosra mehetsz a xenon-t illetően. Ha meg látni is akarsz, akkor 6000-estől nagyobb színhőmérsékletűt ne vegyél, illetve lehetőleg minima a 2 év garis cuccokat válaszd. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 http://fonixtuning.hu/content/termekek/267-1.jpg Én ezt rendeltem most meg. :( ;) Ebbe elméletileg nem lehet xenont rakni,rá is van írva.....Amúgy H1es izzó a tompított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Nem lehet bele xenon-t rakni? :( ;) hámámémámé? :( maci: igen, igen... Már többen is mondták hogy az 1év garis Siemens-et nem nagyon érdemes megvenni. Mert annyira Siemens amennyire a kocsim motorja Ferrari. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Az enyémre is rá volt írva, hogy "no HID bulb compatible" vagy valami hasonló, aztán szépen rájötten, hogy csupán azért, mert az izzónak a helyét szűkebbre hagyták, és a HID izzó külső szála nem fér el. Szépen a megfelelő irányba picit reszeltem, és láss csodát, benne van a HID xenon. És nem világít össze vissza, szóval nem azért volt ráírva. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 http://fonixtuning.hu/content/termekek/267-1.jpg Én ezt rendeltem most meg. :( ;) Nekem is ilyen volt az Astrában...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Külső szál? Xenon-nál? Azthogy? :( Nincs valami képed vagy ilyesmi? Mert így nem vágom hogy milyen külső szál... Olyat már láttam hogy xenonégő meg halogén egy foglalatban, de ebbe nem olyan fog kelleni nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Még lehet hogy a lencse közelsége miatt nem tud belemenni. Merthogy a xenon égő kicsit hosszabb, mint a H1. Szal körbe kell járni a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Külső szál? Xenon-nál? Azthogy? :( Egy szál megy át az égő elejére, mert annak a két végén van a kivezetése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Azért mert ennek a lámpának elég gagyi a projectorja is...Ettöl még bele lehet tenni,de nagy csodát ne várj.Viszont ezzel a lámpával meg csak xenonnal látsz rendesen :( ,mert össze vissza villágít és lehetettlen rendesen beállítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Azért mert ennek a lámpának elég gagyi a projectorja is...Ettöl még bele lehet tenni,de nagy csodát ne várj.Viszont ezzel a lámpával meg csak xenonnal látsz rendesen :( ,mert össze vissza villágít és lehetettlen rendesen beállítani. Én nekem jobban bejött mint a gyári mert tetszett, hogy csak azt világítja meg amit szeretnék látni.......Meg olykor a szembejövők képét ish...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Azért mert ennek a lámpának elég gagyi a projectorja is...Ettöl még bele lehet tenni,de nagy csodát ne várj.Viszont ezzel a lámpával meg csak xenonnal látsz rendesen ;) ,mert össze vissza villágít és lehetettlen rendesen beállítani. Hát majd kiderül... Hogy a öreg 14éves lámpa vs gagyi új Angel's közül melyik lesz a jobb. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Hát majd kiderül... Hogy a öreg 14éves lámpa vs gagyi új Angel's közül melyik lesz a jobb. :( Öszinte leszek veled....a gyári.Az FK lámpával jobban jártál volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Öszinte leszek veled....a gyári.Az FK lámpával jobban jártál volna. Hát mostmár mindegy... Ha tényleg olyan sz@r lesz akkor majd eladom... Már megrendeltem és postára is adták. Hétfőn jön... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Én egymás mellé raktam a 2 izzót, és a hosszal nem volt gond, egyedül a külső szál volt útban. Az meg, hogy csak az FK a jó, hát szerintem maradjunk annyiban, hogy ugyanúgy kínában készül, csak rá van írva, hogy FK. A projektor alapból jobb a gyáritól, csak legyen jól beállítva. Mivel pontosabb a fényvetése, ezért mindenképp jobb. Én annyit vettem észre, hogy ha úgy állítom be, ahogy a hagyományos lámpicseket, akkor csak ugyanaddig látok vele, de azért, mert lefelé hord, és még ki is lehet venni a vetített képét. Picit fentebb kell tekerni, mert csak akkor visz messzebbre, és anélkül, hogy a szembejövőt vakítaná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ha nem egy müanyag kupak lenne a pojector,még azt is mondanám hogy igazad van......Pont annyi a különbség a kettö között,hogy ha belerakod a xenont akkor az FK nál nem látszik a gyújtó pont a sonarnál meg igen.+ Annyira zsar a sonar lámpa kábelezése,hogy Antinak meg nekem is át kellett az egészet kábelezni mert egész egyszerüen eléget a saru :(...Ennyi pénzért egy rakás sz.....Jól néz ki,de ennyi és nem több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Hát nem tudom, de nekem nem műanyag a lencse. Kábelekre meg nem volt panaszom, amígy a halogének voltak benne, akkor sem. Amúgy egyik sem ér annyit, amennyiért itthon adják. Pont ezért is lett nekem is ebay-ről. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Hali! Tudja valaki, miből is készül egy "plazma-számlap" ??? És esetleg azt is , hogyan? Szeretnék ilyet, de egyenlőre kissé nemtúloccsó a kategóriája, így házilag barkácsolnék... Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Hali! Tudja valaki, miből is készül egy "plazma-számlap" ??? És esetleg azt is , hogyan? Szeretnék ilyet, de egyenlőre kissé nemtúloccsó a kategóriája, így házilag barkácsolnék... Előre is köszi Szia! Én most vettem, ebay-on találtam. Neked mi a nemtúloccsó? 47 + 29 (szállítás) Euro-ból (kb 19500 Ft) egy héten belül a tiéd lehetne. Én csak beszerelni nem tudom és arra mondtak a magyar villamosságiak egy 20-ast :( Igaz ez az összes világító ledre is vonatkozik, cécós egy munka lehet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Szia! Én most vettem, ebay-on találtam. Neked mi a nemtúloccsó? 47 + 29 (szállítás) Euro-ból (kb 19500 Ft) egy héten belül a tiéd lehetne. Én csak beszerelni nem tudom és arra mondtak a magyar villamosságiak egy 20-ast :( Igaz ez az összes világító ledre is vonatkozik, cécós egy munka lehet.. 24-ért már itthon is kapni. vaterán is hirdetik. De milyen világító ledekről van szó? mert a plazma számlapot nem kell világítani külön... A beépítésében a legnehezebb momentum az, hogy le kell szedni a mutatókatt törés nélkül, és visszarakni utána úgy, hogy ugyanazt mutassa mint előtte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Tudja valaki, miből is készül egy "plazma-számlap" ??? Plazmából :( Viccet félretéve, ez egy homogén világító hátteret ad, egy relatív vékony lap segítségével, ez a számlap alapja. Erre megy a vágott számlap, ami kitakarja a fényt azokon a helyeken, ahol nem kell. A világító lapról a tápvezeték jön le, semmilyen más háttérvilágítást nem igényel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Szia! Én most vettem, ebay-on találtam. Neked mi a nemtúloccsó? 47 + 29 (szállítás) Euro-ból (kb 19500 Ft) egy héten belül a tiéd lehetne. Én csak beszerelni nem tudom és arra mondtak a magyar villamosságiak egy 20-ast :( Igaz ez az összes világító ledre is vonatkozik, cécós egy munka lehet.. Én úgy tudom a plazmához nem kell a háttérvillany...a lap maga világít. (persze lehet, nem így van) Állítólag az eredeti háttérvilágítás foglalatára kell rákötni... Ha 10e-ből ki tudom hozni az anyagot, és itthon barkácsolnék magamnak, akkor drága...és olyat csinálnék, amilyet tényleg akarok... Csak ezért szeretném - már ha lehet - itthon megoldani... Persze már láttam itthon is 17e-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Plazmából :( Viccet félretéve, ez egy homogén világító hátteret ad, egy relatív vékony lap segítségével, ez a számlap alapja. Erre megy a vágott számlap, ami kitakarja a fényt azokon a helyeken, ahol nem kell. A világító lapról a tápvezeték jön le, semmilyen más háttérvilágítást nem igényel. Akkor gondolom a többszínűek azok többféle lapból vannak összevágva, vagy hogy kellene elképzelnem...? Ja...milyen néven fut boltokban ez a vékony világító lap? És hol lehet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Hali! Tudja valaki, miből is készül egy "plazma-számlap" ??? És esetleg azt is , hogyan? Szeretnék ilyet, de egyenlőre kissé nemtúloccsó a kategóriája, így házilag barkácsolnék... Előre is köszi Ezek a számlapok EL-fóliából készülnek (elektroluminescens fólia). Néhány tized mm vastag, akár ollóval méretre vágható, de a levágott részek, amiken nincs kivezetés eldobhatók, tehát érdemes minél pontosabban akkorát venni, mint a számlapokhoz kell. Egyébkét kell hozzá kis inverter, 60-120V körüli feszről mennek, párszáz Hz frekin. Vaterán 15e-ért már van F-Astrához (is) plazma számlap (bár valójában az A Vekié), lehet jobban jársz azzal, nem sokkal lesz olcsóbb, ha magad csinálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts