mélykék76 Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ebayről nem közvetlenül a termékoldalt kellene linkelni, hanem a termékszámot másolni, rákeresni ott és az így kapott oldalt linkelni itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ebayről nem közvetlenül a termékoldalt kellene linkelni, hanem a termékszámot másolni, rákeresni ott és az így kapott oldalt linkelni itt. Nah asszem megyek alvadni. Holnap koránkelés lesz. ;) Jóccakát mindenkinek. Köszi a segítséget. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Nekem kristály hátsólámpa tetszene az autómra ;) Vagy ez. Vagy méginkább ez a LED-es. Csak én ebay-ről nem tudok rendelni, nálunk meg drága, 29000Ft-ért találtam tuningboltban :) Bár átszámolva nem olyan nagy a különbség :( Nem akar valaki meglepni ilyenekkel karácsonyra? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Nekem kristály hátsólámpa tetszene az autómra ;) Vagy ez. Vagy méginkább ez a LED-es. Csak én ebay-ről nem tudok rendelni, nálunk meg drága, 29000Ft-ért találtam tuningboltban :( Bár átszámolva nem olyan nagy a különbség :( Nem akar valaki meglepni ilyenekkel karácsonyra? ;) Ha veszel nekem 44ért egy teljesen feketét, akkor egye fene megveszem neked a LED-eset. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Nem jár vki Németországban mostanában? Kéne nekem egy ilyen: számlap :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Nem jár vki Németországban mostanában? Kéne nekem egy ilyen: számlap :( Szerintem ez nem szép élőben ;) Ebay-en próbálj inkább nézelődni és megoldjuk valahogy a megrendelést és a többi dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Szerintem ez nem szép élőben :( Ebay-en próbálj inkább nézelődni és megoldjuk valahogy a megrendelést és a többi dolgot. Ott találtam ezt is először, onnan jutottam el ide a gyártó honlapjára, de én ebay-ről se tudok rendelni, a német tudásom se valami sok, meg elég sok lenne onnan a szállítási költség, ha jól olvastam. Itt van az ebay link. Valamit mindenképpen kell csinálnom a kmórám számlapjával, mert hámlik le a festék róla és csúnya. Vaterán is hirdet egy srác olcsón, csak azon meg az nem tetszik, hogy 60L-es a tankjelzője, Vectrába való gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Szerintem se szép élöben.....Keresd meg Rolandot www.szamlapok.hu és olyat csinál amilyet szeretnél.Kb 10e körül :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ....de én ebay-ről se tudok rendelni, a német tudásom se valami sok.... MONDOM megoldjuk ha kell. ....meg elég sok lenne onnan a szállítási költség, ha jól olvastam..... 14 eurót véltem felfedezni. Neked kell tudnod, hogy mennyit szánsz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Srácok meg van az angel eyes meg a hátsó lámpák is! Van é valami, amire oda kell figyelni beépítéskor? Szóval mire ügyeljünk, hogy ne ***** el? Köszi a segítséget :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Igazából adja magát az egész...csak jól kell "összedugni" a dolgokat...és jó lesz az... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Igazából adja magát az egész...csak jól kell "összedugni" a dolgokat...és jó lesz az... :( :) :D Na ez az.. sajnos már jártunk pórul.. A nyomtávszélesítőnek pl. annyi :( ;) De ez hosszú és szomorú történet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Na ez az.. sajnos már jártunk pórul...... Van ez így...nem szabad feladni, próbálkozni kell... ;) :( :D Mondjuk viccet félretéve mit sikerült elrontani egy darab fémkarikán??? Bár hallottunk már ilyen viccet is... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Van ez így...nem szabad feladni, próbálkozni kell... :) :( :D Mondjuk viccet félretéve mit sikerült elrontani egy darab fémkarikán??? Bár hallottunk már ilyen viccet is... :( ;) :D Na csak az meg ne hallja aki csinálta :D Hát az történt, hogy megvettem az autót októberben, nyári felnikkel, nyomtávszélesítővel. Kaptam ajándékba lemezfelnis téligumiszettet. Ohhh de szupi -gondoltam- no akkor kicseréltük anonimusszal a kerekeket. Két nap múlva fater szólt, hogy nagyon-nagyon csúnya hangot ad ki az autó uhhhhh én a hangos zenétől nem is hallottam. Na másnap szerelőnél egyből kiderítették, hogy valaki nagyon el"rosszalkodta", a csavarok irreálisan hosszúak voltak és széttörte az egész berendezést hátúl.. Hát ez a történet vége. Mondanom sem kell, hogy anonimusz milyen ideges volt napokig :D:D:D Ezért tartok egy kicsit már mindentől.. egy sima kerék csere is milyen bosszúságot okozott! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Hát nem tudom kit rejt az anonimusz-bénusz...de elkurblizta az tény...mert hogy nyomtávszélesítőhöz hosszú csavar kell...evidens, ha nincs nyomtávszélesítő, akkor rövidebb kell...no de most már mindegy... Mondjuk ezek után azért figyelj, nehogy fordítv tegye be a lámpákat...az elsőt hátra, a hátsót meg előre... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Hát nem tudom kit rejt az anonimusz-bénusz...de elkurblizta az tény...mert hogy nyomtávszélesítőhöz hosszú csavar kell...evidens, ha nincs nyomtávszélesítő, akkor rövidebb kell...no de most már mindegy... Mondjuk ezek után azért figyelj, nehogy fordítv tegye be a lámpákat...az elsőt hátra, a hátsót meg előre... :( ;) :) húúúúú itt van, csak meg ne lássa:D:D Maradjon ez a mi kis titkunk, forumozók hehehe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Igazából adja magát az egész...csak jól kell "összedugni" a dolgokat...és jó lesz az... :( :) :D No igen, még él az emlékeimben az a Lurdy tali, amikor fél órát küzdöttetek vele, majd két perc vizsgálat után megmondtam a tutit: fordítva volt bekötve az egyik csati, és nem kapott testet a relé. :( Viszont jól meg lett fizetve a szakértelmem, kaptam szponzorációból két lámpát a versenygépsasra ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 No igen, még él az emlékeimben az a Lurdy tali, amikor fél órát küzdöttetek vele, majd két perc vizsgálat után megmondtam a tutit: fordítva volt bekötve az egyik csati, és nem kapott testet a relé. :) Viszont jól meg lett fizetve a szakértelmem, kaptam szponzorációból két lámpát a versenygépsasra :( :( Ha holnap ott leszel minitalin tartasz erről egy kiselőadást? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Ha holnap ott leszel minitalin tartasz erről egy kiselőadást? ;) 9től rendelek :) a hosszabb vagy a tartalmasabb kiselőadásra vagy kíváncsi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 9től rendelek :) a hosszabb vagy a tartalmasabb kiselőadásra vagy kíváncsi? ;) :( na ezt majd meglátjuk (Te tőled azaz attól függ, hogy mennyire fáradsz le :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 attól függ, hogy mennyire fáradsz le :( Még nem ismersz. ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Még nem ismersz. :) :( :( Azért állt veled szóba... Na de tessék innen elfáradni, és nem itt offolni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Még nem ismersz. :) ;) :( Előre is nagyon köszönöm segítségedet, a tapasztalat nagy úr! (meg a tapasztalatlanság is a pénztárcának) Igaz még nem tudod mit vállalsz, hehe talán nem is baj ;) Vannak még bátor, agilis emberek, ez pozitív :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 nézzzmáá a modi hiénák! ;) Akkó átfáradtam a válasszal a társalgó topicba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Angel's-re visszatérve... Milyen foglalatú égők kellenek az Angel's lámpákba? Csakhogy tudjam milyen Xenonszettel lepessem meg magam karira. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts