mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Szerintem se áll egyik autónak se jól....Kijár a szigetre egy új subaru és ilyen vas MOMO szárny van rajta :( :) :( ;) Ha a kerekelámpásra gondolsz, akkor az pont előttem állt kifelé a szigetről, hát enyhén szólva nem szép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ha a kerekelámpásra gondolsz, akkor az pont előttem állt kifelé a szigetről, hát enyhén szólva nem szép.... Arra...Azon kivül még nem láttam subarut így elcsúfítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Ha már Subaru volt a téma. ;) :) :( Egy Astrát így elcsúfítani... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pfffffffffffff....és a legdurvább az egészben, hogy ennyi pénzből már akár szépet is varázsolhatott volna... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Pfffffffffffff....és a legdurvább az egészben, hogy ennyi pénzből már akár szépet is varázsolhatott volna... :( ;) Na igen. Bár megnézném azt az embert akinek ez komolyan tetszik. Én azért ilyen bucsuszerű verdával nem tudnék járni. Ez már minden szempontból sok. Ha belegondolok hogy még a hátulját nem is láttuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Na igen. Bár megnézném azt az embert akinek ez komolyan tetszik. Én azért ilyen bucsuszerű verdával nem tudnék járni. Ez már minden szempontból sok. Ha belegondolok hogy még a hátulját nem is láttuk. :( Tessék: ;) Meg itt a belseje: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 A hátulja nem is vészes. De az a hupikék törpikék kormány. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 A hátulja nem is vészes. De az a hupikék törpikék kormány. :( Az gáz. Ugye Anti ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Hát ettől GSI egy GSI... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ...a lónak is 4 lába van még is megbotlik... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Egy dolog azért tetszetős rajta. A hátsó lökös a dupla kipuffal. Na azt valahogy eltalálta a gyerek. De a többi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Egy dolog azért tetszetős rajta. A hátsó lökös a dupla kipuffal. Na azt valahogy eltalálta a gyerek. De a többi. :( Azt is koppintotta.... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Egy dolog azért tetszetős rajta. A hátsó lökös a dupla kipuffal. Na azt valahogy eltalálta a gyerek. De a többi. :( Ott bukhat a dolog, ha télen nem ugyanúgy ontja füstöt. Igaz Anti ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Naaaaa füst az jött belőle mindig elég... :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 ;) Ez a Te verdád Atom? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Hát a bugyikék belsővel vagy 4-5 évvel ezelött, azátn a kék-fekete fénnyel meg szintén volt de fél éve kb megváltam tőle... :( Itt elég sok minden le van írva... Meg itt is, van pár adat meg kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Hát a bugyikék belsővel vagy 4-5 évvel ezelött, azátn a kék-fekete fénnyel meg szintén volt de fél éve kb megváltam tőle... :( Itt elég sok minden le van írva... Meg itt is, van pár adat meg kép... Bazz, má emlékszem... Amikor nézegettem az Astra-kat és eldöntöttem hogy F Astra-t fogok venni a Te kocsid képe volt MSN-en nekem kirakva. ;) A fekete hátsólámpa miatt nem cseszegettek a rendőrök? Nekem aztmondták a stylingon hogy nem nagyon szeretik az ennyire sötét lámpákat a zsaruk, keményen büntetnek érte. Pedig rohadt jól néz ki. :) És amit láttam az TüV engedéllyel rendelkezett, szóval elvileg full hivatalos dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Igen, ez egy mts desing hátsó lámpicsku volt, benne az "e" betűvel, így nem volt mit cseszegetni rajta...nem utólag fényezett darab volt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Igen, ez egy mts desing hátsó lámpicsku volt, benne az "e" betűvel, így nem volt mit cseszegetni rajta...nem utólag fényezett darab volt... ;) Lehet ilyesmit még valahol kapni? Nem láttam egyik tuningboltban sem a neten. Te honnan rendelted? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ebayon tudsz venni vagy küldföldi talikon...itthon tudtommal még mai napig nem árulják... Most mondjuk ott is csak fehér van fennt...de ugyan ilyen márkájú a feket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Ebayon tudsz venni vagy küldföldi talikon...itthon tudtommal még mai napig nem árulják... Most mondjuk ott is csak fehér van fennt...de ugyan ilyen márkájú a feket... Találtam feketét De itt hogy kell megvenni? Regelek, gondolom az az első. Aztán rákattolok hogy megveszem és hogyan tovább? Tanultam németül, szal nagyjából elboldogulok, de annyira nem vágom. Ha rákattoltam hogy megvettem akkor utánna mi történik? Kapok valami mélcímet ahol meglehet beszélni a részleteket vagy hogy műxik ez? Ez egyébként elég jó árban van. Az MTS oldala pedig mts.carstyling.de. De ott 189EURO ez a lámpa. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Nem tudom megnyitni az oldalt amit linkeltél...szal nem tudom ott mi van...anno valóban 189 EUr volt az ára...hogy most mennyi lehet ebayon nem tom..nem szoktam nézegetni... A folyamat a következő: Regel, kinézi a motyót megkérdezi, hogy Ungarn okés e, licitál, igyexikl nyerni, ha ez is összejött kap egy emailt, abban leírja hogy mennyi a motyó meg a postaköltség egyben, pénz elutal neki, ha nem kap semmit nem csodálkozik, ha kap, akkor örül...beszerel, gyönyörködik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Nem tudom megnyitni az oldalt amit linkeltél...szal nem tudom ott mi van...anno valóban 189 EUr volt az ára...hogy most mennyi lehet ebayon nem tom..nem szoktam nézegetni... A folyamat a következő: Regel, kinézi a motyót megkérdezi, hogy Ungarn okés e, licitál, igyexikl nyerni, ha ez is összejött kap egy emailt, abban leírja hogy mennyi a motyó meg a postaköltség egyben, pénz elutal neki, ha nem kap semmit nem csodálkozik, ha kap, akkor örül...beszerel, gyönyörködik... :) Aha, értem. Szal lehet hogy átvágnak... Hát akkor még meggondolom. Bár ha most hátsólámpát veszek akkor nem lesz felnim. :( Így már talán meg tudod nézni: Egyébként amit Te linkeltél, az sem jön be, szóval ebay nem szereti a linkelgetést. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Na lentebb írják az okosságot, amit már nem láttam a linkelt képeden... Itt csak a hozzávaló osram diadem izzókat árulják ennyiért... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December11, 2007 Megoszt Elküldve December11, 2007 Na lentebb írják az okosságot, amit már nem láttam a linkelt képeden... Itt csak a hozzávaló osram diadem izzókat árulják ennyiért... :( Hjahh akkor tárgytalan az egész. Én azthittem hogy a lámpákat adják ennyiért. Akkor sztornó. :) Szépen néztem volna ki ha megrendelem és kapok 10db izzót. ;) 47eFtot azért nem ér az a lámpa. Majd talán később. Most biztos nem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts