redline Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Szeretnék egy morcosított motorháztetőt csináltatni a közeljövőben. Morcosításnál mire kell figyelni? menj fel carstyling.hu-ra keress rá a gsi tipusra...nagy részük le van morcosítva és látni fogod, hogy mire kell figyelned pl. a széleknél, vagy milyen ívű, milyen alakú morcosítást szeretnél, mennyire fogja kitakarni a lámpákat/indexeket és az tetszik e neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 No meg, úgy kell megcsinálni, hogy ne rohadjon el egy év múlva... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 menj fel carstyling.hu-ra keress rá a gsi tipusra...nagy részük le van morcosítva és látni fogod, hogy mire kell figyelned pl. a széleknél, vagy milyen ívű, milyen alakú morcosítást szeretnél, mennyire fogja kitakarni a lámpákat/indexeket és az tetszik e neked Ezen már túlvagyok. Megnéztem majdnem az összes GSI-t ami a carstylingon van, ( én is regelve vagyok BIGfoot névvel ha valakit esetleg érdekell ;) ) csak azthittem hogy vannak olyan dolgok amire figyelni kell morcosítás gyártásánál. Nah, akkor amit lesz elég pénzem veszek egy mocitetőt és elviszem a kasztnishoz... Kíváncsi leszek, hogy elküld-e a francba vagy megcsinálja nekem. Azmeg majd kiderül. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Ezen már túlvagyok. Megnéztem majdnem az összes GSI-t ami a carstylingon van, ( én is regelve vagyok BIGfoot névvel ha valakit esetleg érdekell ;) ) csak azthittem hogy vannak olyan dolgok amire figyelni kell morcosítás gyártásánál. Nah, akkor amit lesz elég pénzem veszek egy mocitetőt és elviszem a kasztnishoz... Kíváncsi leszek, hogy elküld-e a francba vagy megcsinálja nekem. Azmeg majd kiderül. :( Másik motorháztető nem a legjobb ötlet tán. Mihez viszonyít majd a lakatos ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Na igen...csak autón fogja tudni megcsinálni...amire figyelni kell, hogy ne legyen benne törés mert az nem szép...dupla lemezből érdemes csinálni, majd a végé visszahajlítani...így nem kell kidobni az első tél után... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Hát a mostani motorháztetőn nem akarom hogy kisérletezzen, meg kell egy olyan mocitető amivel esetleg majd műszakira vihetem a vasat. Morcosítással sztem picsán is rúgnának. Szal veszek egy másik mocitetőt és a mostanit meg addig félrerakom. Így amikor kell át tudom cserélni őket és nem lesz belőle gondom a későbbiekben. Nameg ha elcseszi a mocitetőt esetleg a karosszériás, akkor nem lesz semmi gond mert visszapattintom az eredetit azt kézcsók. Sztem így egyszerűbb mint a mostanit átalakíttatni, utánna meg lefizetni mindenkit. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Hát a mostani motorháztetőn nem akarom hogy kisérletezzen, meg kell egy olyan mocitető amivel esetleg majd műszakira vihetem a vasat. Morcosítással sztem picsán is rúgnának. Szal veszek egy másik mocitetőt és a mostanit meg addig félrerakom. Így amikor kell át tudom cserélni őket és nem lesz belőle gondom a későbbiekben. Nameg ha elcseszi a mocitetőt esetleg a karosszériás, akkor nem lesz semmi gond mert visszapattintom az eredetit azt kézcsók. Sztem így egyszerűbb mint a mostanit átalakíttatni, utánna meg lefizetni mindenkit. :( Egyből vehetnél egy másik kocsit. Hátha fóliázni akarod az üvegket, hátsó ajtóra spojlit rakatni, stb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 :( ;) :D :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Egyből vehetnél egy másik kocsit. Hátha fóliázni akarod az üvegket, hátsó ajtóra spojlit rakatni, stb. :( Gondolkoztam már rajta, de ahhoz mégegy garázst kéne építeni. Ezzel is pont eleget 'optam ahhoz hogy ne menjek bele mégegy ilyenbe, szal marad csak ez. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December9, 2007 Piista. Mit szolnál egy ilyen tuninghoz? Szerintetek mit dobna ez a dízelem kanyarstabilitásán? ;) :) :( Először azt hittem rosszul látok. De szerintem a gazdinak még tetszik is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Piista. Mit szolnál egy ilyen tuninghoz? Szerintetek mit dobna ez a dízelem kanyarstabilitásán? ;) :) :( Először azt hittem rosszul látok. De szerintem a gazdinak még tetszik is. :( lol. Szerintem a poén csak az hogy egy full gyári autóra rakta fel ezt a szárnyat. Talán egy módosított autónak még jól is állna. Egyébként, szerintem sokat nézi a Forma 1-et és Schumachernek képzeli magát. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Hát ez a szárny nem tudom milyen kocsin nézne ki jól :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Hát ez a szárny nem tudom milyen kocsin nézne ki jól :( pl ezen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 lol. Szerintem a poén csak az hogy egy full gyári autóra rakta fel ezt a szárnyat. Talán egy módosított autónak még jól is állna. ez sem gyári, ott van rajta a krómhatású rendszámkeret......még egy ideig aztán majd elkezd lepattoni róla a "króm" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 ez sem gyári, ott van rajta a krómhatású rendszámkeret......még egy ideig aztán majd elkezd lepattoni róla a "króm" :( Ohh, ezer bocsánat. Bevallom férfiasan azt észre sem vettem. :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 ....pl ezen. :(.... Úgy általában én nem szívlelem a megjelölt jellegű szárnyakat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December9, 2007 Úgy általában én nem szívlelem a megjelölt jellegű szárnyakat :( Egy Caravanra nem is illik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/19819/7.jpg pl ezen. ;) Ez a Caravan fennvan a hasznaltauto.hu-n is, ha jól rémlik valami tuningolt Isuzu diesel motorja van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Egy Caravanra nem is illik. Csak a gyári Irmscher........sztem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ez a Caravan fennvan a hasznaltauto.hu-n is, ha jól rémlik valami tuningolt Isuzu diesel motorja van. :( Igen. 1.7 TDI ;) Szerk.: 1.7 Turbo Intercooler Legalábbis a srác oldalán ez van. Tuning Astra F Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Úgy általában én nem szívlelem a megjelölt jellegű szárnyakat :( Szerintem se áll egyik autónak se jól....Kijár a szigetre egy új subaru és ilyen vas MOMO szárny van rajta ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Szerintem se áll egyik autónak se jól....Kijár a szigetre egy új subaru és ilyen vas MOMO szárny van rajta ;) :) :( ;) Na hát pl egy Subaru Impreza-hoz én hozzá nem nyúlnék. Az úgy szép ahogy a gyárból kijött. Vagy ha valami "alap" modellem lenne, megvenném a GYÁRI kiegészítőket hozzá. De hogy valami csicsa lökössel meg gagyi szárnyal feldíszítsem az számomra elképzelhetetlen. Egyébként ezt a vonalat szeretném követni a saját verdámnál is. Nevezetesen GSI cuccokat fogok ráaggatni, ha minden jól megy és találok alkatrészeket. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Egyébként ezt a vonalat szeretném követni a saját verdámnál is. Nevezetesen GSI cuccokat fogok ráaggatni, ha minden jól megy és találok alkatrészeket. ;) nem tudom mennyiért vetted az autódat, de szerintem jobban jöttél volna ha kész gsi-t veszel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 nem tudom mennyiért vetted az autódat, de szerintem jobban jöttél volna ha kész gsi-t veszel ;) Így utólag belegondolva már szerintem is, de már megvettem ezt. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Így utólag belegondolva már szerintem is, de már megvettem ezt. :( ;) Még nem késő váltani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts