opel16v Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Áramot bármilyen áramkörben lehet mérni, ha megszakítod, és sorba kötöd a műszert :unsure: Amúgy érdemes ismerni az adott LED adatait, ugyanis elég széles a skála a rajta eső feszültség, és a maximális áram értékeiben. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laby Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 sziasztok. volna kettő kérdésem. 1: le szeretném falazni a hátsó ajtót és azt szeretném tudni, hogy mik szükségesek hozzá pl. hogyan nyissam ki, milyen anyag szükséges a "fal"-hoz, stb, stb, stb 2: szeretném eltüntetni a tankbeöntő nyílást. (ehhez is mik szükségesek) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 sziasztok. 2: szeretném eltüntetni a tankbeöntő nyílást. (ehhez is mik szükségesek) köszi Őőőő és akkor hol megy bele majd az üa? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laby Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Őőőő és akkor hol megy bele majd az üa? :unsure: nem tom. azért kérdem. de láttam már olyan astrát amin nem volt beöntő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Őőőő és akkor hol megy bele majd az üa? :unsure: kanna az utastérbe, benzincső bele :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 nem tom. azért kérdem. de láttam már olyan astrát amin nem volt beöntő... Vagy az is lehet hogy dízel volt nem??? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 Vagy az is lehet hogy dízel volt nem??? :unsure: :wacko: Neked is kellett venni a tankbetöltő környékére pókriasztót? :lol: Allandóan beszövik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 nem tom. azért kérdem. de láttam már olyan astrát amin nem volt beöntő... valahol láttam hasonlót,de nem tudom milyen autó volt, és ott a hátsó lámpa kifordítása után lett megtalálható a tankbeömlő... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 pl. ez olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2007 pl. ez olyan. Na ezt láttam én is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Áramot bármilyen áramkörben lehet mérni, ha megszakítod, és sorba kötöd a műszert :wacko: na jo de én ugy értettem amit irtak, hogy fogyi nélkül akarta mérni. az áramkörhöz az is kell ha jol emlékszem táp madzag fogyasztó:unsure: és igen sorba kell bekötni, nem párhuzasmosan ezt viszont elkavartam sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 hát eza cooper gsi je nem semmi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Kaptam egy ilyen emailt: Ha valakit érdekel a dolog, intézze! "Szia! Lajtner Zsolt vagyok, Budapestről a StreetVox Kfttől. Cégünk autóhifi-t és optikai tuning felszereléseket importál. Most találtam meg a klubbotokat a neten. Szerintem érdekelhetné a tagokat a termékeink egy része. Amit most ajánlani szeretnék az két dolog, az egyik az úgy nevezett "Plazma számlap" a másik, pedig a króm keret a műszeregység köré. A mellékletben csatoltam 2 képet is kifejezetten az Astra F GSI szamlapjáról működés közben, beszerleve sajnos nincs fotóm, de egy Civic számlap képét is megtaláljátok amit beszerelve fotóztam. Nagyjából ezt mutatja az Astra is beszerelve. A képeket telefonnal csináltam, ha szeretéd, csinálok jobbakat is kamerával. Mi közvetlenül a gyártótól vásárlunk, ezért kedvező árakat tudunk adni. A számlap egy nyomtatott áramkör, jár hozzá egy kezelő, amivel a színárnyalatot és a fényerőt lehet szabályozni, 12V-t kell neki adni és működik is. A krómkeretet pattintva lehet rögzíteni a műszerfalba, ragasztani nem kell. Az alap áraink: Plazma számlap 15000ft/készlet Króm keret 10000ft/készlet Természetesen nagyobb darabszám esetén tudunk kedvezményt adni az árakból, ez megbeszélés tárgyát képezi. A Hondásoknál ez úgy működik, hogy egy ember leszervezi és összegyűjti a rendeléseket és amikor összejön egy nagyobb rendeléás leadja nekem. A kedvezményt neki adom, hogy Ő mit csinál vele, az az Ő dolga szerintem megtartja magának a különbséget:) Ha az ajánlatom megnyerte a tetszésedet keress nyugodtan emailen vagy telefonon. Üdv Zsolt 20-9-452-493" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 a képek lemaradtak Anti! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 a képek lemaradtak Anti! :wacko: meeee nem tetszettek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 vazze, így hogy tolongjanak a srácok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 meeee nem tetszettek... :unsure: azért tolhatnál egyet, én kiváncsi lennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laby Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Ezért az e-mail címet megkaphatjuk? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 google rulez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Egy távoli ismi szeretné a C16NZ-t átalakítani C16SE-re.A kérdés pedig, hogy mennyiben egyezik a 2 motor?Löket/furat/kompresszióviszony? Ill. mi az, amit át kell tenni egyikről a másikra? Esetleg +érzékelők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Egy távoli ismi szeretné a C16NZ-t átalakítani C16SE-re.A kérdés pedig, hogy mennyiben egyezik a 2 motor?Löket/furat/kompresszióviszony? Ill. mi az, amit át kell tenni egyikről a másikra? Esetleg +érzékelők? Én ugyanezen gondolkodom C14-re :lol: Úgy tudom, hogy a blokk tökugyanaz, csak a vezérlést kell cserélni (ECU, szelepelés, injektor -na, meg az első féktárcsa -legalábbis 1.4-nél). A kompresszió nagyobb az SE-ben még a motorszáma alapján (http://www.topbuzz.co.uk/info/engine_codes/engine_codes.htm), de gondolom ez már úgy is adódik az új vezérlésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Komplett hengerfej, szívósor, befecskendezés, AC, kábelköteg, ECU... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Sziasztok! Kéne egy kis tanács (főleg olyantól aki tapasztalatból beszél) az ügyben hogy milyen márkájú ültetőrugót lenne érdemes vennem! Fateromnak van gy off yarisa, abba vettünk enzo-t és igen kaki lett tőle, ültetni ültette de nagyon imbolygós lett (jobban mint a gyári rugókkal). Nekem F caravanom van diesel. Ja és persze az ár sem mindegy! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Sziasztok! Kéne egy kis tanács (főleg olyantól aki tapasztalatból beszél) az ügyben hogy milyen márkájú ültetőrugót lenne érdemes vennem! Fateromnak van gy off yarisa, abba vettünk enzo-t és igen kaki lett tőle, ültetni ültette de nagyon imbolygós lett (jobban mint a gyári rugókkal). Nekem F caravanom van diesel. Ja és persze az ár sem mindegy! Előre is köszi! Ültetésnél nem elég rugókat cserézni, célszerű gátlókat is.Nem extrém, max. 40mm-nél még bőven jó a normál, de lehetőleg gázos gátló, pl. SACHS. Ennek cseréje nélkül az elhasználódott gátlóval bizony imbolyogni fog a gép.Amúgy saját tapasztalat. Komplett hengerfej, szívósor, befecskendezés, AC, kábelköteg, ECU... :lol: Semmi plusz extra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts