redline Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Nejon:Sima csavarral van felrögzitve amit adtak hozzá szal éjjel nappal fenn van...vezetés közben egyáltalán nem zavar mert kormány általában takarja-tehát a csavarral raktad fel? mekkora csavarokat adtak hozzá? -nagy luk marad utánna? -a kétoldalas ragasztószalagon nem is gondolkoztál? -12V-rol megy? -honnnan vezettél el hozzá áramot? thx Redline a link berakást... ezért vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 "ezért vagyok" :) a csavar egész pici (2mm fej átmérö kb...hossz:4mm kb) a bal neon a kárpit szerü részbe van becsavarva szal azt hittem hogy onnan majd kiesik de nem... szal jol tartja...jobb oldalon a müanyag tartóba van becsavarva ott még jobban tart...picit elő kellett furni neki a lukat....luk nem maradt utána ..nem is tom igazán mire gondolsz...hisz a lukban a csavar van :lol: kétoldalu ragi sehova nem ragad fel a beltérben! se müanyagra se kárpitra se sehova :lol: .... 12v ről megy....a biztositék táblánál van az egyik vége a világitás biztositékján...a másik vége(asszem ez a földelés...) meg az ajtónál egy csavarhoz ...trükkös megoldás :D egyszoval mindenkinek ajánlom Fastrába...pici melo van vele de megéri.... majd dobok még rola képeket részletesebben ha esetleg ti is szeretnétek ilyet bedobni a sajátotokba...csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április4, 2004 Megoszt Elküldve Április4, 2004 Nagyon jól néz ki. Belső világítás kékítéssel meg egyenesen állat lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2004 Megoszt Elküldve Április5, 2004 Ilyenem nekem is van!!! :wink: A különbség csak annyi, hogy mind a két oldalon, nekem is villog zenére, és én betettem a fénycsövet a kormányoszlop alatti műanyag ívébe, így maga a cső nem látszik csak a fénye, és nem világít felfele csak a lábteret világítja. :wink: Üdv,.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Itt is vannak szép dolgok!! http://www.tachodesign.de/html/tachoringe_...nge___aus_.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 A különbség csak annyi, hogy mind a két oldalon, nekem is villog zenére, és én betettem a fénycsövet a kormányoszlop alatti műanyag ívébe, így maga a cső nem látszik csak a fénye, és nem világít felfele csak a lábteret világítja. :wink: Üdv,.: Atommanó KÉPEKET! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április6, 2004 Megoszt Elküldve Április6, 2004 Nálam is dupla oldalon van...nemtom mire mondtad hogy: "A különbség csak annyi, hogy mind a két oldalon," videjo lehet nem a legjobb....csao Amugy Tápioszecső !komoly az avatarod...und a kocsi belülröl is gondolom üt :) szal klassz :D micsoda szavak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Dobtam pár new képet dual végröl....meg pár photoshopos ügyeskedést.... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Cső! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 Dobtam pár new képet dual végröl....meg pár photoshopos ügyeskedést.... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Cső! :) élőben mégszebb volt szerncsém látni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2004 Megoszt Elküldve Április8, 2004 :) Köcsögöm széken (ace ventura) :DD a k ö *s ö g szót irja igy a forum szekuriti szisztem :) csak igy nem poénos.... na szal thx :) amugy köcsö*öm széken az eredeti Ventura beszólás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...715&beginnum=60 PLS aki tudja kié ez a dög az jelezze ugyanis szeretnék kérdezgetni a gazditól párat!!! Hali és thx elöre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...715&beginnum=60 PLS aki tudja kié ez a dög az jelezze ugyanis szeretnék kérdezgetni a gazditól párat!!! Hali és thx elöre.... Ugyemlékszem egy kék GSI belseje ez talán ezé vagy itt Hernád Tomi is csinálgat ilyesmit nekem személy szerint nem tetszik a másszinre fujt félmüszerfal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Hi! Azt vágtam hogy a H. Tomi csinált már iet...de teljesen elfelejtettem :) szal jo 5let majd felhivom oszt érdeklödöm!amugy a linkek nem müxenek amit beirtál...legalább is nálam nem ...egyébként mért nem tetszik a szinezés?csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Sziasztok! Régóta olvaslak benneteket, úgy gondoltam írok. Egy 96-os x14xe f caravanja van a családnak Az lenne a kérdésem hogy a kékítést meg lehet e csinálni a magnó gombjain is??? Próbálta már valaki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Sziasztok! Régóta olvaslak benneteket, úgy gondoltam írok. Egy 96-os x14xe f caravanja van a családnak Az lenne a kérdésem hogy a kékítést meg lehet e csinálni a magnó gombjain is??? Próbálta már valaki??? Ha a magnó gyári akkor a világítást ledek végzik. (Ha nem az akkor is valószínűleg.) A ledek festése nem hozza azt az eredményt amit az izzófestéssel elérnél, sajnos. Egyedüli megoldás lenne a csere. Ha elég ügyesnek/bátornak érzed magad ehhez akkor vágj bele. De mivel van vagy 10-15 benne, szerintem ez a lépés meggondolandó. Tanács: Vegyél egy kék világítású fejegységet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Tanács: Vegyél egy kék világítású fejegységet. :) 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Köszi a választ, nem akarok festegetést. Gány. Megvettem egy csomó állat ledet, a hétvégén be is aplikálom sok helyre. A magnót egyenlőre felejtem akkor... Még egy kérdés aki csinálta már a műszerfalat: a vnet-es help nagyon jó csak azt nem tudom, hogy az astra műszerfalba hány ledet kéne számszerűleg berakni, hogy minden hol jól nézzen ki. Ja és mégegy dolog: szerintem a led csiszolgatás nem a legjobb dolog, hanem egy kis jó fényáteresztéső epokittet kell kenni elé és az majd elteríti. esetleg egy kis átlátszó sziloplasztot. vélemény?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Még egy kérdés aki csinálta már a műszerfalat: a vnet-es help nagyon jó csak azt nem tudom, hogy az astra műszerfalba hány ledet kéne számszerűleg berakni, hogy minden hol jól nézzen ki. magában a müszerfalban 4 db foglalat van, nemtudom tudsz e többet betenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 magában a müszerfalban 4 db foglalat van, nemtudom tudsz e többet betenni Hát ha fúrsz lukakat mindenképp, egyébként a a vnet-es helpben 9 szerepel a vectrába tehát a két duplaledes megoldás mellett elvileg még 3 új helyet is talált Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Jaj és még egy kérdés: mivel gyárilag szar, fordulatszámmérő nélküli astránk van le szeretném cserélni fordulatszámmérősre. De nem akarok egy külön kirakott fordszámmérőt. be lehet rakni, mondjuk a gsi-ét vagy más fordulatszámmérőst? és ha igen át kell kalibrálni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Jaj és még egy kérdés: mivel gyárilag szar, fordulatszámmérő nélküli astránk van le szeretném cserélni fordulatszámmérősre. De nem akarok egy külön kirakott fordszámmérőt. be lehet rakni, mondjuk a gsi-ét vagy más fordulatszámmérőst? és ha igen át kell kalibrálni?? A műszercsoport egy az egyben cserélhető, ha szerencséd van a kábelkötegben is benne van a jelkábel, ebben az esetben kb. 8 perc a csere. Patyi Laciéknál simán megcsinálják neked, csak előbb telefonálj oda, hogy jelenleg van e a polcon fordulatszámmérős műszercsoport. 06/30 922-6040 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goliath Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 A műszercsoport egy az egyben cserélhető, ha szerencséd van a kábelkötegben is benne van a jelkábel, ebben az esetben kb. 8 perc a csere. Patyi Laciéknál simán megcsinálják neked, csak előbb telefonálj oda, hogy jelenleg van e a polcon fordulatszámmérős műszercsoport. 06/30 922-6040 köszi :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 Tiszteletem ujra!:) Mivel ket hete eltort a muszerfalba meno kilometerspiral, es ki kellett cserelnem, ugy dontottem, hogy nincs az az eg, amiert meg egyszer kiszerelem a muszerfalamat :) Szoval minden maradek izzot lecsereltem ledre. Minden maradt a regi szinben, kiveve a "ures a tank" led, amelyik piros lett, es a kezifek ledje, ami helyett villogo pirosat raktam be. Itt van egy kis dokumentacio. Nem tul dijnyertes kepek, de azert hatha hasznos lesz par embernek, aki hozza akar fogni a dologhoz. http://linux.gyakg.u-szeged.hu/~radu/phoenix/muszfal/ Kicsit mas lett az aramfelvetele igy a muszerfalnak, szoval inditas utan az elso gazadasig meg vilagit par led - gondolom azert, mert nincs akkora aramfelvetel, hogy "el tudja donteni", hogy van-e toltes. Majd csinalok par kepet az megvaltozott vilagitasokrol is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 http://vnet.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm Ez a cim sokat segithet ha müszerfalat szeretnétek babrálni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Vajh hol lehet ilyen indexet szerezni ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts