opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 http://www.nitrogen.hu/termekeink/gazok.html#ni De nem hiszem hogy a cooler nagyon örülne +50fokról -196fokra hűtésnek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 föleg hogy semmi értelme nem volt.Sőt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Érezted hogy jobb lett?Mert mire onnan visszértetek ismét felmelegedett a levegő.Az időd meg olyan lett amilyen :D :lol: Szerezhetnél még,mert elés sok embernek szüksége lenne rá :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Időt már így nem mentem, mert a 3-dik kör után hűtöttünk, azt hittük még megyünk majd...de nem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Időt már így nem mentem, mert a 3-dik kör után hűtöttünk, azt hittük még megyünk majd...de nem... :unsure: Akkor meg pláne :lol: Vagy ha már ilyesmiben töröd a fejed akkor taláj ki valamit hogy belülről lehessen hűteni,akár menet közben is.Vagy ezt is Én találjam ki? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Majd jól megbeszéled a németekkel, hogy hogy kéne ezt megvalósítani...elvégre is Te vagy a nagy németes... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Majd jól megbeszéled a németekkel, hogy hogy kéne ezt megvalósítani...elvégre is Te vagy a nagy németes... :P :wub: Miért kell őket utánozni,egyedi ötlett kell.Látod nem is ismerik a halont :P .Azt hiszem az ablakmosó tartálynál még van hely luk a tűzfalon ott ki lehetne vezetni a cuccot.Nem is tudom ki értette meg a német rendört hogy hol kell befordulni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Én anno körbejártam, és 40.000 alatt nem találtam rá embert...annyiért meg jó lesz így... :wub: Persze annyiért lehet kapni új epromot bele ami gyárilag nulláról indul...utánna már könnyen lehet tekergetni mechanikusan. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Azért azt ne feledjük, hogy az eeprom-ban más adatok is tárolva vannak, amik nélkül nem működik a műszeregység. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Opel16v! Természetesen ennyiért lehet megrendelni az opel márkaképviseletnél az új epromot ami gyárilag tartalmazza a szükséges adatokat. Üres eprom nem kerülne ennyibe! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Aham. Mondjuk megnéznék egyszer egy ilyen eeprom-ot, ha nincs bekódolva a benne levő adat, akkor könnyen lehetne módosítgatni pl. a km adatot. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Hogy miért akar valaki cryslert csinálni az f astra cabriójából? :wub: És ilyen áron eladni? :P Ennyi kilóméterrel! MEGA SHOCK! :P Crysler astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Hogy miért akar valaki cryslert csinálni az f astra cabriójából? :wub: És ilyen áron eladni? B) Ennyi kilóméterrel! MEGA SHOCK! :P Crysler astra Ráadásul nem is szép! Sőt, ronda :P ! Oldalról még úgy-ahogy, de az eleje meg a hátulja szerintem csúnya lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ....Hogy miért akar valaki cryslert csinálni az f astra cabriójából? :wub:.... Mert neki így tetszik ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Mert neki így tetszik ? :P Tudom, ízlések és ficamok, de akkor is így elszabni egy ritka autót.................. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ez tényleg csúnya. :wub: És ennyiért a büdös életben nem kel el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Tudom, ízlések és ficamok, de akkor is így elszabni egy ritka autót.................. :wub: Nem azt momdom, hogy füüüüüüü de szép autó. Ellenben van benne koncepció, érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Nem azt momdom, hogy füüüüüüü de szép autó. Ellenben van benne koncepció, érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva. Igazad van, akkor én is inkább az "érdekes" :wub: jelzőt használom rá! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Bocsi srácok, ha volt már, de én csak most találtam erre az oldalra és nem semmi lenne egy ilyen kompresszoros motort megépíteni! :wub: ASTRA GSI és OMEGA 3000 24V supercharged Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 .....érdekes egységet alkot a belsőt és hátsó lámpát leszámítva. Mivel sedanhoz is csak ilyen hátsó lámpát lehet kapni, én ezért nem veszek. Inkább marad a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Voltam ma az embernél aki felrakta a kartervédőt, mert a 7végi szervíz után nem oda ment vissza ahol volt, és beleért a kipuffba. Amikor a srác aláment a gépnek, csak ennyit mondott: Bazzeg ez aztán kapott az élettől, nemkicsiket!Itt van egy csík, ami olyan, mint ha beleflexeltek volna! :P Szal a jelek szerint, szakértő szemmel is hasznos dolog a kartervédő! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Mivel sedanhoz is csak ilyen hátsó lámpát lehet kapni, én ezért nem veszek. Inkább marad a gyári. Elég kajla az a lexusosságos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Elég kajla az a lexusosságos. Nekem egyik hátsó lexus lámpa utánzat sem jön be! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Nekem egyik hátsó lexus lámpa utánzat sem jön be! :wub: Volt o9lyan ami tetszett, de akkor még másként gondoltam a témára. Meg lóvér' sem volt rá. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts