Laci4 Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nem semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Csinálok én sokkal különbet is eccercsak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Csinálok én sokkal különbet is eccercsak... :unsure: Ezt 2-3 éve hallgatom..ezért vettem meg tavaly ezt a "vackot"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor mondtam először ezt, amikor megvetted azt a leáldozó technikát. :unsure: Amint lesz szabad "teljesítményem", nekilátok a terveknek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Na nehogy már! Nem szabad eladni azt a kevés Vectra LCD-t, ami kishazánkban van, hisz nekünk sincsen elég. :unsure: Ha kell ennyiért szólj mert szerintem lesz még :) Ebből lesz a sok turbós opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor mondtam először ezt, amikor megvetted azt a leáldozó technikát. :unsure: Amint lesz szabad "teljesítményem", nekilátok a terveknek... :D Na az engem is érdekelne. :) Mit is tervezel? Ha kell ennyiért szólj mert szerintem lesz még :lol: Ebből lesz a sok turbós opel. Ne felejtsd, hogy mi áll az aláírásodban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Na az engem is érdekelne. :unsure: Mit is tervezel? Gondoltam ha már egyedi technológiákkal foglalkozom a munkám során, és már megvan a saját tervezésű BC-m is, összehozom a tudást a hasznossal, aztán építek digit műszeregységet... Valami sokkal jobbat, mint a gyáriak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 És hogy néz ki az idöddel? Lehet még a közeljövöben ebböl valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 És hogy néz ki az idöddel? Lehet még a közeljövöben ebböl valami? Ígérni nem merek, de szeretnék télen foglalkozni ezzel a témával. :) Talán tavaszra lesz kész megoldás. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Kíváncsian várom a fejleményeket. Még egy okkal több, hogy télen a tavaszt várjam. :unsure: De gondolom majd Blitzen is lesz alkalmunk kicsit beszélgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ehhez válassz valami koradélutáni időpontot, mert később nem sok értelmeset lehet majd belőlem kihúzni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ehhez válassz valami koradélutáni időpontot, mert később nem sok értelmeset lehet majd belőlem kihúzni :) :unsure: Akkor majd utána beszélünk értelmetlen dolgokról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Akkor majd utána beszélünk értelmetlen dolgokról. :) Azt utána lehet reggelig minden mennyiségben. Kivéve ha éppen színpadon leszek :D De asszem ez már nem ez a topic :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Azt utána lehet reggelig minden mennyiségben. Kivéve ha éppen színpadon leszek :D De asszem ez már nem ez a topic :unsure: Igen, ez már itt Off. :) De nem baj. Hogy ne legyek off, hozod az Astrádat is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Igen, ez már itt Off. :unsure: De nem baj. Hogy ne legyek off, hozod az Astrádat is? Jó idő esetén szeretnék azzal legurulni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Ne felejtsd, hogy mi áll az aláírásodban. :unsure: Nem nekem lesz ebböl turbóm,ez nem az Én üzletem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Sziasztok! Ha már szóba került a Veki digit....nem tudtok valakit ajánlani aki betudná állítani a km-t rajta? Warwolf: Másik hőfokjeladó kell hozzá....azzal pontosabb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Én anno körbejártam, és 40.000 alatt nem találtam rá embert...annyiért meg jó lesz így... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Gondoltam ha már egyedi technológiákkal foglalkozom a munkám során, és már megvan a saját tervezésű BC-m is, összehozom a tudást a hasznossal, aztán építek digit műszeregységet... Valami sokkal jobbat, mint a gyáriak :) Gabi! ha kellenek műszerfalas dolgok pl. lcd több méretben meg alkatrészek, stb. szólj vannak újonnan. Az lcd-k monitornak is jók csak be kell gyújtani, elvileg van minden :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Adatlapokat tudsz küldeni? Vagy legalább gyártó/típusszámot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 A begyújtást én vállalom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Tomnak frissebb a rutinja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 De ő most evvel ki is élte magát...én meg már ki vagyok éhezve... Erről jut eszembe... Mekkorát néztek a Jürgenek a Blitz hitsen, amikor gyorsulás elött előkaptuk a Halonnaloltót, és behűtöttük vele a Coolert... rohantak oda, hogy mi ez a csodaszer...:-) Pedig vannak akinek jól jött volna mi meg ilyen baromságokra pazaroltuk... :) :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 a folyékony nitrogén menőbb... :unsure: "Ha folyékony nitrogénhez jutunk Folyékony nitrogén Magyarországon is könnyen beszerezhető. Megvásárlásán és szállításán kívül semmi akadálya annak, hogy fizika vagy kémiaórán, szakkörön tanári felügyelettel megismerkedhessünk e folyadék tulajdonságaival, illetve néhány test, tárgy, anyag tulajdonságaival a nitrogén hőmérsékletén. Néhány liter folyékony nitrogénnel talán a helyi vagy a környékbeli egyetemek, főiskolák is tudnak segíteni, ha ilyen jellegű kutatással foglalkoznak (előre is elnézést kérek az érintett kollégáktól, de szerintem az ifjúság kíváncsisága ennyit mindig megér a tanár számára), és akár közönséges termoszokban is óvatosan szállíthatjuk. Ha kiöntjük egy tálba vagy a padlóra, a folyadékcseppecskék gyorsan elpárolognak, a felmelegedett nitrogéngáz pedig teljesen veszélytelen, hiszen a levegőnek is kétharmad részben alkotórésze. Arra azért vigyázzunk, hogy a szemünkbe ne fröccsenjen (használjunk szemüveget), s a bőrünkkel ne érintkezzen, mert fagyási (égési) sérüléseket okozhat." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Szerezz ilyet... :unsure: pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts