warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/24715426.jpg Bati cartárs kérte tőlem ezeket a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Tegnap este beszerelésre került a Kadett LCD az Astrába.Udi hathatós, és profi módon csinálta meg, minden forrasztva van, bármikor kiszedhető belőle.Késő estig, szinte megállás nélkül csinálta, így a bekalibrálással együtt 0:22-re végeztünk vele.5km/h-val mutat többet, mint a tényleges sebesség.Bemértük GPS-szel. Úgyhogy most nagyon örülök, és végtelenül hálás vok Udinak a profi kivitelezésért!!!!!! Egyébként kicsit késik csak az óra, nem okoz semilyen elektronikai problémát, a mc.lámpa nem világít, normálisan húz, úgyanúgy lehet vele döngetni, stb. stb. stb. ................. Ma végre tankolni is kellett, szal ez az óra kisit később jelzi vissza minimális üza.szintet, mert amikor elkezdett villogni, rögtön indultam a benyakútra, és ott 44L-t csöpögtettek bele.Ami olyan 2L körüli eltérést jelent a "manuális" mutatós órával szemben, tehát az ennyivel korábban hívta fel a figyelmemet a "problémára". Jah, meg volt még 2db apró vonalka is, ami az üza.szintet hivatott jelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Ma végre tankolni is kellett, szal ez az óra kisit később jelzi vissza minimális üza.szintet, mert amikor elkezdett villogni, rögtön indultam a benyakútra, és ott 44L-t csöpögtettek bele.Ami olyan 2L körüli eltérést jelent a "manuális" mutatós órával szemben, tehát az ennyivel korábban hívta fel a figyelmemet a "problémára". Jah, meg volt még 2db apró vonalka is, ami az üza.szintet hivatott jelezni. 52 literes a tank,elméletileg akkor kell jeleznie a lámpának,amikor még kb.100km-t megtudsz még tenni a maradék üa-val.Tehát szerintem a maradék 8l kb jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 52 literes a tank,elméletileg akkor kell jeleznie a lámpának,amikor még kb.100km-t megtudsz még tenni a maradék üa-val.Tehát szerintem a maradék 8l kb jó! Kérdés csupán az volt, hogy a digit, mennyire hozza a mauális pontosságát.Szal megállapítom, hogy yo lesz ez! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Kérdés csupán az volt, hogy a digit, mennyire hozza a mauális pontosságát.Szal megállapítom, hogy yo lesz ez! :unsure: Van képed a berakott digitről?Beszéltem pár mágussal és azt mondták hogy szét kell szedni egy astra F órát és annak a házába kell belerakni,hogy szépen álljon.Mint ahogy sxp-nek is van. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/5587/2.jpg?1151523493 Neked is így van berakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Van képed a berakott digitről?Beszéltem pár mágussal és azt mondták hogy szét kell szedni egy astra F órát és annak a házába kell belerakni,hogy szépen álljon.Mint ahogy sxp-nek is van. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/5587/2.jpg?1151523493 Neked is így van berakva? Kétségtelen, hogy legtökéletesebben abban áll, de ki lehet hozni az eredeti "házzal" is, csak lentebb kell engedni, egy kis lemez segítségével kb. 1cm-t, és jó lesz.Ha mégsenem, akkor egy ügyeskezű műanyagossal hozzá kell alakítani azt a burkolatot, amit az óra elöl kell kiszedni. Viszont kicsit trükkös a vízhőfokjelzőm, mert bár a tökéletes vízhőfokot mutatta, 1Xcsak elindult a ventim.Még szerencse, hogy legalább az a szakasz tudja a dolgát.Ennek meg utána kell járnom majd. Pl. Demó v. pedig Udi segítségével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Kétségtelen, hogy legtökéletesebben abban áll, de ki lehet hozni az eredeti "házzal" is, csak lentebb kell engedni, egy kis lemez segítségével kb. 1cm-t, és jó lesz.Ha mégsenem, akkor egy ügyeskezű műanyagossal hozzá kell alakítani azt a burkolatot, amit az óra elöl kell kiszedni. Viszont kicsit trükkös a vízhőfokjelzőm, mert bár a tökéletes vízhőfokot mutatta, 1Xcsak elindult a ventim.Még szerencse, hogy legalább az a szakasz tudja a dolgát.Ennek meg utána kell járnom majd. Pl. Demó v. pedig Udi segítségével. Hát a lemezeléssel nem fog beállni mert oldalt még jó fél-fél centi hézag marad mint nálam :unsure: Műanyagossal is beszéltem már de aszonta hogy elég maceráns dolog azt megmunkálni. Mondtam melegítsék fel és hajlítsák majd úgy megheggeszteni hogy beálljon rendesen. de még nem jutottam el odáig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ezért jó az A Corsa, abban úgy áll, min ha abba találták volna ki. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Hát a lemezeléssel nem fog beállni mert oldalt még jó fél-fél centi hézag marad mint nálam :unsure: Műanyagossal is beszéltem már de aszonta hogy elég maceráns dolog azt megmunkálni. Mondtam melegítsék fel és hajlítsák majd úgy megheggeszteni hogy beálljon rendesen. de még nem jutottam el odáig :) Ezért járnál te is jobban ha egy f astra müszer órát szétszednél és annak a házába raknád bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ezért járnál te is jobban ha egy f astra müszer órát szétszednél és annak a házába raknád bele. Az viszomt korántsem olyan egyszerü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Az viszomt korántsem olyan egyszerü. Tudom,pont ezért egy kicsit most elgondolkozok azon hogy kell e nekem egyáltalán a digit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ezért kell Vectra digitet rakni az Astrába... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ha lenne neked még egy fölösben, nyugodtan szólj. :unsure: Nem terem olyasmi minden fán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Tudom...és ha tudnátok mennyiért vettem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Látom, nagyon el akarod mondani. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nem köpök... :unsure: Na jó... Duenen hírdette anno a csávó, 33.000 HUF-ért... Telszám volt, felhívtam, elmondta, hogy műxik, és hogy van hozzá jeladó is, csak egy olajnyomásgomba kell, és kész... Alkudtam egy picit, 30.000 ért odaadta (jeladókkal) és még a postaköltséget is ő fizette... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Nem köpök... :unsure: Na jó... Duenen hírdette anno a csávó, 33.000 HUF-ért... Telszám volt, felhívtam, elmondta, hogy műxik, és hogy van hozzá jeladó is, csak egy olajnyomásgomba kell, és kész... Alkudtam egy picit, 30.000 ért odaadta (jeladókkal) és még a postaköltséget is ő fizette... :) Szerencse, hogy lövése nem volt a valós értékéről.Amúgy az új ára 536e.ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ezért kell Vectra digitet rakni az Astrába... :) Az pedig olyan gyorsan megvan, mint egy tankolás és szinte semmi szívás nem lehet vele. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Szerencse, hogy lövése nem volt a valós értékéről.Amúgy az új ára 536e.ft :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 :) :D :lol: Udi utánakérdezett nem is olyan régen...........bezonyám! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Az pedig olyan gyorsan megvan, mint egy tankolás és szinte semmi szívás nem lehet vele. :lol: Ja ugyanakkora szívás az is. :unsure: :) :D A németek astrába alakítva 400eurot is adnak érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Ja ugyanakkora szívás az is. A németek astrába alakítva 400eurot is adnak érte Söt, még többet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Söt, még többet is. Ilyennel kéne ám foglalkozunk, meg turbós cuccokal. Ezeket kéne a németeknek nyomni, nem semmi pénz van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Söt, még többet is. Többet nem igazán az ebay-n kettö darabb is elkelt most amit a haverok adtak el,de 382,390nél többet nem adtak érte. Ilyennel kéne ám foglalkozunk, meg turbós cuccokal. Ezeket kéne a németeknek nyomni, nem semmi pénz van benne... Már megbeszéltük pénteken a lurdynál hogy beindul a vectra digit maffia :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Na nehogy már! Nem szabad eladni azt a kevés Vectra LCD-t, ami kishazánkban van, hisz nekünk sincsen elég. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts