coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Én akkor hinnék benne ha valaki igazán megoldaná,hogy ne a motor meleg levegőjét szívja be,és ezalatt nem a letakart fémlapra gondolok :D :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Egyre többen mondjátok hogy jobb lett,már kezdek kételkedni hogy nem nekem van igazam :huh: :lol: :) (de kétlem :D ) Nekem magasabb fordulaton érezhetően jobban megy a gép, és nem csak a hagja nagyobb, de tényleg.Mondjuk úgy lenne az igazi, hogy a katalizátort is vagy kivenném, vagy pedig kicserélném sportra.De egyenlőre erre most nincs keret.CSak ha mégis lenne, akkor sztem azok a kopoltyúk, és a lerekesztés is meglesz. Akkor már talán közelízeném azt a +10LE-t.Erősen alulról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Én akkor hinnék benne ha valaki igazán megoldaná,hogy ne a motor meleg levegőjét szívja be,és ezalatt nem a letakart fémlapra gondolok :) :lol: :D :huh: Menet közben nem a motor meleg levegőjét szívja be. Dugóban viszont igen. De akkor a műanyag légszűrőház is átmelegszik annyira. Viszont a dugóban nem nagyon izgat, hogy megvan-e mind 120 paci. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Én akkor hinnék benne ha valaki igazán megoldaná,hogy ne a motor meleg levegőjét szívja be,és ezalatt nem a letakart fémlapra gondolok :D :lol: :) :huh: Erről beszélek!!!!Ha van időd, vedd ki a gyári szűrőházat, és nézz be mögé.Ott lesz az a nyílás, amiről regélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Erről beszélek!!!!Ha van időd, vedd ki a gyári szűrőházat, és nézz be mögé.Ott lesz az a nyílás, amiről regélek. Az ott még mindig kevés,mivel a gyári elölről szív a menetszélből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Erről beszélek!!!!Ha van időd, vedd ki a gyári szűrőházat, és nézz be mögé.Ott lesz az a nyílás, amiről regélek. Oldalt csak rögzítés van, alulról és előről szív tudtommal. Oldalt egy merevítés van én azt még csak sufni mód kivágva láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nekem magasabb fordulaton érezhetően jobban megy a gép, és nem csak a hagja nagyobb, de tényleg.Mondjuk úgy lenne az igazi, hogy a katalizátort is vagy kivenném, vagy pedig kicserélném sportra.De egyenlőre erre most nincs keret.CSak ha mégis lenne, akkor sztem azok a kopoltyúk, és a lerekesztés is meglesz. Akkor már talán közelízeném azt a +10LE-t.Erősen alulról! :lol: Én a komplett kipufogó rendszer csere után se éreztem különösen nagy változást :huh: és a katalizátor nem lett vissza rakva Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Oldalt csak rögzítés van, alulról és előről szív tudtommal. Oldalt egy merevítés van én azt még csak sufni mód kivágva láttam. Holnap csinázok képet róla.Nekem ott van az ovál nyílás, letakrva egy fémlappal. Én a komplett kipufogó rendszer csere után se éreztem különösen nagy változást :huh: és a katalizátor nem lett vissza rakva De a tiéd 150LE-s bázz! :lol: Az enyém meg csak 100, azt is csak 6000rpm-nél adja le.Elég ritkán megyek el odáig, mert a nyomaték hamarabb elfogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Menet közben nem a motor meleg levegőjét szívja be. Dugóban viszont igen. De akkor a műanyag légszűrőház is átmelegszik annyira. Viszont a dugóban nem nagyon izgat, hogy megvan-e mind 120 paci. :lol: :huh: Akkor mit?Van neki külön egy cső amiből tud elöl hidegebb levegőt szívni? Kitaláltam a megoldást egy próbára kiszedjük a tiedből és berakjuk az enyémbe :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Én a komplett kipufogó rendszer csere után se éreztem különösen nagy változást :lol: és a katalizátor nem lett vissza rakva Na majd nálam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Akkor mit?Van neki külön egy cső amiből tud elöl hidegebb levegőt szívni? Tudna, csak ki kell alakítani a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Akkor mit?Van neki külön egy cső amiből tud elöl hidegebb levegőt szívni? Kitaláltam a megoldást egy próbára kiszedjük a tiedből és berakjuk az enyémbe :) :D :lol: Van neki egy cső, ugyan az, mint ami a gyári légszűrőházhoz megy. A motortérben menet közben áramlás van, nem konstans 90 fok. Legalábbis a légszűrő oldalon biztos nem. Remélem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Ez az hogy tudna....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Kitaláltam a megoldást egy próbára kiszedjük a tiedből és berakjuk az enyémbe :lol: :) :huh: Nekem jó. De előtte az Antitól el kell kérni a közös tisztító, olajozó cuccot, mert ótvar koszos az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Na majd nálam. :huh: Olyan nagy csodát ne várj tőle,vagy ha mégis az lesz akkor cserélem én is 50es-re :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Ez az hogy tudna....... ................csak normálisan meg kell csinálni.S, akkor tuti nem a motor meleg, vagy inkább forró levegőjét szívja majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Olyan nagy csodát ne várj tőle,vagy ha mégis az lesz akkor cserélem én is 50es-re :lol: :) Engem most a zöld hergelt fel nagyon... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nekem jó. De előtte az Antitól el kell kérni a közös tisztító, olajozó cuccot, mert ótvar koszos az enyém. Jobban járunk ha újat veszünk :huh: :lol: utoljára Tarrnál láttam az Anti kocsijában,de az már 4hónapja volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Engem most a zöld hergelt fel nagyon... :huh: A Gsi-ken alapból nem 50-es van?? Amúgy mit cinált a zöld? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 ................csak normálisan meg kell csinálni.S, akkor tuti nem a motor meleg, vagy inkább forró levegőjét szívja majd. Akkor addig várok míg valaki tényleg meggyőz hogy normálisan kokányolás nélkül meg lehet csinálni és még ér is valamit :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Egyébként azt is ki lehetne ám számolni, hogy meleg levegőben található kevesebb oxigén kompenzálható-e esetleg a jóval nagyobb beszívott mennyiséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Akkor addig várok míg valaki tényleg meggyőz hogy normálisan kokányolás nélkül meg lehet csinálni és még ér is valamit :lol: :huh: Rendben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 A Gsi-ken alapból nem 50-es van?? Amúgy mit cinált a zöld? De. A zöldbe visszakerült a 40es katalizátor, meg egy új 40es hátsódob a többi cső és a középdob viszont 50-es és jobban megy, mint valaha. Főleg alul. Jobban járunk ha újat veszünk :lol: :) Asszem az lesz, csak legyen már pénzem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Viszont abban lehet hogy igazad van hogy 100LE-nél hamarabb észre veszed a különbséget mint 150nél.Mert én se a chip-től,se a kupaktól,se a kipufogótól nem éreztem semmi változást,bár szerintem velem van a hiba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Mivel kb. innentől kizárólag a direktszűrővel és áramlástani dolgokkal kacsolatos csevej volt, ezért a többi (21) hozzászólást át is raktam gyorsba oda.Mármint a direktszűrő témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts