MOR16V Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 E-bayen 17ért kapsz kristálylámpát kiszállítással! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 E-bayen 17ért kapsz kristálylámpát kiszállítással! ja, csak a szállitás sok idő :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 ja, csak a szállitás sok idő :S másfél 7 alatt megjött és minden faca Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 másfél 7 alatt megjött és minden faca add meg lécci a linket! én nem találtam olyat ami paypalos lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 add meg lécci a linket! én nem találtam olyat ami paypalos lenne :) csak paypal érdekel? én utalással szereztem http://cgi.ebay.at/Satz-Klarglas-Rueckleuc...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 csak paypal érdekel? én utalással szereztem http://cgi.ebay.at/Satz-Klarglas-Rueckleuc...1QQcmdZViewItem te tőle vetted? rendes volt? nekem utoljára 2 hét alatt ért ki az átutalásom, azért félek tőle :) ja és mennyi $$$ a szállitás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 te tőle vetted? rendes volt? nekem utoljára 2 hét alatt ért ki az átutalásom, azért félek tőle :) ja és mennyi $$$ a szállitás? én tőle vettem azt hiszem ő a legolcsóbb és jó termék ez nagyon jó ár 15 euro körül van a kiszállítás ez akkor kb.18e HUF. sztem jó! nekem átutalástól számítva max 2 héten belül minden megjött. Kintről vannak az angel eyes-im is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 én tőle vettem azt hiszem ő a legolcsóbb és jó termék ez nagyon jó ár 15 euro körül van a kiszállítás ez akkor kb.18e HUF. sztem jó! nekem átutalástól számítva max 2 héten belül minden megjött. Kintről vannak az angel eyes-im is nekem is onnan van a lámpa. de akitől én vettem az egy paraszt volt. azért most kicsit elment a kedvem az ebayozástól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 más: már eléggé szét van málva a váltószoknya. hogy kell kicserélni? a felső részére gondolok, ami bele van tömve a felhúzógyűrű alá! Váltószoknya alsó részét kipattintod a boxból, felhúzod a váltógomb fölé, és ott lesz egy sunyi kis gyorskötegelő.Na azt elvágva ki bírod bújtatni a váltógomb felett, mellett áthúzva, ilyenek. Nekem anno mikor bőrözték a kormányt, ezt is kicserélték.Egy darabig bizti nem fárad el. Egyébként 25e.-ért egész jó ár azért az "énféle" lámpáért.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Váltószoknya alsó részét kipattintod a boxból, felhúzod a váltógomb fölé, és ott lesz egy sunyi kis gyorskötegelő.Na azt elvágva ki bírod bújtatni a váltógomb felett, mellett áthúzva, ilyenek. Nekem anno mikor bőrözték a kormányt, ezt is kicserélték.Egy darabig bizti nem fárad el. Egyébként 25e.-ért egész jó ár azért az "énféle" lámpáért.Szerintem. kösz :) ha ilyen egyszerü, akkor nézek utánpótlást, és gyorsan kicserélem! ja, elfelejtettem: kézifékszoknya is szét van kopva :) azt hogy kell cserélni? fpepe sokallta, én mondtam, hogy jó ár ;) izé, és az elvágott kötegelőt mivel pótolom? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 kösz :) ha ilyen egyszerü, akkor nézek utánpótlást, és gyorsan kicserélem! ja, elfelejtettem: kézifékszoknya is szét van kopva :) azt hogy kell cserélni? Ugyanaz az eljárás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 izé, és az elvágott kötegelőt mivel pótolom? :( Új kötegelővel :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Új kötegelővel :) :) Nagy tuning guru vagy te Laci! :( ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 csináltam éjjeli képeket a kocsiról (illetve próbáltam, mer vagy beégett, vagy semmi sem láccik :) :) ) ami használható lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nekem nem tetszik ez a rács benne...de hát nem is nekem kell, hogy tetszen...túl sűrű szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nekem nem tetszik ez a rács benne...de hát nem is nekem kell, hogy tetszen...túl sűrű szerintem... :) :) egyelore marad :( nincs beragadva meg hatso lampa valamilyen nalad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nincs... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nincs... :) kar mert most hogy akarnek venni, sehol sincs raktaron... megint a buvos "3het" :P :( :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Bezzeg amikor volt nem kellett...ilyen az élet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 :) egyelore marad :( Nekem lenne rá megoldásom, hogy széépséges lökhárítód lehessen! :) :P Ködlámpákkal! S? még színrefújni is 1Xűbb, mint a még mattfeketeműanyagosassat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nekem lenne rá megoldásom, hogy széépséges lökhárítód lehessen! :) :P Ködlámpákkal! S? még színrefújni is 1Xűbb, mint a még mattfeketeműanyagosassat! ;) igen igen, már nézegettem :D csak fényezéssel együtt 50 :( és az még csak az első :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 igen igen, már nézegettem :P csak fényezéssel együtt 50 ;) és az még csak az első :) Ködlámpa is lenne ám hozzá! :) Egyébként 15e. körül fényeznek, szal az csak 45e. :( :D Ha érted a célzást. Tudom nem vígasztal, de nekem a hátsó van közel ennyibe, vagyis pontosan: -15000ft a vételár -12800ft a vonószemtakaró -17000ft javítás+festés Igaz, most szinte új, mert a javítás csak annyit takart, hogy az oldalsó felfogatási pontokat meg kellett erősíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ha ezt Gepárd meglátja...! :) Pisti kell neked is éndzsölájj! :) Ja királyul néz ki!! Ilyen képeket látva mindig elgondolkodok, hogy nyalván' illen' is kéne'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ködlámpa is lenne ám hozzá! :) Egyébként 15e. körül fényeznek, szal az csak 45e. :) :( Ha érted a célzást. Tudom nem vígasztal, de nekem a hátsó van közel ennyibe, vagyis pontosan: -15000ft a vételár -12800ft a vonószemtakaró -17000ft javítás+festés Igaz, most szinte új, mert a javítás csak annyit takart, hogy az oldalsó felfogatási pontokat meg kellett erősíteni. 15ezret számitottam a fényezésre, de úgy emlékeztem hogy 35ért adod. ha 30ért akkor csak jobb, akkor télleg 45. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 15ezret számitottam a fényezésre, de úgy emlékeztem hogy 35ért adod. ha 30ért akkor csak jobb, akkor télleg 45. :) Erről beszélek cartárs! :) Egyébként itt Kméten egyre több ilyen van.Most is felbukkant egy olyan színű verda mint a tiéd, nagyon szépen megcsinázva.Ültetés, kerekek, kristálylámpa, morci amilyen nekem van elöl, lökösök színrefújva............ Ha sikerál, akkor lekapom digittel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts