warwolf Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Múlt hét pénteken leszedtem a GSi hátsó lököst az autómról, mert éppen itt volt az ideje, hogy a jóidő beálltával kicsit rendbe legyen szedve.Vettem bele gyári vonószemtakarót is, mert az is elég lükén adja magát, hogy ott hiányos a helyzet.Amúgy 12800ft volt az a kis műa. darab.Mikor az autóboltos a kezembe adta, elkezdtem piszok módon röhögni.Egyszerűen nem hiszem el, hogy akár csak a műa. darabot, vagy a komplett lököst nem lehetne normálisan utángyártani. Elvittem a műa. emberhez, aki 17 pénzért helyrehozza+színrefújja. Viszont megkértem, hogy a vonószemtakarót legyen kedves hátulról beragasztani, hogy még véletlenül se lehessen kiszedni, kitépni, ellopni, stb. Szóval széép lesz most egy darabig, és remélem, hogy majd a mögöttem jövőnek is van olyan fékje az autóján, mint az enyémen.Mert akkor meg határtalanul dühös leszek, ha esetelg a hátfallal együtt elgörbül. :) Amúgy a rendszámtábla világítás apró műa. lámpácskáit is ki fogom cserézni, mert eléggé el vannak már sárgulva és elég olcsón hozzá lehet jutni.600ft/db.De lehet, hogy az izzók benne már inkább LEDek lesznek. Közben meg bőszen árulom az első lököst is, mert oda pedig szeretnék egy másik, egyedibb lökhárítót. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Múlt hét pénteken leszedtem a GSi hátsó lököst az autómról, mert éppen itt volt az ideje, hogy a jóidő beálltával kicsit rendbe legyen szedve.Vettem bele gyári vonószemtakarót is, mert az is elég lükén adja magát, hogy ott hiányos a helyzet.Amúgy 12800ft volt az a kis műa. darab.Mikor az autóboltos a kezembe adta, elkezdtem piszok módon röhögni.Egyszerűen nem hiszem el, hogy akár csak a műa. darabot, vagy a komplett lököst nem lehetne normálisan utángyártani. Elvittem a műa. emberhez, aki 17 pénzért helyrehozza+színrefújja. Viszont megkértem, hogy a vonószemtakarót legyen kedves hátulról beragasztani, hogy még véletlenül se lehessen kiszedni, kitépni, ellopni, stb. Szóval széép lesz most egy darabig, és remélem, hogy majd a mögöttem jövőnek is van olyan fékje az autóján, mint az enyémen.Mert akkor meg határtalanul dühös leszek, ha esetelg a hátfallal együtt elgörbül. :) Amúgy a rendszámtábla világítás apró műa. lámpácskáit is ki fogom cserézni, mert eléggé el vannak már sárgulva és elég olcsón hozzá lehet jutni.600ft/db.De lehet, hogy az izzók benne már inkább LEDek lesznek. Közben meg bőszen árulom az első lököst is, mert oda pedig szeretnék egy másik, egyedibb lökhárítót. :) :( az elso lokos milyen? GSI? mennyiert adod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Ja ez engem is érdekel,mert hátsóm már van,és lehet változik a terv. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 ABS-es GSi hátsó híd jó a gépembe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 az elso lokos milyen? GSI? mennyiert adod? Az első lökös az, ami a gépemen jelenleg is van.Az eladó Alkatrészekben van róla közeli kép is.Egyébként voltam ma a bontómban, és van GSi hátsó lámpa.Bontott 8e./db, ÚJ!!!12e./db.De sztem lehet ebből még alkudni is kicsit.Az új betyárjóól néz ki :) Ja ez engem is érdekel,mert hátsóm már van,és lehet változik a terv. :) Ugyanazt tudom mondani, mint Andrisnak. Egyébként ÍGY néz ki. ABS-es GSi hátsó híd jó a gépembe? Csavarra egyezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 ABS-es GSi hátsó híd jó a gépembe? Yo! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Thx, megnyugodtam. Mert ugye csak a tetthelyen derült ki, h ABS-es, a cucc. No, akkor ezt majd jól felújítom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Egyébként voltam ma a bontómban, és van GSi hátsó lámpa.Bontott 8e./db, ÚJ!!!12e./db.De sztem lehet ebből még alkudni is kicsit.Az új betyárjóól néz ki :( 24 ezer a 2? nem szivbajosak. honnan van nekik új? :) utángyárott / gyári? melyik a te bontód? a táborfalvai? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 24 ezer a 2? nem szivbajosak. honnan van nekik új? :) utángyárott / gyári? melyik a te bontód? a táborfalvai? :) Kecskeméten.Az EladóAlkatrészekbe tettem be róla képeket. minden kacatról, amit ma fényképeztem, s úgy gondoltam, még hasznosíthatóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 jól néz ki, de 24+ benzin kicsit sok érte :) :/ lehet jobban járok egy flakon tesco lámpasötétitősprayyel? :) csak attól félek megfolyik, aztán akkor meg olyan lesz mint a hányás. azt meg nem akarom. irok kérdést a lámpasötétitő topicba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 na ma vegre megjott a lampicsek(angel eyes, kulonindexes verzio), de nincs benne izzo, szoval vennem kell bele azt is :/ az lenne a kerdes, hogy hogy kell cserelni? es hogy milyet vegyek bele azon kivul hogy H7? meg a bekotes sem tunik olyan egyszerunek... minden tanacsot szivesen veszek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 csak attól félek megfolyik, aztán akkor meg olyan lesz mint a hányás. azt meg nem akarom. Ne fújd rögtön feketére, több rétegben vékonyan kell felvinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 ....lehet jobban járok egy flakon tesco lámpasötétitősprayyel? :).... Nem feltétlenül. Elég sanszos, hogy nem sikerül ugyanolyanra fújnod és akkor az egyik jobban fog világítani, mint az másik. Az elég kajla :) Túl is fújhatod akár, akkor megen sanszos, hogy a nyári nasütésben valaki belédszáll, mert nem látja a mikor pilácsol a féklámpád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Nem feltétlenül. Elég sanszos, hogy nem sikerül ugyanolyanra fújnod és akkor az egyik jobban fog világítani, mint az másik. Az elég kajla :) Túl is fújhatod akár, akkor megen sanszos, hogy a nyári nasütésben valaki belédszáll, mert nem látja a mikor pilácsol a féklámpád. hat ja. az a helyzet hogy hatso lampa kerdesben nem tudok donteni :/ lehet marad a gyari amig meg nem talalom az igazit! mas: az en angel eyesembe egyik izzo H1, masik H7! osram silverstart mellett dontottem :) remelem ezzel mar fogok latni valamicsket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Kérünk majd képeket, milyen lett az autó az új lámpákkal :) Legalább nem kell Photoshoppal bűvészkednem, hogy nézne ki az enyémen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 Ugyan nem az Andrisé, de angeleye... Megszenvedtem vele. :) (magamat kivágtam a képből a vizuális környezetszennyezés elkerülésének érdekében!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 (edited) http://www.hwguru.hu/angeleye.jpg Ugyan nem az Andrisé, de angeleye... Megszenvedtem vele. :) (magamat kivágtam a képből a vizuális környezetszennyezés elkerülésének érdekében!) Ha ezt Gepárd meglátja...! :( Pisti kell neked is éndzsölájj! :) Módosítva Május7, 2006 : J0hnny Mnemonic Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 kész lett a fényszóró! :) itt egy kép, majd még csinálok többet/jobbat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 mostmár viszont a hátsó lámpát kell lecserélnem, mer eléggé kilóg a sorból, de nem tom milyen legyen :) eddig a legjobban az tecc ami warwolfnak van a fehéren! de olyat sehol sem találok! az milyen gyártmány? :) ez még szerelés közbe készült: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 kész lett a fényszóró! :) itt egy kép, majd még csinálok többet/jobbat :) Csak vigyázz most már, nehogy a mérgesebb Trabantosok, vagy az 1.0-ás Swiftesek legyorsuljanak, mert menni még nem megy a kocsi a cép lámpától. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május6, 2006 Megoszt Elküldve Május6, 2006 Jó lett :) már csak a lökössel kellene csinálni valamit.Legalább szinre fújatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 mostmár viszont a hátsó lámpát kell lecserélnem, mer eléggé kilóg a sorból, de nem tom milyen legyen :) eddig a legjobban az tecc ami warwolfnak van a fehéren! de olyat sehol sem találok! az milyen gyártmány? :) http://www.importtuning.hu/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 http://www.importtuning.hu/index.html kösz más: már eléggé szét van málva a váltószoknya. hogy kell kicserélni? a felső részére gondolok, ami bele van tömve a felhúzógyűrű alá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 http://www.importtuning.hu/index.html Ez a Clear nevezetű tetszik, csak ne lenne olyan drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Ez a Clear nevezetű tetszik, csak ne lenne olyan drága... rs tuning honlapján 30-35 a lexuslámpa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts