mackosajt Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Srácok! B) Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az X16XEL blokkja megegyezne-e v.melyik komolyabb motoréval? :D Pl. X18XE :D :blink: ?? Nocsak nocsak! Min töröd a fejed? ;) ;) Csak nem valami furkáláson? az alap 15 ló különbség még elég csekély... vagy nem alapra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Srácok! :D Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az X16XEL blokkja megegyezne-e v.melyik komolyabb motoréval? ;) Pl. X18XE ;) :blink: ?? Nem. B) C16XE-X16XE-X16XEL blokkok egyformák, de csak megközelítőleg... :D Van azért azok között is némi különbség, ha jól megnézzük (még X16XEL-en belül is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Nem. B) TUTTAMMM! :D :blink: Thx. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Andris22: ezt mintha neked találták volna ki: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...04abe04e&s=53&b Rámozdulsz? ;) sajna nem. most fogyott el a keret :/ óóó mindig ez van. egyszerre jön minden, amikor nincs rá $$$. amikor meg már van, akkor semmi sincs :/ megjöttem a kipufostól, nagyon király lett :D nem túl hangos, de nem is halk, pont jó! B) azért a zöldkártyára kiváncsi leszek majd... szerintem először teszek egy próbát a jelenlegi állapotban, hátha úgy is megy :blink: coupe kipróbáltuk hátsó dob nélkül is, hogy milyen hangos lenne. :D aszonta a srác, hogy úgy kb olyan hangos volt mint a te első verziód. nagyon dúrva ;) , de hétköznapokra nem biztos, hogy ideális megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 coupe kipróbáltuk hátsó dob nélkül is, hogy milyen hangos lenne. :blink: aszonta a srác, hogy úgy kb olyan hangos volt mint a te első verziód. nagyon dúrva B) , de hétköznapokra nem biztos, hogy ideális megoldás... Én mondtam hogy elviselhetetlen volt a hangja,napi használatra.Végül milyen rendszert raktak fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Én mondtam hogy elviselhetetlen volt a hangja,napi használatra.Végül milyen rendszert raktak fel? Tegnap én is mentem a zőőddel hátsó dob nélkül, de semmi hangja nem volt, pláne a GSi-hez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Én mondtam hogy elviselhetetlen volt a hangja,napi használatra.Végül milyen rendszert raktak fel? 50est. a 60ast nem ajánlotta nekem. meg a kat helyett gázgyorsitó dob Andris22: ezt mintha neked találták volna ki: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...04abe04e&s=53&b Rámozdulsz? B) felhivtam: szuromi féle veztengely + chip. pestről való kocsi és gyorsulni jártak vele :/ le van véve a hengerfej. AC kivételével minden megvan. állítólag nagyon jó állapotba van minden. Opel16v nem tudod kié lehet? pécsen van a cuccos, és valami tuningos opelokról is beszéltem a tulajjal :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 A számot nem ismerem, de ha mondasz nevet, még esélyes. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 A számot nem ismerem, de ha mondasz nevet, még esélyes. :D azt sajna nem tudok... felkerült végre az géptető, mostmár nem a rohadást kell néznem az elején :D B) látott már valaki F astrához ledes hátsó lámpát? én sehol sem találtam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 látott már valaki F astrához ledes hátsó lámpát? én sehol sem találtam... :) Még én se láttam, de gondoltam már rá, hogy kéne alkotni egyet. Tudnék szerezni olyan LED-eket, amiket pl. a pótféklámpában használnak (négyszögletes, négylábú, extrafényes), abból lehetne alkotni ilyesmit. Csak idő kéne, meg használaton kívüli lámpák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Még én se láttam, de gondoltam már rá, hogy kéne alkotni egyet. Tudnék szerezni olyan LED-eket, amiket pl. a pótféklámpában használnak (négyszögletes, négylábú, extrafényes), abból lehetne alkotni ilyesmit. Csak idő kéne, meg használaton kívüli lámpák :) ha sikerül valamit kihoznod, szólj! :) ha esetleg van valakinek elfekvőben GSI hátsó lámpája szóljon, mert vevő lennék rá! (a keres kinálba is beirtam ezt, úgyhogy csak egy helyen bombázzatok az ajánlatokkal :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 ha esetleg van valakinek elfekvőben GSI hátsó lámpája szóljon, mert vevő lennék rá! (a keres kinálba is beirtam ezt, úgyhogy csak egy helyen bombázzatok az ajánlatokkal :) ) Miért nem vadászol rá inkább v.mi egyedi hátsó lámpát?Sztem árban közelítené a GSi-ét. Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Én kissé tudatlan vagyok :) , de miben különbözik a GSi hátsó lámpája az átlagostól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 pl sötétebb (olyan mint a gsi-sek :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Miért nem vadászol rá inkább v.mi egyedi hátsó lámpát?Sztem árban közelítené a GSi-ét. Sztem. nekem ezek a "tuning" lampak nem tetszenek. nem illik egyik sem igazan az astrahoz. tul csicsas lesz tole. de lehet a vegen megis valami lexus/kristalylampa lex. :/ igazabol a lesotetitett gyari tetszik, de azert megrangatnak a pekek+ a vizsgan is. es a GSI az sotetebb mint a sima, ezert gondoltam, hatha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 pl sötétebb (olyan mint a gsi-sek :) :) ) Így már értem :( ;) Akkor nekem nemkell :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 nekem ezek a "tuning" lampak nem tetszenek. nem illik egyik sem igazan az astrahoz. tul csicsas lesz tole. de lehet a vegen megis valami lexus/kristalylampa lex. :/ igazabol a lesotetitett gyari tetszik, de azert megrangatnak a pekek+ a vizsgan is. es a GSI az sotetebb mint a sima, ezert gondoltam, hatha... Iljesmire gondoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Iljesmire gondoltam: Nem ezt hívják kristálylámpának? Ez nekem is tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Nem ezt hívják kristálylámpának? Ez nekem is tetszik :) Emlékeim szerint már 25 pénzért is hozzálehet jutni itt Magyarországon.És, inkább ez, mint pl. az a lexus style.Nekem az nemtessik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Iljesmire gondoltam: http://img.tar.hu/warwolf/size2/19044292.jpg hát igen ez egész jó, de valahogy ez a króm nekem nem jön be hátul :/ ha nem találok gsi lámpát, marad a gyári :) mindenki lecserélte a gsiről a gyárit lexus/egyébre, biztos kell valakinek lenni elfekvőben :) legalábbis bizom benne :( jav: levettem a képet linkre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 hát igen ez egész jó, de valahogy ez a króm nekem nem jön be hátul :/ ha nem találok gsi lámpát, marad a gyári :) mindenki lecserélte a gsiről a gyárit lexus/egyébre, biztos kell valakinek lenni elfekvőben :) legalábbis bizom benne :( jav: levettem a képet linkre... A keresztúri úton lévő bontóban van két hátsó gsi lámpa.Az árát nem tudom. Nekem tetszik az a lámpa amit warwolf belinkelt.Sötét autón is jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 A keresztúri úton lévő bontóban van két hátsó gsi lámpa.Az árát nem tudom. Nekem tetszik az a lámpa amit warwolf belinkelt.Sötét autón is jól néz ki. a keresztúrin hol van opelbontó? :) számát küldd el lécci magánban, vagy ide is jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Kérdésem a következő, a linken szereplő mutatók ára szettre, vagy / db-ra értendő? Előre is köszi a választ. mutatók Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 nekem ezek a "tuning" lampak nem tetszenek. nem illik egyik sem igazan az astrahoz. tul csicsas lesz tole. de lehet a vegen megis valami lexus/kristalylampa lex. :/ igazabol a lesotetitett gyari tetszik, de azert megrangatnak a pekek+ a vizsgan is. es a GSI az sotetebb mint a sima, ezert gondoltam, hatha... A GSI-é sem sötétebb mint a frissített változat (94-95- ) lámpái, csak az index része szürkés a másiké meg sárga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 A GSI-é sem sötétebb mint a frissített változat (94-95- ) lámpái, csak az index része szürkés a másiké meg sárga. es a 94 elottiehez kepest? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts