Tom Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 A felső linken lévő lámpa szerintem külön indexes, azt gyártja a DEPO. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 A felső linken lévő lámpa szerintem külön indexes, azt gyártja a DEPO. atommanó: mondd már meg a frankót! B) :blink: OFF tom, lemaradtam kicsit. te most kocsit cseréltél? ez lett ami a képen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Wolfi! Lassan jöhet a toronytámasz projekt is...amúgy egyszer már lemostam egy BMW-t a C14NZ-vel körforgalomban! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 ...amúgy egyszer már lemostam egy BMW-t a C14NZ-vel körforgalomban! :blink: Hogyan? Kifogyott a benzin belőle? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Wolfi! Lassan jöhet a toronytámasz projekt is...amúgy egyszer már lemostam egy BMW-t a C14NZ-vel körforgalomban! :blink: Wolfi: lemaradtam.. mekkora ültetés is ment be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 atommanó: mondd már meg a frankót! :D :blink: OFF tom, lemaradtam kicsit. te most kocsit cseréltél? ez lett ami a képen van? nem kell ehez egy db mano sem a külön indexes az Eredeti Fk angel eyes a masika csak atvette egy gyártotol szoval ami az angel eyes közt van ugye értelem szerüen az lenne az hogy nehogy szart vegyél B)) ha most én azt mondom hogy vedd a külön indexest mert a masik xar akkor jol rámszolnak majd ... de hogy nekik is az van és milyen jo ;) pedig xar ... de nem is ez a megfelelö rá hanem az hogy nem egészen atgondolt a tervezése ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 nem kell ehez egy db mano sem a külön indexes az Eredeti Fk angel eyes a masika csak atvette egy gyártotol szoval ami az angel eyes közt van ugye értelem szerüen az lenne az hogy nehogy szart vegyél B)) ha most én azt mondom hogy vedd a külön indexest mert a masik xar akkor jol rámszolnak majd ... de hogy nekik is az van és milyen jo :D pedig xar ... de nem is ez a megfelelö rá hanem az hogy nem egészen atgondolt a tervezése ;) :D ok, kösz! értem már! ;) mostmár csak beszerzési forrást kell találnom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 jut eszembe. ha már úgyis hűtőrácsom lesz, hogy lehet valami rácsot beleapplikálni és jelvénymentesíteni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 jut eszembe. ha már úgyis hűtőrácsom lesz, hogy lehet valami rácsot beleapplikálni és jelvénymentesíteni? :blink: Műanyagos és fényező sajnos, mert a jel belelóg a maszkba és ott ki kell pótólni, hogy megmaradjon az eredeti vonal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 + Rács... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Műanyagos és fényező sajnos, mert a jel belelóg a maszkba és ott ki kell pótólni, hogy megmaradjon az eredeti vonal. fényezni úgyis kell, mivel új hűtőmaszkot kell vegyek az angel eyes lámpa miatt! tudtok valaki müanyagost ajánlani? hátha esetleg érdekel valakit: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...Q%3AUS%3A1&rd=1 elvileg ez az eredeti verzió, és elég jó áron van. a szállitás 31EUR. úgyhogy kb ugyanannyira jön ki mint itthon, csak itthon most épp hiány van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Itt nincs eredeti meg nem eredetei verzió... B) Van egybe illetve különindexes lehetőség... :D Azon belül is króm vagy fekete... :D Oszt ennyi... Egyiket sem az FK gyártja, ott csak átcsomagolják... ;) Vannak esetek amikor még ehhez is lusták...és sima fehér dobozban jön... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Itt nincs eredeti meg nem eredetei verzió... B) Van egybe illetve különindexes lehetőség... :D Azon belül is króm vagy fekete... :D Oszt ennyi... Egyiket sem az FK gyártja, ott csak átcsomagolják... ;) Vannak esetek amikor még ehhez is lusták...és sima fehér dobozban jön... :blink: oks, de ez akkor az ami jó(a különindexes)? neked is ilyen van, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 nem kell ehez egy db mano sem a külön indexes az Eredeti Fk angel eyes a masika csak atvette egy gyártotol szoval ami az angel eyes közt van ugye értelem szerüen az lenne az hogy nehogy szart vegyél :D) ha most én azt mondom hogy vedd a külön indexest mert a masik xar akkor jol rámszolnak majd ... de hogy nekik is az van és milyen jo ;) pedig xar ... de nem is ez a megfelelö rá hanem az hogy nem egészen atgondolt a tervezése ;) :D Én is azt mondom hogy xar az egyben indexes :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Nekem van ilyen is meg olyan is... :D ;) Én is azt mondom hogy xar az egyben indexes :blink: B) Az... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Nekem van ilyen is meg olyan is... B) ;) Az... :D :D müjanyagost senki sem ismer? én egyet sem ismerek sajna :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Wolfi: lemaradtam.. mekkora ültetés is ment be? FK rugók, CASHS gázos telókkal, és 35mm-es ültetés. Ma apukámat elvittem egy körre egy kihalt utszakaszra, ami kellően kanyargós.A végén apu csak annyit mondott: Na ezt is túléltük! :blink: Azt azért mondanom sem kell, hogy nekem is remegett a lábam utána egy darabig, de király volt nagyon! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 hogy az ördög vinné el. most sehol nincs fekete kulonindexes angel eyes. mar szinte az osszes tuningceget korbetelefonaltam, es mindehol a "jovo het" buvos mondat hangzott el. csak azert vagyok kicsit szkeptikus ezzel, mivel mult heten ugyanezt mondtak... B) nincs valakinel elfekvoben egy? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 hello mindenkinek a hűtrácsot szeretném kicserélni olyanra mint a gepardé,de van egy kis problémám, vannak benne azok a kis bevágások a keretbe, hogyan lehetne eltüntetni?? A hűtőmaszk felső részére gondolsz? Az nem bevágás, hanem a szemöldök van külön feltéve. Kép itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 B) müjanyagost senki sem ismer? én egyet sem ismerek sajna :blink: 10000ft és ha érdekel akkor adok telszámot.Ez csak a müanyagos munka nincs benne a fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 10000ft és ha érdekel akkor adok telszámot.Ez csak a müanyagos munka nincs benne a fényezés. raccsal egyutt, vagy meg azt is kell vennem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 raccsal egyutt, vagy meg azt is kell vennem? szerintem ráccsal együtt.(ezüst rács) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 szerintem ráccsal együtt.(ezüst rács) ez merre van? lehet érdekel, ha nem a világvége :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 ez merre van? lehet érdekel, ha nem a világvége :blink: X.ker kerepesi út keresztúri út sarkon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 X.ker kerepesi út keresztúri út sarkon van. ott nem kinai étterem volt régen? amúgy akkor jöhet a szám, mer ez közel van :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts