pjoc Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Na ilyet még nem láttam. De akkor azok a hengerek is összeköttetésben vannak a híddal, ugye? Tehát a híd mozgása szabályozza a fékerőt? Nem. Sajnos ennél a fajtánál semmi köze nincs a hídhoz, csak annyi, keresztül megy rajta. Ezen is spóroltak az 1,4 8 szelepes változatnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 EPC-ben megnéztem és 3 fajta fékerőszabályzót találtam :) Képek itt: http://img.tar.hu/udi/img/20769129.jpg#3 http://img.tar.hu/udi/img/20769128.jpg#3 Annyiból szerencsém van, hogy a C14NZ-hez is ugyanaz a 3/45-ös fékerőszabályzó kell mint a C20NE-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Akkor az nem is fékerőszabályzó, hanem fix fékerőcsökkentő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Nekem ilyen lett a fék, és hídupgrade után a GSi-n, de Albert többet tudna róla mesélni.SZtem is csak levegős kicsit még. Mesélek: Qrva jó a fék!!!!!!!!!!! :) (De lehet az enyémet is le kéne légteleniteni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 hello mindenkinek a hűtrácsot szeretném kicserélni olyanra mint a gepardé,de van egy kis problémám, vannak benne azok a kis bevágások a keretbe, hogyan lehetne eltüntetni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Műanyagos+fényező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 most hogy kész a futómű, nem birok tovább a seggemen ülni. ígyhát, gondoltam vexek angel eyes lámpákat, de az FK oldalán azt írják, hogy csak a faceliftes astrához jó :) ;) az enyém 93as. ahhoz jó? az FKn kivül láttam még 1-2 fajtát. azok milyenek lehetnek minőségre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 most hogy kész a futómű, nem birok tovább a seggemen ülni. ígyhát, gondoltam vexek angel eyes lámpákat, de az FK oldalán azt írják, hogy csak a faceliftes astrához jó :) ;) az enyém 93as. ahhoz jó? az FKn kivül láttam még 1-2 fajtát. azok milyenek lehetnek minőségre?? Én is úgy tudom hogy csak facelift utáni lámpát gyártanak,de az annyit tesz hogy hütőmaszkot is kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Én is úgy tudom hogy csak facelift utáni lámpát gyártanak,de az annyit tesz hogy hütőmaszkot is kell cserélni. A motorral együtt! :) C20XE lesz csak jó bele! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Én is úgy tudom hogy csak facelift utáni lámpát gyártanak,de az annyit tesz hogy hütőmaszkot is kell cserélni. nekem a régebbi hütömaszk jobban tetszik, de ha csere, akkor csere. csak azt nem tom, honnan szerzek ilyen szinü maszkot!? bontó? ezt is fényeztetni nem akarom :| bár a végén már télleg ott tartunk, hogy a fényszóróproject árából egy C20XEt kapok. meggondolandó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 nekem a régebbi hütömaszk jobban tetszik, de ha csere, akkor csere. csak azt nem tom, honnan szerzek ilyen szinü maszkot!? bontó? ezt is fényeztetni nem akarom :| bár a végén már télleg ott tartunk, hogy a fényszóróproject árából egy C20XEt kapok. meggondolandó :) Szeritnem nézz körül a bontókban biztos lesz ilyen színű, csak azt nem tudom, hogy mennyire fog elütni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Bekerültek az FK rugók a gépem alá.Nagyon tuti lett vele.Most pont úgy kanyarodik, ahogy szerettem volna, hogy kanyarodjon.Direktebb, közvetleneb lett tőle az autó, és nem ráz olyan vészesen, mint ahogy azt elképzeltem, szerencsére.Tehát pontosan annyi rugózási komfort maradt, amire hosszútávon szükség lehet. De az érzés, az atomkirály! :) Egyébként mivel futóműves csinálta a manővert, így ki lett cserélveegy kormányösszekötő gömbfej is, valamint előre novi új SACHS gáztöltésű lengéscsillapítók is kerültek.A régi, még gyári, 180e.km-t futott gátlók már nem álltak a helyzetük magaslatán. Nem lett olyan űber látványos tőle a gép, de végre már bnem olyan magas az eleje, mint volt.Szal klassz lett. Képeket a 7végén prezentálok majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Bekerültek az FK rugók a gépem alá.Nagyon tuti lett vele.Most pont úgy kanyarodik, ahogy szerettem volna, hogy kanyarodjon.Direktebb, közvetleneb lett tőle az autó, és nem ráz olyan vészesen, mint ahogy azt elképzeltem, szerencsére.Tehát pontosan annyi rugózási komfort maradt, amire hosszútávon szükség lehet. De az érzés, az atomkirály! :) Egyébként mivel futóműves csinálta a manővert, így ki lett cserélveegy kormányösszekötő gömbfej is, valamint előre novi új SACHS gáztöltésű lengéscsillapítók is kerültek.A régi, még gyári, 180e.km-t futott gátlók már nem álltak a helyzetük magaslatán. Nem lett olyan űber látványos tőle a gép, de végre már bnem olyan magas az eleje, mint volt.Szal klassz lett. Képeket a 7végén prezentálok majd. Rövidebb gátlók kellettek a történethez, vagy a gyári hosszra került fel az új rugó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Rövidebb gátlók kellettek a történethez, vagy a gyári hosszra került fel az új rugó? Szerintem -40-s ültetéshez jó még a gyári hosszúságú gátló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 errol mi a velemeny? valaki latott mar ilyet? FKtol miben kulonbozhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 errol mi a velemeny? valaki latott mar ilyet? FKtol miben kulonbozhet? http://www.fonixtuning.hu/_content/images/akciok/110.jpg voltam ma megnézni ezt, szerintem nem rossz. a csóka aszonta, hogy ugyanaz mint az FK, mivel az FK is ettől a cégtől veszi. akinek van FK angel lámpája megnézné ki a gyártó? :) ezen ott van elöl a plexin: sonar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Ez Sonar gyártmányú, és nem FK... Ott csak átcsomagolják... Amúgy ne vegyél ilyet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Ez Sonar gyártmányú, és nem FK... Ott csak átcsomagolják... Amúgy ne vegyél ilyet... :) ezt nem értem. mit csomagolnak át a sonart FK dobozba, vagy fordítva? mi a baj ezzel? fekete FKt nem találtam most raktáron, csak ezt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 ezt nem értem. mit csomagolnak át a sonart FK dobozba, vagy fordítva? mi a baj ezzel? fekete FKt nem találtam most raktáron, csak ezt... A Sonár gyártja, megveszi az FK, átcsomagolja FK-s dobozba, majd eladja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 A Sonár gyártja, megveszi az FK, átcsomagolja FK-s dobozba, majd eladja. de ha ugyanaz, akkor miért nem jó a másik? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Rövidebb gátlók kellettek a történethez, vagy a gyári hosszra került fel az új rugó? Mivel nem extrém méretékű az ültetés, így az új, de gázos lengéscsillapító is egészen jól teszi a dolgát. Mivel a munkából hazafelé menet már felszáradt az út, egy körforg.hoz érve megtéptem kicsit a kormányt. Aztán meg jóól elcsodálkoztam.Én ezt az érzést eddig nem ismertem. Semmi billegés, semmi sordódás, egyszerűen csak ment arra a gép, amerre én szerettem volna.S, nem 30-cal mentem, elhihetitek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Mondtam hogy állat lesz. :blink: De az még jobb érzés, amikor a kanyarban jön utánad az átlag ótós és nem érti, hogy mi történik. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Mondtam hogy állat lesz. B) De az még jobb érzés, amikor a kanyarban jön utánad az átlag ótós és nem érti, hogy mi történik. :D :D csak ő a virágágyást veszi célba a körforgalom közepén :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Az FK altal forgalmazott valodi Angel eyes lampa különindexes és a DEPO gyártja a masik egybeindexes lampat nagyon sokan foralmazzak Mint pl. raid Hp, vagy Inpro ezek minösége kicsit gyengébb és a régzitése sem épp a legjobb nem utolsoképp nem alkalmas xenon fogadasára :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Az FK altal forgalmazott valodi Angel eyes lampa különindexes és a DEPO gyártja a masik egybeindexes lampat nagyon sokan foralmazzak Mint pl. raid Hp, vagy Inpro ezek minösége kicsit gyengébb és a régzitése sem épp a legjobb nem utolsoképp nem alkalmas xenon fogadasára ;) na mostmár akkor nem értem :D :D az FK oldalán én csak az egybeindexes lámpát láttam :blink: hol lehet a másikat szerezni? most böngészve az FK katalógust, ezeket találtam: angel eyes cimszó alatt: angel eyes headlights cimszó alatt: Headlights a második linken ami van, az ugyanaz igy ránézésre, mint amit tegnap linkeltem. B) mondjátok a cikkszámát a jó verzónak lécci! sz@rt nem akarok venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts