rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Arra a képek feletti rész vonatkozik! :rolleyes: Még szerválni kell. Albert Cartárs most csinyátat párat nem? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Albert Cartárs most csinyátat párat nem? :rolleyes: Igen.Már küldtem neki SMS-t, hogy lenne még1 jelentkező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Szeritnem nagyon pofás. Sokat dob az autón! Örülök hogy elhoztad, egyre szebb lesz a géped! :blink: Lassan már félek lemenni a szakadt dácsiámmal Kecsóra... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Szeritnem nagyon pofás. Sokat dob az autón! Örülök hogy elhoztad, egyre szebb lesz a géped! :blink: Lassan már félek lemenni a szakadt dácsiámmal Kecsóra... :rolleyes: Ha nem lennének azok a félrevezető feliratok a gépsasok sejhaján, még azt is lehetne hinni, hog GSi-k! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Lassan már félek lemenni a szakadt dácsiámmal Kecsóra... :rolleyes: Menjél Antiékkal a Cabrio Golffal. ;) Széép a kocsid :D csak nem vigyázol rá. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Menjél Antiékkal a Cabrio Golffal. :D Széép a kocsid ;) csak nem vigyázol rá. ;) Hát már hogyne vigyáznék rá. Minden gyári kezelési utasítást betartok. Idézném: "Tartósan megengedett legnagyobb fordulatszám: 6500 1/min" E fölé soha nem megyek... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 "Tartósan megengedett legnagyobb fordulatszám: 6500 1/min" E fölé soha nem megyek... :blink: ;) De alá sem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 De alá sem. :rolleyes: Persze, hogy elkoszolódjon a fojtószelep... Mondom hogy vigyázok én Rá... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 De alá sem. :rolleyes: Meg kell védenem Tomot :blink: Én már ültem mellette és akkor nem hajtotta a kocsit,finoman autókáztunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Meg kell védenem Tomot :rolleyes: Én már ültem mellette és akkor nem hajtotta a kocsit,finoman autókáztunk. Párszor már én is ültem mellette,de az még tavaj Soltvadkerten volt. Akkor még NO tunying. asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Párszor már én is ültem mellette,de az még tavaj Soltvadkerten volt. Akkor még NO tunying. asszem. Futómű már akkor is kicsit más volt. De ott nem mentem gyorsan, gyerekkel voltam (Gelko :rolleyes: ). :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 gyerekkel voltam (Gelko :rolleyes: ). :blink: Voltunk! ;) Szombaton megyünk együtt boltba? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Voltunk! :rolleyes: Szombaton megyünk együtt boltba? :blink: ;) Jóhogy!!! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jóhogy!!! :blink: ;) :D Elvisszük a Gellikét is? ;) Hogy ne legyek off: a tuningolt F Astráddal menjünk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Elvisszük a Gellikét is? :blink: Hogy ne legyek off: a tuningolt F Astráddal menjünk. :rolleyes: Hát majd szépen berakjuk a tuning gyerekülésbe. ;) Remélem tud majd aludni a teljes Janó-rendszertől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Halihó jóemberek. Egy kérdés. Szerintetek, hogyan álna F Astra Sedan-on 17-es felni? Meg aztán elfér egyáltalán? JA meg még egy kérdés. A rendöröket le lehet tegezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Halihó jóemberek. Egy kérdés. Szerintetek, hogyan álna F Astra Sedan-on 17-es felni? Meg aztán elfér egyáltalán? JA meg még egy kérdés. A rendöröket le lehet tegezni? 1.I_S cartársnak volt talán 16' alatta, és működött a dolog. 2. Le, de nem célszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nem célszerü? Szakadjanak meg. Ma megállítottak, szerencsére nem az autómmal voltam hanem rakodógéppel. Kipattanok mondom neki helló és közben nyújtom a kezem erre "ismerjük egymást" mondom ja akkor bocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Halihó jóemberek. Egy kérdés. Szerintetek, hogyan álna F Astra Sedan-on 17-es felni? Meg aztán elfér egyáltalán? JA meg még egy kérdés. A rendöröket le lehet tegezni? A "17-es felni" megnevezés elég hiányos adatok szempontjából ha konkrét válaszra vársz. Hány col széles? Mennyi az et száma? Milyen gumit szánsz rá? Ha ezeket leírod szerintem előrébb leszel,leszünk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Én 17-est tuti nem tennék a vas alá, ha használni is akarom, de még 16-ost sem. A 15-ösön levő /50-es gumával is iszonyatosan ráz a gép. Viszont veseköved nem lenne, de nem árt pár fogvédőt a kocsiban tartani. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 (edited) Én 17-est tuti nem tennék a vas alá, ha használni is akarom, de még 16-ost sem. A 15-ösön levő /50-es gumával is iszonyatosan ráz a gép. Viszont veseköved nem lenne, de nem árt pár fogvédőt a kocsiban tartani. ;) :D ;) ;) Időközben módosultak a dolgok. Úgy néz ki, hogy vagy 14 vagy 15-ös lesz max. Egyébként volt aki nekem 19-esset is ajánlott. :rolleyes: :blink: De mondtam neki, hogy nem kamionról van szó. Módosítva Február28, 2006 : buazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 :rolleyes: :blink: ;) Időközben módosultak a dolgok. Úgy néz ki, hogy vagy 14 vagy 15-ös lesz max. Egyébként volt 7x15' elég.Egy jó kis 195 v. 205/50-nel! :D Egy kis ültetés, rendes gátlók, és jöhet a mehet.Szerintem. Nálam már csak a gátlók hiányoznak. Na meg a jó idő, hogy fel is rakhassam a kerekeimet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nekem már voltak az kombimon 7x17-es RH felnik (ET 40)215/40 R17-es gumikkal és lazán elfértek. Nem csicsoltak se elöl se hátul, még akkor sem ha hátul megpakoltam. Mondjuk ez egy Irmscher kombi, tehát hátul már gyárilag fel vannak hajtva a peremek. De csak az ET számtól függ, hogy elférnek-e anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Megnézné valaki ezt? http://deviltuning2.freeweb.hu/termek/kuls...opel/index.html itt most ezek közül melyik lehet F astra sedan-ra jó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Megnézné valaki ezt? http://deviltuning2.freeweb.hu/termek/kuls...opel/index.html itt most ezek közül melyik lehet F astra sedan-ra jó? :rolleyes: Ne tegyél rá ilyesmit.Ezek rettentő csúnyák.Szerintem.Gepárd is ezzel küzd, hogy nem lehet normális tuning hátsólámpát kapni F Sedanhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts