mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 ON :rolleyes: Szal akinek X14XE vagy X16XEL motorja van, és töri a fejét a ménes szaporításán, annak most írtam egy jó lehetőséget az eladó/tuning cuccok topikba. ;) Én töröm rajta, csak sajnos szponzor kéne hozzá, :blink: ahogy elolvastam a leírásod! De nem rossz... sőt.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 ON :rolleyes: Szal akinek X14XE vagy X16XEL motorja van, és töri a fejét a ménes szaporításán, annak most írtam egy jó lehetőséget az eladó/tuning cuccok topikba. :blink: S mire cseréled a cuccot, mert gondolom, ez volt eddig a gépben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Maci! Azért gondolom asszonka furcsán nézne, ha ilyen felvetéssel állnál elé... :rolleyes: Gondolom gyerkőcök meg dörzsölnék a kezüket. ;) Npasi! Ugrik bele a Szuromi féle négypillangós sor. :D 140-150LE közé várom, ha jó lesz a chip. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Maci! Azért gondolom asszonka furcsán nézne, ha ilyen felvetéssel állnál elé... :rolleyes: Gondolom gyerkőcök meg dörzsölnék a kezüket. ;) Npasi! Ugrik bele a Szuromi féle négypillangós sor. ;) 140-150LE közé várom, ha jó lesz a chip. :blink: Gábor! A fedélzeti computer IC-je hány lábú, 28?(tood miért kérdezem :D ) Meg ér valamit a chip ha csak azt rakok bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Maci! Azért gondolom asszonka furcsán nézne, ha ilyen felvetéssel állnál elé... :blink: Gondolom gyerkőcök meg dörzsölnék a kezüket. ;) Hát igen! :rolleyes: Na de ezzel én befejezem az OFF-ot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Meg ér valamit a chip ha csak azt rakok bele? Ugytom az EDS chip elég tutkó, érezhető változást hozott 1-2 gépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 "A fedélzeti computer IC-je hány lábú, 28?(tood miért kérdezem )" Nemtom miért kérded. :rolleyes: Ha az én komputeremre gondolsz, abban 44 lábú a proci. "Meg ér valamit a chip ha csak azt rakok bele?" Nem sokat tudsz csak chippel elérni. Ha nagyon jól van optimalizálva rajta a program (tehát a te mocidhoz mérve), akkor is csak max 10%-ot hozhat... Sok vasat kell módosítani a motoron, mire ebből százalékosan több lesz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ami nekem van EDS chippem, az 12 LE-t ígér, mi 8 LE-t mértünk vele, és Sonique autójában is ez van...Neki nagyon tetszik... :rolleyes: Mellesleg van eladó ilyenem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ami nekem van EDS chippem, az 12 LE-t ígér, mi 8 LE-t mértünk vele, és Sonique autójában is ez van...Neki nagyon tetszik... ;) Mellesleg van eladó ilyenem... :D Kár hogy nekem nem jó :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Kár hogy nekem nem jó :rolleyes: :blink: Hazafelé azért kellett volna. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hazafelé azért kellett volna. ;) :D Én is éreztem :rolleyes: .És mi lett volna ha hagynak téged előzni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ami nekem van EDS chippem, az 12 LE-t ígér, mi 8 LE-t mértünk vele, és Sonique autójában is ez van...Neki nagyon tetszik... ;) Mellesleg van eladó ilyenem... :D Kesztyűtartóban is hatásos? :rolleyes: BTW ez a legjobb üzlet, 5 perc alatt átmásolom eprom égetővel, és kalap. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 BTW ez a legjobb üzlet, 5 perc alatt átmásolom eprom égetővel, és kalap. :rolleyes: Azért ez nem minden esetben ilyen eccerű. :blink: Legtöbb gyári chipen van másolásvédelem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Azért ez nem minden esetben ilyen eccerű. :rolleyes: Legtöbb gyári chipen van másolásvédelem. ;) Szinte minden DVD lemezen is van. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Azért ez nem minden esetben ilyen eccerű. :blink: Legtöbb gyári chipen van másolásvédelem. :D A chip tokozása milyen: olyan mint a processzoré vagy mint az IC-jé? Toom láma kérdés de nem akartam szétszedni a vezérlőt, mert amit mi gyártunk pl. BMW-nek az IC tokozású(van beforrasztott és kiszedhető). És van sokféle eprom programozó is nálunk ;) Valószínűleg tudnék másolni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 94-96 között volt váltás, eeprom helyett flash memóriát használnak azóta. És a tokozás is ennek megfelelően DIL-ről (kétsoros átmenő lábas) PLCC-re változott (mind a négy oldalon vannak lábak, aláfordulnak a chipnek). A másolásvédelem elektronikus, még én sem tudom hogy lehetne kijátszani, de bizti megtalálnám rá a megoldást, ha nagyon nekifeküdnék. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ammenyire én tudom az Anti ismerősei tudnak chipet másoli, de az árakkal nem vagyok tisztában, tőle kéne megkérdezni. Van rajta másolásvédelem, de kb. annyi mint a DVD-n... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ha egyszer elkerül hozzám egy ilyen chip, szerintem én sem tökölnék vele túl sokat, mire átmásolnám. :rolleyes: Van nekem is író/olvasóm (eepromhoz, flashez is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ha egyszer elkerül hozzám egy ilyen chip, szerintem én sem tökölnék vele túl sokat, mire átmásolnám. :rolleyes: Van nekem is író/olvasóm (eepromhoz, flashez is) Akkor akár le is másolhatnád nekem a bilas chipedet. :blink: Veszek hozzá 1.6os blokkot. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tegnap bezzeg nem akartál pacikat növelni még... :blink: Az enyémet most nem akarom szétszedni, ígyis győzzük megcsinálni az autót viszgáig... nem akarok addig már több gebaszt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tegnap bezzeg nem akartál pacikat növelni még... :D Az enyémet most nem akarom szétszedni, ígyis győzzük megcsinálni az autót viszgáig... nem akarok addig már több gebaszt. :blink: Mindig akarok pacit növelni, csak a bőség zavarában szenvedek. ;) Sok ut van és nemtom hogy hogy járnék a legjobban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Mindig akarok pacit növelni, csak a bőség zavarában szenvedek. :blink: Sok ut van és nemtom hogy hogy járnék a legjobban. :rolleyes: El kellen döntened, hogy mit akarsz.Szerintem.Egy C20XE-sítés is kerül annyiba, mint egy turbó berakása.Gondolom én.Aztán lehet, hogy csak egy rendes írott chippel, meg annak sallangjaival is jól jársz.Kérdés, hogy a mocid meddig bírja a "zsarnokoskodást". A legjobb megoldást szvsz te is tudod. GSi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 El kellen döntened, hogy mit akarsz.Szerintem.Egy C20XE-sítés is kerül annyiba, mint egy turbó berakása.Gondolom én.Aztán lehet, hogy csak egy rendes írott chippel, meg annak sallangjaival is jól jársz.Kérdés, hogy a mocid meddig bírja a "zsarnokoskodást". A legjobb megoldást szvsz te is tudod. GSi! :blink: Egyébként nem bizti hogy a GSi a legjobb megoldás, de ezt inkább előben. Tényleg el kéne dönteni, de pont ezért gyűjtögetek és addig van időm gondolkodni és mérlegelni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Egyébként nem bizti hogy a GSi a legjobb megoldás, de ezt inkább előben. Tényleg el kéne dönteni, de pont ezért gyűjtögetek és addig van időm gondolkodni és mérlegelni. :rolleyes: A másik verzókhoz is kell a zsé, hiszen ott is cserés egy rakat "kacat" ha izmosítani akarsz, drasztikusan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 A másik verzókhoz is kell a zsé, hiszen ott is cserés egy rakat "kacat" ha izmosítani akarsz, drasztikusan. Mindegyikhez kell a pénz sajnos. :blink: Azért 300ból már elég sok megoldás játszik, és 120-130 paci biztosnak tűnik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts