warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ha jól olvastam, akkor felszámolja a boltot!!! De addigra az övében már ott sziszeg a BOW, meg a LET moci, ezért gondoltam, hogy bizti lesznek tippjei, hogy mit honnan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ez az eddigi legértelmetlenebb dolog, amit hallottam. :D Minek alakítgatni egy 3ajtós kasznit GSi-sre, meg az összes cumót cserélni a motortérben egy C20XE átalakításhoz??????? Amikor alapból kap ilyet gyári összeállításban. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én honnan? :) Na ne mond, hogy addigra a "turbósításoshadakútját" nem járod végig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Igen... :) Ettől függetlenül ha kell valami szívesen segítek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Igen... :) Ettől függetlenül ha kell valami szívesen segítek... :D Előre is ThX! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Előre is ThX! :D Bár Sonique-kal lehet, hogy jobban járnátok...bár addigra én is kikupálódok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Bár Sonique-kal lehet, hogy jobban járnátok...bár addigra én is kikupálódok... :D Mire az én motorom meghasal, addigra bizti a tiéd is kész lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Mire az án motorom meghasal, addigra bizti a tiéd is kész lesz! :) Legalábbis nagyon reméljük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Minek alakítgatni egy 3ajtós kasznit GSi-sre, meg az összes cumót cserélni a motortérben egy C20XE átalakításhoz??????? Amikor alapból kap ilyet gyári összeállításban. :P :) Gyerekkorodban te sosem legóztál? Ők most kezdik. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ez az eddigi legértelmetlenebb dolog, amit hallottam. :D Minek alakítgatni egy 3ajtós kasznit GSi-sre, meg az összes cumót cserélni a motortérben egy C20XE átalakításhoz??????? Amikor alapból kap ilyet gyári összeállításban. ;) :) Németországban egyáltalán nem értelmetlen mert a biztosítást tipusok szerint osztályozzák. Egy Astra GSI 16V például akár kétszer annyiba is kerülhet mint az 1.6 16V. Ez pedig évente több mint 500 Eurót is jelenthet, csak a kötelezö felelösségbiztosításért. Ha viszont valaki kicseréli a motort nagyobbra, akkor ugyanannyit fog érte fizetni mint elötte mert egy másik motortól még nem lesz gyári GSI. Mivel neki már 3 éve benne van a motor, ezért már böven megérte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Németországban egyáltalán nem értelmetlen mert a biztosítást tipusok szerint osztályozzák. Egy Astra GSI 16V például akár kétszer annyiba is kerülhet mint az 1.6 16V. Ez pedig évente több mint 500 Eurót is jelenthet, csak a kötelezö felelösségbiztosításért. Ha viszont valaki kicseréli a motort nagyobbra, akkor ugyanannyit fog érte fizetni mint elötte mert egy másik motortól még nem lesz gyári GSI. Mivel neki már 3 éve benne van a motor, ezért már böven megérte! S, kint ezt le is tudják papírozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 S, kint ezt le is tudják papírozni? Kinnt igen...itthon is le lehet, csak nekünk drága... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 S, kint ezt le is tudják papírozni? Gond nélkül! Csak megnézik, hogy rendesen van- e benne a motor és hogy a legalább elöl a 256- os tárcsák vannak-e rajta és már kész is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tulképpen megnéznek mindent, hogy megfeleljen a gyári GSI-jének minimum, jobb lehet... Pl futómű is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Azért ez durva.Itthon meg szétlejmolnak mindenféle hüle indokkal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tulképpen megnéznek mindent, hogy megfeleljen a gyári GSI-jének minimum, jobb lehet... Pl futómű is... :rolleyes: Azt nem tudom, mert akkor már régóta benne volt a sportfutómü. Akkoriban viszont még nem voltak rajta a hátsó tárcsák és mégsem volt probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 az ajtóról nincs több kép? :rolleyes: mindenféle szögből, helyzetből, napszakban kellene :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 az ajtóról nincs több kép? :blink: mindenféle szögből, helyzetből, napszakban kellene ;) Jövő évi projekt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 az ajtóról nincs több kép? :rolleyes: mindenféle szögből, helyzetből, napszakban kellene :blink: Több kép nincs az ajtókrol, de gyári LSD-Doors. Jól néznek ki, de szerintem nem olyan stabilak. Mi szereltük fel, de két napig szívtunk a beállítással, mire minden jó lett! Vagy belül súrolt amikor fölfelé nyílt, vagy kívül ért hozzá valamihez csukásnál. A hézag meg aztán tényleg nem akart sehol stimmelni! Most kicsivel több mint egy éve van neki a kocsin, de már rozsdásodik az egész szerkezet. Tavasszal lehet megint kiszedni az egészet hogy lekezeljük a rozsdát! ;) Ilyen drága cucctól azért többet vártam volna, mint minöségileg, mint a beállíthatóság szempontjából, mint pedig a stabilitás szempontjából! Szerintem nem olyan jók, de ez csak az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Ráadásul rendszeresen beáznak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Ráadásul rendszeresen beáznak... :rolleyes: Akkor nem is voltunk olyan bénák a beállításnál, mert az övé nem ázik be. :blink: Calibránál viszont biztos nehezebb úgy megcsinálni, hogy ne ázzon be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Én annó sokat gondolkoztam rajta, de sajnos túl sok hátrányát láttam a dolognak, ezért nem vágtam bele... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Én annó sokat gondolkoztam rajta, de sajnos túl sok hátrányát láttam a dolognak, ezért nem vágtam bele... :rolleyes: Előbb még aszontad nem teccik :blink: De szvsz jól néz ki. Zsolti Caliján is milyen pöpec máá Beázik beázik... Max nem mész vele esőben és garázsban tartod. Nem kicsit feltűnő, de akkor is kéne ;) Miazhogy "gyári LSD"? Van olyan hogy veszel hozzá szettet és felhekkeled magadnak vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Akkor még1X... :D A felnik tetszenek, én is filóztam ilyenen... A lökös nem jön be annyira, és Lambólifegőpárti sem vagyok...de hát ízlések és pofonok... :blink: Tehát nem írtam, hogy nem tetszik... ;) Exclusive-nak tartom, bár kicsit túlzás szerintem egy F astrára... :rolleyes: mondjuk egy 4 ajtós esetén... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 :rolleyes: mondjuk egy 4 ajtós esetén... :blink: S, egy kombin?Milyen királyság lenne! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts