loree_gsi16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Aztec! Szoktál autó szerelés közben zsákolni :D ;) ;) (kép jobb oldala) :P Amúgy én is szeretnék ilyen kristály lampiceket de csak fehérben, ha valakinek lenne vagy lesz talán rebdel íbéjen az szólhatna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Amúgy én is szeretnék ilyen kristály lampiceket de csak fehérben Atommanó-t kérdezted már? Az FK-nak is van ilyesmi, én már nézegettem, meg tárgyaltam Antival a dologról... Csak nem tudom, az én autómnak melyik állna jól, az ilyen világos kivitelű, vagy a sötétített? Asszem csinálok képet a kocsi hátuljáról, aztán képszerkesztővel odapróbálom őket, úgy talán könnyebb lesz dönteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tudom irigyelni a problémátokat, bezzeg 4 ajtósra nincs semmi. Ami van az meg elég Gagyi..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Épp eladó a bolt, szal már nem rendelek több árut, így marad az ebay... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Na de mennyi... :) nem sok... csak ahhoz elöbb Laliékhoz kellene Ljutnom, hogy még 1-2 apróság me legyen csinázva utána mehet.... Aztec! Szoktál autó szerelés közben zsákolni :D ;) ;) bezony :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 nem sok... csak ahhoz elöbb Laliékhoz kellene Ljutnom, hogy még 1-2 apróság me legyen csinázva utána mehet.... Addigra simán átlukad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tsz! Leszorító előírás a RTE szabályokban, elöl is, hátul is. Kis lakattal lehet aktiválni a security módot. :D Csak hallottam már olyat hogy nagyobb sebességnél hajlonganak ezek a műanyag dolgok. Nem örülnék, ha pofáncsapná a szélvédőmet. :) Na mindegy 10 kilóért úgysem költök most 50-100-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tsz! Ez a tető elég vastag, és acélcső merevítése is van, nem mocorog egyáltalán. De még ha bármennyire is el akarna szabadulni, akkor sem tudna, mert a leszorító egyenként 1tonna szakítószilárdsággal bír. :D Nem hiába van előírva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tsz! Ez a tető elég vastag, és acélcső merevítése is van, nem mocorog egyáltalán. De még ha bármennyire is el akarna szabadulni, akkor sem tudna, mert a leszorító egyenként 1tonna szakítószilárdsággal bír. ;) Nem hiába van előírva. :) Csak 1 tonna? :D ;) Tudom hogy azzal nem tud felcsapódni. Az anélküli esetről filóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tsz! Ez a tető elég vastag, és acélcső merevítése is van, nem mocorog egyáltalán. De még ha bármennyire is el akarna szabadulni, akkor sem tudna, mert a leszorító egyenként 1tonna szakítószilárdsággal bír. ;) Nem hiába van előírva. :) Azért arról a kereszttartóról, amibe a leszorító van csavarozva, nem tudom elképzelni, hogy 1 tonnát kibír. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Azért arról a kereszttartóról, amibe a leszorító van csavarozva, nem tudom elképzelni, hogy 1 tonnát kibír. :D ;) Mégha az mondjuk ki is bírna annyit én inkább az ostya vastagságú géptetőre nem biznám az életem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Hát nem is az védi meg főként az életed. :) De azért vastagabb annál... nem véletlen 10 kg ez is. :rolleyes:2-ostya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Hát nem is az védi meg főként az életed. :) De azért vastagabb annál... nem véletlen 10 kg ez is. :rolleyes:2-ostya. Összefoglalva: szerintem inkább ez a gyenge láncszem, nem a leszorító. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Fél centi vastagon lett megcsinálva az üvegszál, qrva erős. Pont az a félelmünk, ha a motortető elindul hátrafelé egy esetleges esésnél, akkor az A oszlopot is simán kettévágja... :) Tsz! Lehet kombinálni a gyári lezárót és a leszorítót. ;) Az már lehet a család kétszeres védelme. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Demó cartárs megkért, hogy tegyem fel ezeket a képeket.Ezt az Astrát egy kedves barátja építi külhonban, és X16XEL-ről C20XE-re módosítja.Sztem nagyon ott van. :) http://img.tar.hu/warwolf/size2/19558277.jpg A képek közé legközelebb nyomjál már egy ENTERT légyszi, mert széthúzza az oldalt... :D Köszi! Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 A felnik tetszenek, én is filóztam ilyenen... A lökös nem jön be annyira, és Lambólifegőpárti sem vagyok...de hát ízlések és pofonok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 A felnik tetszenek, én is filóztam ilyenen... A lökös nem jön be annyira, és Lambólifegőpárti sem vagyok...de hát ízlések és pofonok... :) Nekem bejön.Talán a lökös kicit sok, de ennyivel még bőven belefér.Meg hát nem kispályás a meló, korábban Opel16V-vel beszéltünk erről, lévén az enyémben is ilyen szív dobog alapból.S, én is feltettem magamnak a kérdést, hogy esetleg ha nagyobb lenne..................... S, itt jött be a képbe a hozzáértők megkérdezése is, mint pl. Uhuhu. u.i. Azért tettem egymás mellé a képeket, hogy lefel ne legyen olyan hosszú a HSZ. , mert a 17'-es TFTn nem húzta szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nem nagyobb projekt, mint xe helyett let... :D Szal akkor már lehetne az is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nem nagyobb projekt, mint xe helyett let... ;) Szal akkor már lehetne az is... :D Ájem maradok a múltkori elhatározásnál.Ha behal a motor, akkor turbósítunk.Ha már egyszer belekezdek!Nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én csak támogatni tudom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én csak támogatni tudom... :D S, akkor aztán már tényleg egyedi lesz.de nemkicsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 S, akkor aztán már tényleg egyedi lesz.de nemkicsit. :) Wolfi! Csak óvatosan a turbóval, mert ha neked bejön, akkor a következő én leszek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Wolfi! Csak óvatosan a turbóval, mert ha neked bejön, akkor a következő én leszek! :) Akkor majd kérdezel, én meg szívesen válaszolok. ;) Atommanó meg zsákszámra hozza hozzá az alkatrészeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Én honnan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Akkor majd kérdezel, én meg szívesen válaszolok. :D Atommanó meg zsákszámra hozza hozzá az alkatrészeket! :) Ha jól olvastam, akkor felszámolja a boltot!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts