warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Nincs róla képed, hogy hogy mutat sötét kocsin? Korábban belinkeltem Speed gépét, neki nagyon jól állt.Szerintem a tiden is jól mutatna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Korábban belinkeltem Speed gépét, neki nagyon jól állt.Szerintem a tiden is jól mutatna! :D Azt láttam és tényleg jól mutatott, de az még mindig nem olyan sötét volt, mint az enyém vagy az Aztecé. Lehet hogy majd nyáron beruházok egy ilyenre, de előbb inkább menjen valahogy a dácsiám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Most üvegszálas motortető van, ott már a sablon ilyen morcosítós. Előtte meg nem volt morcosítva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Nagyon csecse ez a gép. :) Üvegszálas mocitető mibe fáj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Csak a tető fényezés nélkül asszem 40 körül van, erre még vannak opciók (kiömlők, beömlő). Az enyém ha úgy "simán vettem" volna, a két színű fénnyel és az összes opcióval olyan 75 körül lett volna. De nekem a szerelőm (KG) csinálja, így nagyon baráti volt az ára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Csak a tető fényezés nélkül asszem 40 körül van, erre még vannak opciók (kiömlők, beömlő). Az enyém ha úgy "simán vettem" volna, a két színű fénnyel és az összes opcióval olyan 75 körül lett volna. De nekem a szerelőm (KG) csinálja, így nagyon baráti volt az ára. :) Hmm... Tudom, marha sok, de többre számítottam. Ezt speckón kell fényezni, speckó helyen, vagy nem ül fenékre egy mezei fényező, ha ilyet kap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Már alapozva kapod, szal sima fényezés. Bármelyik műhelyben gyorsan megcsinálják. Nekem KG is fényezte, szép lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Lehet hogy ezt már kérdeztem tőled, de a leszorító feltétlenül kell, ajánlott, vagy nem kell? Ezzel lényegében nem lehet úgy lezárni hogy ne tudja felnyitni más, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Lehet hogy ezt már kérdeztem tőled, de a leszorító feltétlenül kell, ajánlott, vagy nem kell? Ezzel lényegében nem lehet úgy lezárni hogy ne tudja felnyitni más, ugye? Az csak egy biztonsági izé, h magától tuti ne nyíljon fel. Lakatot akarsz rá tenni tán? :) Már alapozva kapod, szal sima fényezés. Bármelyik műhelyben gyorsan megcsinálják. Nekem KG is fényezte, szép lett. :D Mennyi súlyt nyertél vele? Egy fém mocitető azért nem 2kg, szal 20-at tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Nincs róla képed, hogy hogy mutat sötét kocsin? Dede van csak otthon és addig konfigoltam a routert meg a proxyt mig nagy dilemmák közepette haza kell majd mennem mert nem élem L távolról már 1ik gépem sem! Szójj rám vagy dobj pü és linkelek képet! csak nekem még ajtó nincs fényelve kicsit hülyén mutat így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Dede van csak otthon és addig konfigoltam a routert meg a proxyt mig nagy dilemmák közepette haza kell majd mennem mert nem élem L távolról már 1ik gépem sem! Szójj rám vagy dobj pü és linkelek képet! csak nekem még ajtó nincs fényelve kicsit hülyén mutat így... Na megint csak a kifogások! :D ;) Ja akkor majd küldök pü-t, de valamikor össze is futhatnánk ám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Benne vagyok mármint a taliban is csak naggyon sok a meló... ugye sie+nato combo eddig is full volt de most megy 1 3. business is és minden ídőm megeszi... Este tolok képet ígérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Tsz! Leszorító előírás a RTE szabályokban, elöl is, hátul is. Kis lakattal lehet aktiválni a security módot. :D Leslie! A régi mocitető 18kg volt, ez alig 10kg. De van benne egy acélcső merevítés is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Benne vagyok mármint a taliban is csak naggyon sok a meló... ugye sie+nato combo eddig is full volt de most megy 1 3. business is és minden ídőm megeszi... Este tolok képet ígérem! Okés. Nato buliba bevehettek engem is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 szép lenne :) amúgy BTW lámpa theme - annyira nem mutat jól mint vártam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ....amúgy BTW lámpa theme - annyira nem mutat jól mint vártam!.... Bentről úgysem látod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 szép lenne :D amúgy BTW lámpa theme - annyira nem mutat jól mint vártam! De picit azért jobban megy tőle, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 nem szarabbul megy, mert ezen van rendes tömítés, nem úgy mint az FKn volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 nem szarabbul megy, mert ezen van rendes tömítés, nem úgy mint az FKn volt ;) ...ami most már az én kocsimon van és párásodik is rendesen :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 akkor oda kell húzni a kasznihoz rendesen, neeeeeem :) Tom ahogy ígértem - de sztem szebb lesz ha végre fényezés meglesz.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Szhéép ez ígyis. :D Kicsit Azteces :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Szhéép ez ígyis. ;) Kicsit Azteces :) S, egyre rozsdásabb! :D De a lámpa joool néz ki rajta! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 annak a rozsdának már csak napjai vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Na de mennyi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nem olyan rossz ez így. :) Legalább egyedi. A lámpa meg sötét autón sem mutat rosszul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts