Tom Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 jól főzöl? :) :D Nehogymár itt egymásra találjatok... :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 mackosajtnak igaza van, innentől kuss legyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 csináld meg és majd sírsz, hogy minden este megvakulsz :) Ha síma kék normál ledeket rax bele, akkor egyáltalán nem zavaró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 mackosajtnak igaza van, innentől kuss legyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Így oldalról olyan picinek tűnik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 szerintem kicsit érdekes a g astra lámpákkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 már bocs, de ez elég gagyin néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 szerintem kicsit érdekes a g astra lámpákkal Kicsi hozzá az óvtó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 már bocs, de ez elég gagyin néz ki Én nem mondtam hogy tetszik csak azt hogy érdekes. Viszont ez nagyon tetszik pedig eddig nem voltam oda ezért a megoldásért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én nem mondtam hogy tetszik csak azt hogy érdekes. Viszont ez nagyon tetszik pedig eddig nem voltam oda ezért a megoldásért. Ez tényleg korrekt, nekem is tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Nagyon jól áll neki az opc hütőrács és látszik hogy igényes munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 nekem csak a törés nem tetszik a morcosításnál amúgy télleg zsír, meg jó hozzá a szín Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Szép munka! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 nekem csak a törés nem tetszik a morcosításnál amúgy télleg zsír, meg jó hozzá a szín Az igaz eddig fel se tünt.Most még azt is észrevettem hogy az egyik oldalon nagyobb a hézag a sárvédő és a géptető között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 az már csak beállítás Pistájét is jól megcsináltuk a múltkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Nekem az el. ablak kapcsolója is kék, de nem zavar. Mondjuk nem sokat vezetek éjjel, vagy sötétben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Morcosítást hogyan szoktak csinálni?Csak simán hozzáhegesztenek a mocitetőhöz+gitt +fényezés?Akkor meg fog repedni,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 nagyobb a hézag Hivatalosan nem hézag hanem rés :D Az álltalánosan elfogadott szabvány szerint : A párhuzamosan futó élek egymáshoz viszonyított eltérése 1 mm-nél nagyobb nem lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Morcosítást hogyan szoktak csinálni?Csak simán hozzáhegesztenek a mocitetőhöz+gitt +fényezés?Akkor meg fog repedni,nem? Lehet a géptetőhöz heggeszteni, de meg lehet úgy is csinálni, mint az enyém pl. De ha felnézel a www.opel16v.hu -ra, ott a versenygépállat orra le van morcosítva, heggesztéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 pontosabban üvegszálból van az egész motorháztatő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 pontosabban üvegszálból van az egész motorháztatő :)De nem volt ez mindig így! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De nem volt ez mindig így! ;) régi szép idők... amikor még ugyanilyen szarul jegyezte meg a pályát... :) :D ;) na de vég az offnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Ha v.ki esetleg ILYET keresne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Ha v.ki esetleg ILYET keresne! ilyen lett nékem ish :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ilyen lett nékem ish :) Nincs róla képed, hogy hogy mutat sötét kocsin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts