warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 :D Tiszta pazarlás... ;) A fele se kell, ha ügyes az ember! ;) :) http://kep.tar.hu/mackosajt/50167736/17382679#2 Ez biza' nagyon szépen világít! :P
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 na ja, csak itt kék lett az is, ami amúgy piros :)
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Ez biza' nagyon szépen világít! :D Köszke! :)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111442.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111445.jpg Ezek a fűtés és környékének a szerelési munkálatai.Amúgy én csak a 6? db izzó helyére raktam ledet, és pont jó.Tehát szvsz nem kell több.Meg fehér, extrafényes ledek lettek berakva. Sajnos nem.Ott, azon a ponton kicsit túlvállaltam a dolgot. :) A ködlámpa meg akkor lett berakva! :D Jó lett.Már a coupeba is szerettem volna megcsináltatni de ilyesmit senki se vállal vagy ha igen akkor nagyon drága.De bazst szaván fogom ha már jobb idő lesz. ;)
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 na ja, csak itt kék lett az is, ami amúgy piros :) Megoldása folyamatban... Pár piros LED megoldja a dolgot... :D
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 amúgy Tomnak igaza van jobban megéri a tökölés helyett a Rolandot megkeresni, akkor legalább szép is lesz a számlap :)reiroll@axelero.hu Megoldása folyamatban... Pár piros LED megoldja a dolgot... :D na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva ;)
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 amúgy Tomnak igaza van jobban megéri a tökölés helyett a Rolandot megkeresni, akkor legalább szép is lesz a számlap :Dreiroll@axelero.hu na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva ;) Az alkotás öröme! :) meg egy jó kis délutáni elfoglaltság.Meg tutijó móka széttúrni a középkonzolt is!
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 amúgy Tomnak igaza van jobban megéri a tökölés helyett a Rolandot megkeresni, akkor legalább szép is lesz a számlap :)reiroll@axelero.hu na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva :D Az igaz de akkor még ott van a középkonzol,az ell ablak gombja,bc kijelzője.
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva :D ha jól be vannak állítva a ledek, akkor nincs gond! Az igaz de akkor még ott van a középkonzol,az ell ablak gombjaE.ablak kapcs. a középkonzolon?Nemérteni. :) Közben leesett.Azt sem kunszt szétszedni, de én már azt nem akartam megcsináltatni.Nekem nagyon tessik eredetiben is.
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva ;) Mondtam... Ügyesnek kell lenni! :D :)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 ha jól be vannak állítva a ledek, akkor nincs gond! E.ablak kapcs. a középkonzolon?Nemérteni. :) Akkor már az ell ablak kapcsolója is kék lehetne.
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs a caliról van kép hogy villágít? valahol otthon van, majd kaparok az mondjuk piros
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 valahol otthon van, majd kaparok az mondjuk piros Akkor neked a visszakékítés volt a gond?
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Akkor már az ell ablak kapcsolója is kék lehetne. csináld meg és majd sírsz, hogy minden este megvakulsz :)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 csináld meg és majd sírsz, hogy minden este megvakulsz :D Nem én csinálom hanem remélem te :) Annak a srácnak aki eljött megnézni a caravant(turbos astra)neki az is kék és nem zavaró.Már sokszor ültem mellette sötétben is.Max nem kék lesz,de a mostani gyári nagyon nem tetszik.
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Akkor neked a visszakékítés volt a gond? nem, mert az enyémben nem volt kék de amikor az enyémet ledeztük, akkor mellette csináltunk egy másikat is, az kék volt
FPepe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva :) Ennek az a megoldása, hogy a piros részeket nem piros, hanem fehér LEDdel kell megvilágítani, az nem üt el nagyon a kéktől, viszont szépen átvilágítja a piros részeket is :D
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Nem én csinálom hanem remélem te :) Annak a srácnak aki eljött megnézni a caravant(turbos astra)neki az is kék és nem zavaró.Már sokszor ültem mellette sötétben is.Max nem kék lesz,de a mostani gyári nagyon nem tetszik. te autód, azt CSINÁLSZ vele, amit akarsz, én meg asszisztálok ;) :D
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Ennek az a megoldása, hogy a piros részeket nem piros, hanem fehér LEDdel kell megvilágítani, az nem üt el nagyon a kéktől, viszont szépen átvilágítja a piros részeket is :) de a kék még akkor is belevilágít a piros részbe, átmenettel úgy kell csinálni, hogy a piros-kék határon közvetlenül egymás mellett van a két led, akkor nincs átmenet
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 te autód, azt CSINÁLSZ vele, amit akarsz, én meg asszisztálok ;) ;) Forrasztani nem tudok,addig fözök valamit :) :D
Tom Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 csináld meg és majd sírsz, hogy minden este megvakulsz :D Mondjuk oda nem olyan erős led kell, ennyi. :)
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 21 led?????????????????? azt a rosszlányt nem apróztuk el :D a fordulatszámmérőben 7 darab volt, a km-óránál 10, a másik négy meg a benzinszintnél és a vizhőfoknál viszont nappal sem volt foltos, csak a 120nál volt erős, mert ott kicsit közelebb volt a led a számlaphoz, mint máshol de összerakás után nem volt kedvem szétszedni Forrasztani nem tudok,addig fözök valamit ;) ;) jól főzöl? :) :P
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Amúgy nagyon Off-olunk... van erre egy külön topic... :)
Recommended Posts