warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 :D Tiszta pazarlás... ;) A fele se kell, ha ügyes az ember! ;) :) http://kep.tar.hu/mackosajt/50167736/17382679#2 Ez biza' nagyon szépen világít! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 na ja, csak itt kék lett az is, ami amúgy piros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ez biza' nagyon szépen világít! :D Köszke! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111442.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111445.jpg Ezek a fűtés és környékének a szerelési munkálatai.Amúgy én csak a 6? db izzó helyére raktam ledet, és pont jó.Tehát szvsz nem kell több.Meg fehér, extrafényes ledek lettek berakva. Sajnos nem.Ott, azon a ponton kicsit túlvállaltam a dolgot. :) A ködlámpa meg akkor lett berakva! :D Jó lett.Már a coupeba is szerettem volna megcsináltatni de ilyesmit senki se vállal vagy ha igen akkor nagyon drága.De bazst szaván fogom ha már jobb idő lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 na ja, csak itt kék lett az is, ami amúgy piros :) Megoldása folyamatban... Pár piros LED megoldja a dolgot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 amúgy Tomnak igaza van jobban megéri a tökölés helyett a Rolandot megkeresni, akkor legalább szép is lesz a számlap :)reiroll@axelero.hu Megoldása folyamatban... Pár piros LED megoldja a dolgot... :D na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 bazs a caliról van kép hogy villágít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 amúgy Tomnak igaza van jobban megéri a tökölés helyett a Rolandot megkeresni, akkor legalább szép is lesz a számlap :Dreiroll@axelero.hu na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva ;) Az alkotás öröme! :) meg egy jó kis délutáni elfoglaltság.Meg tutijó móka széttúrni a középkonzolt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 amúgy Tomnak igaza van jobban megéri a tökölés helyett a Rolandot megkeresni, akkor legalább szép is lesz a számlap :)reiroll@axelero.hu na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva :D Az igaz de akkor még ott van a középkonzol,az ell ablak gombja,bc kijelzője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva :D ha jól be vannak állítva a ledek, akkor nincs gond! Az igaz de akkor még ott van a középkonzol,az ell ablak gombjaE.ablak kapcs. a középkonzolon?Nemérteni. :) Közben leesett.Azt sem kunszt szétszedni, de én már azt nem akartam megcsináltatni.Nekem nagyon tessik eredetiben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva ;) Mondtam... Ügyesnek kell lenni! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 ha jól be vannak állítva a ledek, akkor nincs gond! E.ablak kapcs. a középkonzolon?Nemérteni. :) Akkor már az ell ablak kapcsolója is kék lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 bazs a caliról van kép hogy villágít? valahol otthon van, majd kaparok az mondjuk piros Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 valahol otthon van, majd kaparok az mondjuk piros Akkor neked a visszakékítés volt a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Akkor már az ell ablak kapcsolója is kék lehetne. csináld meg és majd sírsz, hogy minden este megvakulsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 csináld meg és majd sírsz, hogy minden este megvakulsz :D Nem én csinálom hanem remélem te :) Annak a srácnak aki eljött megnézni a caravant(turbos astra)neki az is kék és nem zavaró.Már sokszor ültem mellette sötétben is.Max nem kék lesz,de a mostani gyári nagyon nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Akkor neked a visszakékítés volt a gond? nem, mert az enyémben nem volt kék de amikor az enyémet ledeztük, akkor mellette csináltunk egy másikat is, az kék volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 na majd megértesz, ha itt-ott a kék a pirosba világít meg fordítva :) Ennek az a megoldása, hogy a piros részeket nem piros, hanem fehér LEDdel kell megvilágítani, az nem üt el nagyon a kéktől, viszont szépen átvilágítja a piros részeket is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Nem én csinálom hanem remélem te :) Annak a srácnak aki eljött megnézni a caravant(turbos astra)neki az is kék és nem zavaró.Már sokszor ültem mellette sötétben is.Max nem kék lesz,de a mostani gyári nagyon nem tetszik. te autód, azt CSINÁLSZ vele, amit akarsz, én meg asszisztálok ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 21 led?????????????????? azt a rosszlányt Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ennek az a megoldása, hogy a piros részeket nem piros, hanem fehér LEDdel kell megvilágítani, az nem üt el nagyon a kéktől, viszont szépen átvilágítja a piros részeket is :) de a kék még akkor is belevilágít a piros részbe, átmenettel úgy kell csinálni, hogy a piros-kék határon közvetlenül egymás mellett van a két led, akkor nincs átmenet Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 te autód, azt CSINÁLSZ vele, amit akarsz, én meg asszisztálok ;) ;) Forrasztani nem tudok,addig fözök valamit :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 csináld meg és majd sírsz, hogy minden este megvakulsz :D Mondjuk oda nem olyan erős led kell, ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 21 led?????????????????? azt a rosszlányt nem apróztuk el :D a fordulatszámmérőben 7 darab volt, a km-óránál 10, a másik négy meg a benzinszintnél és a vizhőfoknál viszont nappal sem volt foltos, csak a 120nál volt erős, mert ott kicsit közelebb volt a led a számlaphoz, mint máshol de összerakás után nem volt kedvem szétszedni Forrasztani nem tudok,addig fözök valamit ;) ;) jól főzöl? :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Amúgy nagyon Off-olunk... van erre egy külön topic... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts