opel16v Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Szerintem ugyanaz neked is a főfékhengered mint nekem. :) És a gyakorlat azt mutatja, hogy működik. :D
leslie Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Szerintem ugyanaz neked is a főfékhengered mint nekem. :) És a gyakorlat azt mutatja, hogy működik. :D Delco talán? De ez csak tipp, tudom, h a műszer szok ez lenni...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Lucas és ATE szokott gyári fékes cuccokat tenni Opelba, de nem a gyártó a lényeg. :)
Andris22 Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Más meg azt mondja, h ami nekem van főfékhengerem, az xar a dupla, nagy tárcsához. Nem Ate, hanem vmi másik márka, most nem jut eszembe. De csinált már pár Opelon hátsó tárcsásítást, szóval vmi köze lehet hozzá. :D Ha más nem, lesz tarcsiban. ;) en is elsutottem ezt a kerdest a bontosnak, valasz: "hol el a haverod a 80as evekbe?;) ugyanaz a fofekhenger van E kadettol felfele mindbe" amugy delco. legalabbis a bontos szerint :)
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/19488742.jpg Háát szóval ilyen lett az ÚJ hátsólámpával a gépem! :D Nekem tessik! :)
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 jópofa már csak az elejével kezdj valamit :) :D ;)
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 jópofa már csak az elejével kezdj valamit :D ;) ;) Azt hol látod a képen? :) :P
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 ezen szerencsére nincs rajta ;) :D Neked még olyan sincs, aminek ilyen szép és egyedi eleje lehetne te! :)
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 nehogy megsértőggyé mán :) Nem olyan családból származom!Egyébként szvsz qva jó az eleje, mert mindenki csak a hűtőmaszkját szokta átalakíttatni, de az elég halovány a gyári lökössel.Kecskeméten pedig talán jó, ha 4 ilyen Astra rohangál, mint a Gepárdé, vagy pedig az enyém.De az 100, hogy az első kettő a miénk volt anno két éve.De sokan megnézik. Viszont egy rendes toldat jól állna rajta. Én egyébként a kiömlőimitátorokat valszeg uninstallálom, mert már nekem sem tessik.Csak félő, hogy megsérül a géptető fényezése, mert v.mi kétkomponensű csodával ragajtották reá.
Tom Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Hát ez elég überkirály jó lett. :) Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz, de szerintem ez így eléggé ott van (hogy ilyen puritán, kvázi szleng, módon fejezzem ki magam).
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Hát ez elég überkirály jó lett. :) Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz, de szerintem ez így eléggé ott van (hogy ilyen puritán, kvázi szleng, módon fejezzem ki magam). Köszi! :D
Tom Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Köszi! :) Nincsmit, Te csináltad. ;) Én csak a véleményemet írtam le. :D
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Nem olyan családból származom!Egyébként szvsz qva jó az eleje, mert mindenki csak a hűtőmaszkját szokta átalakíttatni, de az elég halovány a gyári lökössel.Kecskeméten pedig talán jó, ha 4 ilyen Astra rohangál, mint a Gepárdé, vagy pedig az enyém.De az 100, hogy az első kettő a miénk volt anno két éve.De sokan megnézik. Viszont egy rendes toldat jól állna rajta. Én egyébként a kiömlőimitátorokat valszeg uninstallálom, mert már nekem sem tessik.Csak félő, hogy megsérül a géptető fényezése, mert v.mi kétkomponensű csodával ragajtották reá. Milyen az eleje?Nem találok képeket róla. A másik kérdés hogy a müszerfal ledesítését mennyi idő alatt csináltátok meg? A hátsó lámpa meg nagyon szép :) :D
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Milyen az eleje?Nem találok képeket róla. A másik kérdés hogy a müszerfal ledesítését mennyi idő alatt csináltátok meg? A hátsó lámpa meg nagyon szép :) :D Szimplán a műszeregység kb. 1 óra volt, mindenestől!A középkonzol már egy délutánt igénybevett. Amúgy az előbbinél meg az volt a trükk, hogy a led lábára Johnny ráforasztotta az ellenállást, és csinált rajta olyan kunkort, hogy a normál műszerfalizzó foglalatába bele lehessen forrasztani.Így nem kellett trükközni nagyon. S, köszönöm a dícséretet.Mindjárt keresek az elejéről is képet. Addig Bazs majd elfordul! ;) Csak itt még piszok magas!De idén már nem lesz az! ;)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Szimplán a műszeregység kb. 1 óra volt, mindenestől!A középkonzol már egy délutánt igénybevett. Amúgy az előbbinél meg az volt a trükk, hogy a led lábára Johnny ráforasztotta az ellenállást, és csinált rajta olyan kunkort, hogy a normál műszerfalizzó foglalatába bele lehessen forrasztani.Így nem kellett trükközni nagyon. S, köszönöm a dícséretet.Mindjárt keresek az elejéről is képet. Addig Bazs majd elfordul! ;) Én is megcsinálnám de sajnos ahhoz nem értek :) Olyan képet is szeretnék ahol látszik milyen lett a ledesítés :D )Köszi ;)
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 elfordultam :P amúgy nekem csak a lökös kivágása nem jön be, meg a kiömlő a motorháztetőn Én is megcsinálnám de sajnos ahhoz nem értek :) Olyan képet is szeretnék ahol látszik milyen lett a ledesítés :D )Köszi ;) akár még segíthetek is neked ;) én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába ;)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Szerintem jó a kivágás csak a ködlámpát én kivettem volna.A géptetőn a beömlö az meg gsi?
Tom Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 elfordultam ;) amúgy nekem csak a lökös kivágása nem jön be, meg a kiömlő a motorháztetőn akár még segíthetek is neked :P én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába :) Km-órát én asszem Rolandhoz viszem. Bazs, Te ismered őt, nem? Komolyabbat szeretnék lednél. Viszont a többit saját kezüleg szeretném, de végülis segíthet bárki. :D ;)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 elfordultam ;) amúgy nekem csak a lökös kivágása nem jön be, meg a kiömlő a motorháztetőn akár még segíthetek is neked ;) én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába :D Az nagyon jó lenne mert már elszállt minden reményem hogy kék legyen :)
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111442.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111445.jpg Ezek a fűtés és környékének a szerelési munkálatai.Amúgy én csak a 6? db izzó helyére raktam ledet, és pont jó.Tehát szvsz nem kell több.Meg fehér, extrafényes ledek lettek berakva. Szerintem jó a kivágás csak a ködlámpát én kivettem volna.A géptetőn a beömlö az meg gsi? Sajnos nem.Ott, azon a ponton kicsit túlvállaltam a dolgot. :) A ködlámpa meg akkor lett berakva! :D
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 akár még segíthetek is neked :P én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába :D ;) Tiszta pazarlás... ;) A fele se kell, ha ügyes az ember! ;) :) http://kep.tar.hu/mackosajt/50167736/17382679#2
Recommended Posts