opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Szerintem ugyanaz neked is a főfékhengered mint nekem. :) És a gyakorlat azt mutatja, hogy működik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Szerintem ugyanaz neked is a főfékhengered mint nekem. :) És a gyakorlat azt mutatja, hogy működik. :D Delco talán? De ez csak tipp, tudom, h a műszer szok ez lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Lucas és ATE szokott gyári fékes cuccokat tenni Opelba, de nem a gyártó a lényeg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Más meg azt mondja, h ami nekem van főfékhengerem, az xar a dupla, nagy tárcsához. Nem Ate, hanem vmi másik márka, most nem jut eszembe. De csinált már pár Opelon hátsó tárcsásítást, szóval vmi köze lehet hozzá. :D Ha más nem, lesz tarcsiban. ;) en is elsutottem ezt a kerdest a bontosnak, valasz: "hol el a haverod a 80as evekbe?;) ugyanaz a fofekhenger van E kadettol felfele mindbe" amugy delco. legalabbis a bontos szerint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Szerintem is DELCO lesz az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Fő hogy ugyanaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/19488742.jpg Háát szóval ilyen lett az ÚJ hátsólámpával a gépem! :D Nekem tessik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 jópofa már csak az elejével kezdj valamit :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 jópofa már csak az elejével kezdj valamit :D ;) ;) Azt hol látod a képen? :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 ezen szerencsére nincs rajta :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 ezen szerencsére nincs rajta ;) :D Neked még olyan sincs, aminek ilyen szép és egyedi eleje lehetne te! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 nehogy megsértőggyé mán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 nehogy megsértőggyé mán :) Nem olyan családból származom!Egyébként szvsz qva jó az eleje, mert mindenki csak a hűtőmaszkját szokta átalakíttatni, de az elég halovány a gyári lökössel.Kecskeméten pedig talán jó, ha 4 ilyen Astra rohangál, mint a Gepárdé, vagy pedig az enyém.De az 100, hogy az első kettő a miénk volt anno két éve.De sokan megnézik. Viszont egy rendes toldat jól állna rajta. Én egyébként a kiömlőimitátorokat valszeg uninstallálom, mert már nekem sem tessik.Csak félő, hogy megsérül a géptető fényezése, mert v.mi kétkomponensű csodával ragajtották reá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hát ez elég überkirály jó lett. :) Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz, de szerintem ez így eléggé ott van (hogy ilyen puritán, kvázi szleng, módon fejezzem ki magam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hát ez elég überkirály jó lett. :) Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz, de szerintem ez így eléggé ott van (hogy ilyen puritán, kvázi szleng, módon fejezzem ki magam). Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Köszi! :) Nincsmit, Te csináltad. ;) Én csak a véleményemet írtam le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Nem olyan családból származom!Egyébként szvsz qva jó az eleje, mert mindenki csak a hűtőmaszkját szokta átalakíttatni, de az elég halovány a gyári lökössel.Kecskeméten pedig talán jó, ha 4 ilyen Astra rohangál, mint a Gepárdé, vagy pedig az enyém.De az 100, hogy az első kettő a miénk volt anno két éve.De sokan megnézik. Viszont egy rendes toldat jól állna rajta. Én egyébként a kiömlőimitátorokat valszeg uninstallálom, mert már nekem sem tessik.Csak félő, hogy megsérül a géptető fényezése, mert v.mi kétkomponensű csodával ragajtották reá. Milyen az eleje?Nem találok képeket róla. A másik kérdés hogy a müszerfal ledesítését mennyi idő alatt csináltátok meg? A hátsó lámpa meg nagyon szép :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Milyen az eleje?Nem találok képeket róla. A másik kérdés hogy a müszerfal ledesítését mennyi idő alatt csináltátok meg? A hátsó lámpa meg nagyon szép :) :D Szimplán a műszeregység kb. 1 óra volt, mindenestől!A középkonzol már egy délutánt igénybevett. Amúgy az előbbinél meg az volt a trükk, hogy a led lábára Johnny ráforasztotta az ellenállást, és csinált rajta olyan kunkort, hogy a normál műszerfalizzó foglalatába bele lehessen forrasztani.Így nem kellett trükközni nagyon. S, köszönöm a dícséretet.Mindjárt keresek az elejéről is képet. Addig Bazs majd elfordul! ;) Csak itt még piszok magas!De idén már nem lesz az! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Szimplán a műszeregység kb. 1 óra volt, mindenestől!A középkonzol már egy délutánt igénybevett. Amúgy az előbbinél meg az volt a trükk, hogy a led lábára Johnny ráforasztotta az ellenállást, és csinált rajta olyan kunkort, hogy a normál műszerfalizzó foglalatába bele lehessen forrasztani.Így nem kellett trükközni nagyon. S, köszönöm a dícséretet.Mindjárt keresek az elejéről is képet. Addig Bazs majd elfordul! ;) Én is megcsinálnám de sajnos ahhoz nem értek :) Olyan képet is szeretnék ahol látszik milyen lett a ledesítés :D )Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 elfordultam :P amúgy nekem csak a lökös kivágása nem jön be, meg a kiömlő a motorháztetőn Én is megcsinálnám de sajnos ahhoz nem értek :) Olyan képet is szeretnék ahol látszik milyen lett a ledesítés :D )Köszi ;) akár még segíthetek is neked ;) én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Szerintem jó a kivágás csak a ködlámpát én kivettem volna.A géptetőn a beömlö az meg gsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 elfordultam ;) amúgy nekem csak a lökös kivágása nem jön be, meg a kiömlő a motorháztetőn akár még segíthetek is neked :P én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába :) Km-órát én asszem Rolandhoz viszem. Bazs, Te ismered őt, nem? Komolyabbat szeretnék lednél. Viszont a többit saját kezüleg szeretném, de végülis segíthet bárki. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 elfordultam ;) amúgy nekem csak a lökös kivágása nem jön be, meg a kiömlő a motorháztetőn akár még segíthetek is neked ;) én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába :D Az nagyon jó lenne mert már elszállt minden reményem hogy kék legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111442.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/15111445.jpg Ezek a fűtés és környékének a szerelési munkálatai.Amúgy én csak a 6? db izzó helyére raktam ledet, és pont jó.Tehát szvsz nem kell több.Meg fehér, extrafényes ledek lettek berakva. Szerintem jó a kivágás csak a ködlámpát én kivettem volna.A géptetőn a beömlö az meg gsi? Sajnos nem.Ott, azon a ponton kicsit túlvállaltam a dolgot. :) A ködlámpa meg akkor lett berakva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 akár még segíthetek is neked :P én a calin megcsináltam annó, az szép lett 21 led ment csak a km-órába :D ;) Tiszta pazarlás... ;) A fele se kell, ha ügyes az ember! ;) :) http://kep.tar.hu/mackosajt/50167736/17382679#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts