coupe Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 hol lehet pesten ferrodo fékbetétet kapni? startautó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 hol lehet pesten ferrodo fékbetétet kapni? Csergő... Halláskárosodás rulez :D Lesz fent középdob! Csak nem a gyári. Remélem azért nem lesz nagyon ronda hangja, de majd úgyis kitalálunk valamit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Csergő... Lesz fent középdob! Csak nem a gyári. Remélem azért nem lesz nagyon ronda hangja, de majd úgyis kitalálunk valamit. :) Miért lenne ronda hangj?Anitén is jól szólt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 kösz srácok. remélem télleg kell majd. hétfőn mek bontóba hátsó tárcsafékér' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 startautó www.indit-trade.hu olcsóbb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 www.indit-trade.hu olcsóbb :D kösz :) melyik ferrodo való hétköznapi használatra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Megérkeztek a lámpáim.Apuval beszerkesztettük őket, ami nem volt annyira 1Xű, mint ahogy gondoltam volna, mert a régi lámpák iszonyat nehezen jöttek ki, az újaknak pedig az ive nem tljesen ua. mint a gyáriké, ezért játszani kellett velük egy kicsit.De azért a műtét sikerült.Nagyon szépek lettek, és lényegesen erősebb fényt produkálnak, mint a gyári lámpák.Különösen tetsz, hogy a hátsó ködlámpa mind2 oldalon be van kötve, és az irányjelző is erősebben látszik. Képeket hamarosan prezentálok, de most nincs itthon a digit, meg csupa kosz a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Megérkeztek a lámpáim.Apuval beszerkesztettük őket, ami nem volt annyira 1Xű, mint ahogy gondoltam volna, mert a régi lámpák iszonyat nehezen jöttek ki, az újaknak pedig az ive nem tljesen ua. mint a gyáriké, ezért játszani kellett velük egy kicsit.De azért a műtét sikerült.Nagyon szépek lettek, és lényegesen erősebb fényt produkálnak, mint a gyári lámpák.Különösen tetsz, hogy a hátsó ködlámpa mind2 oldalon be van kötve, és az irányjelző is erősebben látszik. Képeket hamarosan prezentálok, de most nincs itthon a digit, meg csupa kosz a verda. Örölök, hogy örülsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Örölök, hogy örülsz. :) Majd holnap megnézheted őket! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Úgy lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 beújítottam hátulra a tárcsafékeket, és mivel volt a bontósnak 256os féknyerge is elölre, nem hagyhattam ott :D már csak tárcsát és betétet kell vennem ;) de ha már minden meglesz, akkor nem fogok tökölni a 13as téligumival, felrakom a 15öst :P remélem hó nem fog esni már több ;) :) azt mondta a bontós, hogy lehet hogy jó lesz a kézifékkötél ami most van, nem biztos hogy kell új. lehetséges ez? :? olajat cseréljek, vagy jó a régi? mármint fékolajat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 beújítottam hátulra a tárcsafékeket, és mivel volt a bontósnak 256os féknyerge is elölre, nem hagyhattam ott :D már csak tárcsát és betétet kell vennem ;) de ha már minden meglesz, akkor nem fogok tökölni a 13as téligumival, felrakom a 15öst ;) remélem hó nem fog esni már több ;) :) azt mondta a bontós, hogy lehet hogy jó lesz a kézifékkötél ami most van, nem biztos hogy kell új. lehetséges ez? :? olajat cseréljek, vagy jó a régi? mármint fékolajat ;) Fékolajat mindenképpen cserélj, különösen, ha nemtudod hogy mikor volt legutóbb. Egyébként meg nem nagy tétel és baj nem lehet belőle. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Fékolajat mindenképpen cserélj, különösen, ha nemtudod hogy mikor volt legutóbb. Egyébként meg nem nagy tétel és baj nem lehet belőle. :) cserelve 1,5 eve volt, amikor szetegett a dobfekem ;) de akkor az is csere :D brembo tarcsat hol lehet kapni, mert csergoeknek nincs. most beszeltem veluk telefonon. valami zimmermannt ajanlott, ami jo arban volt(15/par). a gyari opel tarcsa 30000 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 ha esetleg erdekelnek valakit az arak: inittrade kispest: - brembo tarcsa 8791/darab - ferrodo tarcsa 20210/par - ferrodo betet: 10619/par - dot4 olaj: 636/0.25liter - dot5 olaj: 1855/0.5liter - kezifekkotel: 7300 csergo: - ferrodo betet: 8600/par -kotel: 5300 nekem milyen olaj kell, dot4, vagy dot5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 "De utána legalább megint jó lesz egy darabig!" Kis naív. :D ;) ;) Én is mindig ezt mondom, amikor az omira rádobok egy nagyobb összeget, aztán mindig elő tud rukkolni valami újdonsággal... igaz ezek apróságok, mivel sosem hagyott még ott sehol, de azért sokba kerülnek. :) Andris! DOT4 kell neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Alakul a fékem. :) Haver szólt, h rásegítőt (olajtartájjal csatikkal), fékerőelosztót, nyergeket, 256-os tárcsákat, betéteket, kompletten 25-ért tudja hozni. Működő Vekiről lesz bontva, a tárcsák állapota kérdéses, betétet tuti kap Ferodót. Hátsó Veki híd ugye megvan, azt még kipofozom, h baba új legyen. Aztán áprilisban, amikor ráfigyel a nyári papucs 15"-os felnin, akkor elviszem szakihoz, h hekkelje rá a gépre. Viszont télen új felni+gumi szett majd kelleni fog, de a mostani is cserés, szal eleve cserélni kellene. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 cserelve 1,5 eve volt, amikor szetegett a dobfekem ;) de akkor az is csere :) brembo tarcsat hol lehet kapni, mert csergoeknek nincs. most beszeltem veluk telefonon. valami zimmermannt ajanlott, ami jo arban volt(15/par). a gyari opel tarcsa 30000 :D Tudomásom szerint a Zimmermann sem rossz,egész jó tárcsáik vannak lyuggatott,hornyolt kivitelben,komplett szettek,fém fékcsövek,stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 cserelve 1,5 eve volt, amikor szetegett a dobfekem ;) de akkor az is csere :D brembo tarcsat hol lehet kapni, mert csergoeknek nincs. most beszeltem veluk telefonon. valami zimmermannt ajanlott, ami jo arban volt(15/par). a gyari opel tarcsa 30000 ;) Brembo tárcsát szerintem a Dedeo GYulától is tudsz nagyon kedvező árban venni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ákos aszonta, hogy a gyári tárcsa k. jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ákos aszonta, hogy a gyári tárcsa k. jó az lehet, de ketszer annyi majdnem mint a brembo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 és van is annyira jó, mint egy sima brembo, ha nem jobb a sima brembo nem jobb jelentősen, mint bármelyik másik nevesebb darab illetve lényegében ugyanolyan vegyél brembo max-ot, az már télleg jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 és van is annyira jó, mint egy sima brembo, ha nem jobb Viszont 2x olyan drága a gyári, szerintem innentől nem nagyon kérdés, h mit vesz az ember. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 "és van is annyira jó, mint egy sima brembo, " Ebben azért vitázhatnánk. :) Jó a gyári is, de az alap Brembo is jobb tulajdonságokkal bír, ez személyes tapasztalat. :D Leslie! Fékerőszabályzás csak a hátsó hídon van, a főfékhengert és a rásegítőt pedig nem kell cserélni! Úgyhogy ha féket fejlesztesz, elöl csak a tárcsát+nyergeket+betéteket kell másikat rakni. Hátul pedig figyelni a hídon a fékerőszabályzó helyes beállítására. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Fékerőszabályzás csak a hátsó hídon van, a főfékhengert és a rásegítőt pedig nem kell cserélni! Úgyhogy ha féket fejlesztesz, elöl csak a tárcsát+nyergeket+betéteket kell másikat rakni. Hátul pedig figyelni a hídon a fékerőszabályzó helyes beállítására. ;) Más meg azt mondja, h ami nekem van főfékhengerem, az xar a dupla, nagy tárcsához. Nem Ate, hanem vmi másik márka, most nem jut eszembe. De csinált már pár Opelon hátsó tárcsásítást, szóval vmi köze lehet hozzá. :) Ha más nem, lesz tarcsiban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts